Oplichters…
Inderdaad oplichters bestelling gedaan voor kerstkado niks ontvangen .aub daar niet bestellen mensen
Ook ik ben dus opgelicht. Melden bij shopify , social media, politie en waar nog meer mogelijk is. Als bij politie voldoende meldingen zijn dan kunnen ze er een zaak van maken . Dat moet lukken als ik de reviews tel. SAMEN STAAN WE STERK
info@arominederland bestaat dus ook niet zoals je begrijpt
Als je die prijs ziet weet je al dat dit geen zuivere koffie is...
Bestelling meteen gecancelled. Gemeld bij youtube dat het oplichters zijn, maar na hun 'gedegen onderzoek' was er volgens hun niks aan de hand :(
Stelletje oplichters..om de 2 weken gaan ze met andere naam verder.. waarom word hier niks aan gedaan?
Het zijn altijd die apen die te lui zijn om te werken.
1e klas sukkels zijn het
Bestelling geplaatst maar niks gekregen.
Oplichters zijn het.
Koop A.U.B niet bij hun geen communicatie krijg je geld niet terug en hoor je ook niks van hun
Pas op oplichters ! Bestelling komen niet aan.
Heb recent besteld en vroeg me toch af waarom ik niet eerder zag dat het te mooi was om waar te zijn: 3 luxe parfums van 100 ml voor slechts 50 euro. Kansloos joh... Kwam gewoon via een Facebook advertentie voorbij, netals vele wèl betrouwbare webshops. Wat kunnen we hier tegen doen?
Edit: Ik heb online aangifte gedaan via de keuzehulp internet oplichting op de website van de politie Nederland.
Hoe meer mensen hier aangifte van doen des te beter! Je kunt mogelijk een schadeclaim eisen als de oplichter is gepakt. Laten we elkaar helpen!
Hoe komt get dat justitie niks doet?? In NL betalen via IDEAL , (een ideal kan alleen met contract mer de bank). Ik dacht betalen via ideal zal vast wel Betrouwbaar zijn. Maar nee.
ALS ze dit werekdwijd doen hebben de oplichters in zuidamerica of europa al miljoenen euro binnen.
De Bank is hier ook versnwoordelijk!!!
Vorig jaar besteld bij luvon zelfde site en zelfde eigenaar oplichters.
Niets kopen want je bent je geld kwijt
Oplichting bestel niks want je krijgt ook niks. Scam!
Niks binnengekomen. Wel betaald. Spam van verschillende email adressen. Dit is een spam. Niet kopen!!
Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het ook. Fake scam website, adverteert vanuit Zuid Amerika via Google. Melding bij Google gemaakt.
Oplichterij,bestelling gedaan en betaald ,geen antwoord van de zogenaamde klanten service.Pas op mensen
1 ster is nog teveel. Bestelling gedaan en betaald, maar je krijgt net niks!!! Ook de klantenservice reageert niet. Bestel hier dus NIET!
Is een oplichter. Verand steeds van naam.
Je besteld en betaald maar ziet nooit iets.
Ook contact met hun is onmogelijk.
Oplichting
totale scam niet erin geloven dit is een neppe website dit wordt door google geadverteerd niet erin trappen deze onozele mensen hebben geen hart