Super tilfreds med købe på jeres hjemmeside👍. Ose jeres levering under 2 dag kunne jeg hente min pakke. Grive 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtigt god butik - kan varmt anbefales Købte en aroma og den ramte lige i skabet Rigtigt venlig personale, og ung kvindelig ansat var meget høflig overfor mig. Fuld stjerne herfra
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg var inde i deres butik i Herning. Super duper imødekommende og hjælpsomt personale, som tog sig tid til at lytte til mine præferencer, og gjorde sig umage, med at finde lige præcis den smag jeg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
AROMALAND er det vildeste Go2 sted for “dampere” i Aalborg. Bedste service. Bedste vejledning. Bedste ekspedition. Bedste smil og - om lidt - bedste butik. - og så husker de kunders preferencer... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Hadsundvej 4, 9000, Aalborg, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Aromaland.dk
Kom i fredags og reklamerede over min e- cigaret da den ikke fungerede længere ( købte den d. 8/6/23). Fik at vide at det var fordi at den var fyldt med væske. Skulle prøve at vende den på hovedet for at tørre eller ligge ris i for at suge. Dette måtte jeg jo så prøve tænkte jeg. Brænderen stod derfor på bordet natten over. Næste morgen var alt mit væske fra brænderen kommet ud over hele bordet… tænkte at nu giver det mening… Ringede derfor idag for at komme med løsningen og at han evt. skulle få set på de her brændere med lige præcis dette lotnr. da der jo engang imellem bliver lavet en fejlproduktion.
Men nej…. Man kunne overhovedet ikke trænge ind til ham og han var ikke lydhør overfor hvad man sagde til ham…
Gik derefter på nettet og fandt både e-cigaret og brænder til billigere penge end han tager i sin butik…
Vil hellere ind gerne støtte vores butikker frem for internettet men kom ind i kampen og gi’ en ordentlig service…
Handler aldrig mere i denne butik….

Antwoord van Aromaland.dk
Fantastisk god service og kvalitet, og hurtig levering. Er så meget tilfreds. Og bestiller helt sikkert igen. Tak til jer.

Antwoord van Aromaland.dk
Jeres væsker har bare den bedste smag, og jeres service er som altid i top!

Antwoord van Aromaland.dk
Rigtigt god butik - kan varmt anbefales
Købte en aroma og den ramte lige i skabet
Rigtigt venlig personale, og ung kvindelig ansat var meget høflig overfor mig.
Fuld stjerne herfra

Antwoord van Aromaland.dk
Det er nok det værste aroma jeg har prøvet til dags dato.
Det var jo netop manglen af smag der var problemet, ikke at den ikke faldt i min smag.
Jeg har også sendt et klage på jeres side som jeg ikke har fået svar på.

Antwoord van Aromaland.dk
AROMALAND er det vildeste Go2 sted for “dampere” i Aalborg.
- og så husker de kunders preferencer fra gang til gang - STILFULDT 👍🏻

Antwoord van Aromaland.dk
Super god service og tydeligvis en ekspedient, der ved hvad hun taler om. Kommer helt sikkert igen

Antwoord van Aromaland.dk
Kunne man give NUL STJERNER ville de få det!! Meget dårlig service! Enormt dårlig kommunikation! Vores oplevelse med en reklamation som, aromaland påstår, de desværre ikke kan gøre noget ved, fordi vi ikke har kassen den er købt i🤦♀️ Vi har forinden dette været inde i butikken 3 gange for at få kigget på produktet, men aromaland nægter at give os reklamation.
STORT NEJ TAK herfra!!!!

Antwoord van Aromaland.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.