Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk fra dette firma. De vil ikke overholde regler om 14 dages returret af en vare købt på nettet. Jeg skal til at starte en klagesag imod dem fordi de ikke vil give mig pengene tilbag... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Indtil nu en dejlig oplevelse. Bestilte spejle i 4500kr klassen med wifi opkoblet vejrudsigt m.m. Modtog 8 dage før det var lovet et flot emballeret spejl, lige så flot som håbet. Opsætning og ins... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Information og levering gik helt efter bogen. Beslag til montering er lidt et forældet system, så der er ingen justeringsmuligheder, derfor skal hullerne i væggen være 100% præcise. Ledningen til spej... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt udvalg og med mange muligheder for at skræddersy sit personlige spejl. Lidt flere informationer og billeder af valgene så man kan se helt konkret hvad alt er. Var bekymret over den lange transpor... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1 ster

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse - Ekstrem dårlig kundeservice

Jeg købte via Artformas hjemmeside 4 spejle. De 4 spejle blev leveret via Ups af 2 omgange . frst kon 3 spejle derefter det sidste . - På den sideste leverance var der tydelig skade på pakken der på det tidspunkt ikke var åbnet. - Da vi åbner pakken er spejlet flækket og splintret. Jeg skriver til Artformas kundeservice og fremsende behørigt billed dokumentation. Herefter startde den elendige service og vi skriver et hav af mail sammen. Artforma bede os om at sende Shipng sedel fra UPS - Det har vi ikke fået , men jeg sender alt jeg har. Derefter stiller de spørgsmå til om vi har haft hængt spejlet op, så de mistænker os for at have lavet skaden. Jeg jhavde ellers sendt flere billeder som dokumenterer at vi IKKE har pakket spejlet ud. Jeg sender tydeligt billeder der dokumenterer at ophæng ere forsejlet. De bliver ved med at mistænke os for at have ødelkagt spejlet. Sagen ender med at jeg truer med Trust pilot og vil have mine penge tilbage.
Helt igennem en dårlig oplevelse

Erik Filthuth Danmark.

25 september 2021

God morgen,
Vær venlig at tage vores oprigtige undskyldning for den ubehagelige situation.
Det skulle aldrig være sket.
Vi tilføjer et ptotective klistermærke til hver miorror mod skader, som ikke var synlige på et af dit foto.
Vi giver dig flere oplysninger om dette på e -mail. Vil du være så venlig og tjekke det ud?

Delivered as promised

Delivery process was in line with the one "advertised", despite slightly longer than initially expected, but I guess that is to be expected in this period.

Quality and look of mirror is very good, pretty easy setup, clear instructions provided as well.

15 september 2021

Der er en ris i det ene

31 augustus 2021

God morgen,
Vi er kede af at høre om dine problemer med spejlet. det skulle ikke være sket. Vi har sendt dig en e -mail. Kan du venligst svare?
Med venlig hilsen,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utrolig dårlig kvalitet der på ingen…

Utrolig dårlig kvalitet der på ingen måden modsvarer prisen. Spejlet er meget tyndt og plastic agtigt, sensorer virker ikke som de skal. Varme “knap” sidder midt i spejlet med meget dårlig finish.

25 augustus 2021

Godmorgen,
Vi beklager meget, at du er utilfreds med vores produkter. Kan du fortælle os mere, hvad der er galt? Vi har sendt dig en e -mail direkte for at hjælpe dig.
Svar venligst, vi vil være meget taknemmelige.
Vores kunders tilfredshed er vigtig for os.
Med venlig hilsen,
Artforma Team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produktet lever op til forventningen.

Kommunikation med kundeservice fin.
Leveringstiden blev ikke overholdt.
Produktet pakket komfortabelt ind.
Produktet lever fint op til beskrivelsen på hjemmesiden.
Produktet er lavet af god kvalitet.
Installation let.
Konfiguration af produktet vha apps let og både produkt og apps har fungeret fint efterfølgende.
Køber gerne af Artforma igen og kan da kun anbefale firmaet.

7 augustus 2021

Skader på spejlet

Der var en flig slået af hjørnet, og da filmen osv var pillet af spejlet, er der en 10-15cm lang ridse i spejlet, klar produktionsfejl, som burde være opdaget inden afsendelse.

27 juli 2021

God morgen,
Venligst, bed vores oprigtige undskyldning for den ubehagelige situation.
Vil du være så venlig og svar på vores besked via e-mail?
Vi vil gerne hjælpe dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fejlleveret spejl og et spejl der…

Fejlleveret spejl og et spejl der bliver leveret meget senere end lovet.

Meget utilfreds.

8 juli 2021

God morgen,
Venligst tag vores oprigtige undskyldning.
Selvfølgelig sendte vi dig en besked om denne ordre, så ville du være så venlig og svar på vores e-mail?
Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi vil gerne hjælpe dig.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Når spejlet går i stykker.

De er rigtig gode op til købet. Går spejlet i stykker. Skal du kæmpe din sag og de trækker tiden. Du skal skrive rigtig mange mails til dem. Jeg anbefaleder du kører i et byggemarkede og køber spejlet.

2 juli 2021

God morgen,
Venligst undskyld for den ubehagelige situation, men alle vores varer er verificeret af vores tekniske afdeling, og vi sender ikke ødelagte.
Selvfølgelig er din tilfredshed meget vigtig for os, og vi vil gerne hjælpe dig. Vi sendte dig mere info til din e-mail.
Ville du være så venlig og tjekke det ud?

God morgen,
Vær venlig at undskylde den ubehagelige situation, men ville du være så venlig og fortæl os, hvad der er galt med denne vare?
Som vi kan se, sendte vi denne vare som bestilt, men hvis du ikke er tilfreds med den, vil vi gerne hjælpe dig.
Kan du venligst svare på vores besked?

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

spejlet lyser ikke efter 2 dage

Fint spejl ! Lidt opstarts problemer - men det er fixet med god kundeservice.

21 juni 2021

God morgen,
Vær venlig at undskylde den ubehagelige situation, for den skulle aldrig have været sket.
Ville du være så venlig og svar på vores budskab?
Vi vil gerne hjælpe dig.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

God vare men meget lang leveringstid og…

God vare men meget lang leveringstid og dårlig info

6 juni 2021

God morgen,
Vi beklager virkelig, at denne vare ikke er leveret til tiden.
Vi sendte dig en besked med flere oplysninger, så ville du være så venlig at tjekke den ud og svare på denne besked?
Artforma Team

Lees meer over geverifieerde reviews.