Galet bra service, fick svar på mina frågor efter bara sekunder (på en helg). Även helt galet bra priser med tanke på hårdvaran. Och ett miljötänk som grädde på moset. Rekommenderas starkt!
Bedrijf heeft geantwoord
Mycket bra service och villkor, var lite osäker på om det var rätt produkt för mig men, tack vare returpolicyn så valde jag att prova. Produkten passade inte mig riktigt men allt fungerade superbra... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Väldigt nöjd! Hittade en årsmodell (dator) här som inte finns längre. Är väldigt nöjd med produkten och särskilt nöjd med hanteringen av mitt ärende som blev lite mer komplicerat än bara ett van... Toon meer
Återanvänd istället för att köpa nytt - Välj begagnat! Vi på ReuseIT arbetar aktivt med att minska den klimatpåverkan som nytillverkning av IT-utrustning innebär. Vi renoverar och säljer datorer, iPhones och surfplattor och förlänger därmed livslängden på redan befintlig IT-utrustning. Alla våra produkter är grundligt genomgångna, testade och renoverade av våra tekniker. Du som kund får alltid 1 års garanti, öppet köp och fri support och, inte minst, ett bättre pris. Bli en miljöhjälte du också - THINK GREEN.
Renvägen 1, 352 45, Växjö, Zweden

Antwoord van ReuseIT Sweden AB
Stort Tack till Arrowdirect för att dom bytte fläkten på min HP och gjorde rent den inuti och utvändigt gratis,fast det snart är 2 år sedan jag köpte min dator av Arrowdirect Value Recovery Sweden AB i Växsjö.och jag är supernöjd,och den är som ny och tyst.Vänligen Agneta Kala.

Antwoord van ReuseIT Sweden AB
OBS till alla er som tänker beställa, vänta med att (ja man kan lita på företaget men det är inte det). Nu är det så att det är ett företag i USA som äger detta och har gått ut med att de ska stänga ner liknande arrowdirect runtom världen. I original shoppen säljer dom inte begagnade datorer, och vill därför gå ifrån att helt. Så med andra ord så är endel på kontoret andra inte. MEN, allt kommer vara tömt och borta inklusive i byggnaden till slutet av september, så ni som beställt dator men inte fått den ännu bör häva köpet. De som jobbar på kundtjänst hos arrow (USA) har ingen aning eller tillgång till något från arrowdirect. Mejla till arrowdirect medans dom fortfarande svarar och se om antingen datorn går att levereras eller häv köpet. Dom kommer senare i år starta eget som heter reuseit. (Jag har själv fått tag i dom via mejl de senaste dagarna).
Har bestält en dator den 18/7 har inte fått den ännu den 1/8 har ringt och frågat var den är och fått svaret att dom har semester. Enligt reklam på hemsidan skall den levereras inom 2- 7 dagar. Har gått 13 dagar nu ?????
Bra utbud, konkurrensmässiga priser, snabb leverans, välemballerad försändelse, snabba svar från kundservice. Toppen!
Det här kommer låta som en reklam men wow, är så otroligt nöjd. Köpte en Chromebook för ungefär 1000 kronor, förväntade mig att det skulle vara repor på skärmen, själva "chassit" av laptopen men nej, den kom i nära perfekt skick. Såg en mindre repa på undersidan, det är allt. Inget som man ens kommer märka.
Jag är bortom nöjd och fullständigt imponerad.
Köpte Chromebooken av ren nyfikenhet, har aldrig köpt begagnat. Det var snabb leverans och förpackningen var överdriven men positivt sagt, var underbart skyddat med flera lager av bubbelplast. Skulle nog kunna klara ett fall från ett flygplan från 10 000 meters höjd, skulle inte förvåna mig.
Allt som allt, helt perfekt!
Det som är speciellt med detta företag är deras service, värdet av produkter och pris.
Köpte en MacBook Pro och produkten stämde väl överens med beskrivningen på hemsidan. Jag skulle dock önska att ni är tydligare med att priserna anges utan moms. Som det är ni så upptäcker man det när man ska checka ut sin vara i kassan.
Väldigt snabb leverans och produkten (MacBook air) var i toppskick! utöver mina förväntningar, mycket nöjd!
Datorn var i dåligt skick. Har handlat mycket begagnade datorer tidigare, dock inte från detta företag. Skulle rekommendera att man tittar på valfri konkurrent. De datorer som jag köpt från konkurrenter har varit i bra skick. Datorn från Arrow Value Recovery var full av damm (de har inte ens bemödat sig att blåsa rent cpu-fläkten), tangentbordet var kletigt och hade fullt med kaksmulor mellan tangenterna, skruvarna som fäster datorns undre del mot tangentbordet var lösa, dessutom satt laptopens gångjärn lösa så att skärmen glappade...allt detta skulle en tekniker ha kunnat löst på 10 minuter. Har aldrig stött på liknande från konkurrerande bolag, kan verkligen inte rekommendera detta företag. Det enda som var bra med produkten var dess pris.
The shipping was fast, customer service was also good, but I received the wrong order. I had ordered an iPad 2 with 64 GB and received an iPad 2 with 16 GB. I only accidentally discovered this when looking into the settings. I trust it was just a mistake from Arrow.
Det kom helt och fungerar bra.
Jag har till och med rekommenderat sidan till fler.
Mer uppmärksamhet på specifikationerna som visas på produktsidan: bärbar som jag köpte har kärmuplösning 1366x768. På sidan skriver 1600x1200 (HP 840 G2). Bra produktkvalitet!
Shipping was fast and it was delivered right next door. The laptop which I bought works fine, as it should. It was clean and very well packed. Came in with a charger. However, soon I noticed that the screen is a little bit scratched. It doesn't bother me much (I know the laptop isn't new), but that's what's keeping me from giving a perfect score.
It's the third time I"ve used Arrowdirect to buy a second hand PC and the quality and performance was great as usual, precisely as advertised.
Bästa pris/kvalitet och klimaträtt val med supersnabb leverans, stort tack!
Beställde en docka till min HP. Snabbleverans, bra emballage och tydligt vad man kan förvänta sig.
Lees meer over geverifieerde reviews.