Hold jer langt væk fra dette firma. De vil ikke overholde regler om 14 dages returret af en vare købt på nettet. Jeg skal til at starte en klagesag imod dem fordi de ikke vil give mig pengene tilbag... Toon meer
Indtil nu en dejlig oplevelse. Bestilte spejle i 4500kr klassen med wifi opkoblet vejrudsigt m.m. Modtog 8 dage før det var lovet et flot emballeret spejl, lige så flot som håbet. Opsætning og ins... Toon meer
Information og levering gik helt efter bogen. Beslag til montering er lidt et forældet system, så der er ingen justeringsmuligheder, derfor skal hullerne i væggen være 100% præcise. Ledningen til spej... Toon meer
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Dårlig kvalitet, ubrugeligt efter garanti
Til at starte med et lækkert spejl dog var vejr station ikke som anvist.
Nu 2, 5 år efter står vi med et ubrugeligt spejl, modtager til vejr station holdt op med at virke.
Spejlet er gået i opløsning i alle 4 hjørner så det er synligt foran. Og det er inden i rammen hvor at der er beskyttet bag. Så det er ikke pga berøring eller andet.
Spejlet har aldrig været udsat for direkte vand, det sidder på et badeværelse der er knap 30kvm og er langt væk fra selve badet, men selv det burde det jo kunne holde til i og med der er varme i for at undgå det duggen
Lyset i kanten rundt står og tænder og slukker, kører op og ned i styrken. Det kan ikke slukkes det er købt med touch der er ingen væske på spejlet så det er heller ikke grunden. Det er desværre mange penge ud af vinduet.
Spejlet er 180x100 med frosted hvid kant og baggrunds lys, vejrstation, varme osv.

Antwoord van Artforma
Super levering 😀
Fint spejl og processen var som forventet
Fint spejl og processen var som forventet. Anbefaling herfra
Godt udvalg og med mange muligheder for…
Godt udvalg og med mange muligheder for at skræddersy sit personlige spejl. Lidt flere informationer og billeder af valgene så man kan se helt konkret hvad alt er. Var bekymret over den lange transport men spejlet ankom godt pakket ind. Spejlet lever 100% op til mine forventninger og det lovede. Kan anbefales.
hurtig levering ......
Så fint spejl!
Så fint spejl - vi er meget glade for spejlet. Nemt og overskuelig hjemmesiden. Hurtig levering.
Vi er meget tilfredse
Super lækre spejle
Super lækre spejle, ankom uden fejl og til tiden. Kan sagtens anbefale at handle her
Super god service og godt produkt!
Super god service og godt produkt!
Også hurtig respons på mail.
Super hurtig levering
Super hurtig levering
Lækkker spejl
Opfylder alle tilføjelse vi havde krydset at
Fik leveret et spejl med fabrikations fejl
Fik leveret et spejl med fabrikations fejl i faset slibningen som aldrig skulle ha forladt fabrikken de trækker reklamationen i lang drag langsomme til og svare og finder hele tiden på nye ting jeg skal gøre for at bevise fejlen varen skulle aldrig være sendt afsted har opgivet og må leve med det som det er … har efterfølgende fået 20 % rabat på spejlet

Antwoord van Artforma
Spejlet levede op til beskrivelsen
Spejlet levede op til beskrivelsen, leveringen var OK og dejligt med et "tailor made" produkt
Flot spejl og alt var perfekt
Flot spejl og alt var perfekt. Alt fungerer som det skal.
Det haltede dog med leveringen, men dette skyldtes ikke Artforma.
Lækkert produkt modtaget
Lækkert produkt modtaget. Sikkert indpakket og nemt at sætte op.
Kan ikke nikke genkenden, til flere af de dårligt anmeldelser herinde.
Fin dialog med kundeservice, med hurtigt svar retur..
God service da der manglede noget i den…
God service da der manglede noget i den første forsendelse
Flot spejl..
Flot spejl..
Lidt lang lev tid..og troede at jeg havde bestilt placering af ur og makeup spejl modsat end det jeg fik..ved ikke hvorfor det blev modsat..lidt øv..derfor ikke fuld stjerner..og manglede osse mere klar instruks på indstilling af ur og synkron med app!! At den selv ville gøre det efter noget tid.. ellers fedt og tingene virker og er flot
Lees meer over geverifieerde reviews.