Hold jer langt væk fra dette firma. De vil ikke overholde regler om 14 dages returret af en vare købt på nettet. Jeg skal til at starte en klagesag imod dem fordi de ikke vil give mig pengene tilbag... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Indtil nu en dejlig oplevelse. Bestilte spejle i 4500kr klassen med wifi opkoblet vejrudsigt m.m. Modtog 8 dage før det var lovet et flot emballeret spejl, lige så flot som håbet. Opsætning og ins... Toon meer
Information og levering gik helt efter bogen. Beslag til montering er lidt et forældet system, så der er ingen justeringsmuligheder, derfor skal hullerne i væggen være 100% præcise. Ledningen til spej... Toon meer
Godt udvalg og med mange muligheder for at skræddersy sit personlige spejl. Lidt flere informationer og billeder af valgene så man kan se helt konkret hvad alt er. Var bekymret over den lange transpor... Toon meer
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtigt og nemt
Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse - Ekstrem dårlig kundeservice
Jeg købte via Artformas hjemmeside 4 spejle. De 4 spejle blev leveret via Ups af 2 omgange . frst kon 3 spejle derefter det sidste . - På den sideste leverance var der tydelig skade på pakken der på det tidspunkt ikke var åbnet. - Da vi åbner pakken er spejlet flækket og splintret. Jeg skriver til Artformas kundeservice og fremsende behørigt billed dokumentation. Herefter startde den elendige service og vi skriver et hav af mail sammen. Artforma bede os om at sende Shipng sedel fra UPS - Det har vi ikke fået , men jeg sender alt jeg har. Derefter stiller de spørgsmå til om vi har haft hængt spejlet op, så de mistænker os for at have lavet skaden. Jeg jhavde ellers sendt flere billeder som dokumenterer at vi IKKE har pakket spejlet ud. Jeg sender tydeligt billeder der dokumenterer at ophæng ere forsejlet. De bliver ved med at mistænke os for at have ødelkagt spejlet. Sagen ender med at jeg truer med Trust pilot og vil have mine penge tilbage.
Helt igennem en dårlig oplevelse
Erik Filthuth Danmark.

Delivered as promised
Delivery process was in line with the one "advertised", despite slightly longer than initially expected, but I guess that is to be expected in this period.
Quality and look of mirror is very good, pretty easy setup, clear instructions provided as well.
Fleksible bestillingsmuligheder
Meget tilfreds med de fleksible muligheder ved bestilling, og spejlet opfyldte til fulde mine forventninger.
Utrolig dårlig kvalitet der på ingen…
Utrolig dårlig kvalitet der på ingen måden modsvarer prisen. Spejlet er meget tyndt og plastic agtigt, sensorer virker ikke som de skal. Varme “knap” sidder midt i spejlet med meget dårlig finish.

Antwoord van Artforma
Produktet lever op til forventningen.
Kommunikation med kundeservice fin.
Leveringstiden blev ikke overholdt.
Produktet pakket komfortabelt ind.
Produktet lever fint op til beskrivelsen på hjemmesiden.
Produktet er lavet af god kvalitet.
Installation let.
Konfiguration af produktet vha apps let og både produkt og apps har fungeret fint efterfølgende.
Køber gerne af Artforma igen og kan da kun anbefale firmaet.
Skader på spejlet
Der var en flig slået af hjørnet, og da filmen osv var pillet af spejlet, er der en 10-15cm lang ridse i spejlet, klar produktionsfejl, som burde være opdaget inden afsendelse.

Antwoord van Artforma
Et godt produkt men svært at bestille…
Et godt produkt men svært at bestille per telefon men ok over pc’en
Fejlleveret spejl og et spejl der…
Fejlleveret spejl og et spejl der bliver leveret meget senere end lovet.
Meget utilfreds.

Antwoord van Artforma
Nemt at navigere på hjemmesiden
Nemt at navigere på hjemmesiden. Hurtig og nem levering. Man bliver underrettet undervejs i ordrebehandlingen. God service 😊
Når spejlet går i stykker.
De er rigtig gode op til købet. Går spejlet i stykker. Skal du kæmpe din sag og de trækker tiden. Du skal skrive rigtig mange mails til dem. Jeg anbefaleder du kører i et byggemarkede og køber spejlet.

God og hurtig levering
God og hurtig levering. Kunne dog godt have brugt lidt bedre track and trace men ellers perfekt
spejlet lyser ikke efter 2 dage
Fint spejl ! Lidt opstarts problemer - men det er fixet med god kundeservice.

Alt som forventet
God vare men meget lang leveringstid og…
God vare men meget lang leveringstid og dårlig info

Antwoord van Artforma
Lees meer over geverifieerde reviews.