Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi bestilte speilet på forhånd før vi pusset opp badet, nå er badet ferdig og speilet er montert opp. Vi bestilte «lydanlegg» fremfor vanlig Bluetooth fordi vi ønsket bedre lyd på badet. Enten så ha v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg mottok et speil som var knust. Da jeg kontaktet Artforma, var de veldig lette å ordne opp med. Jeg fikk velge fritt hvordan jeg ville gjøre opp. 1. Få nytt identisk speil tilsendt. 2. Få penge... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fram til nå er jeg veldig fornøyd med speilet og rask leveranse. Speilet ankom innen to uker fra bestillingsdato og det ser ut til å være som bestilt. Ellers er det ikke så mye jeg kan fortelle ford... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en feil på speilet jeg fikk (pipelyd som økte i styrke når jeg økte lysstyrken på lyset i speilet) men det ordnet seg. Hyggelig og rask kundeservice. Speilet jeg kjøpte hadde en Android smarts... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Spiegelwinkel
  2. Badkamerinstallateur

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Selskapet Foram, også kjent som Artforma, er den ledende produsenten av LED-bakbelyste speil i Europa. Den stadig forbedrede produksjonsprosessen og mange års erfaring i bransjen garanterer det høyeste kvalitetsproduktet med nesten ubegrensede modifikasjoner.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Veldig bra kunde opplevelse

Veldig bra kunde opplevelse, god leveringstid og fornøyd med produktet. Det eneste negative var at veggfesteskruene var noe kronglete å få skrudd inn pg formen på de.

9 mei 2023

Dårlig service

Dårlig service, STYR UNNA!

Vi fikk tilbakemelding av firmaet her på trustpilot, at vi kan returnere speilet.
Da vi henvendte oss til firmaet, at vi ønsket å takk ja til tilbudet fikk vi til svar at det var feil opplysning fra deres side.
Her er sitatet fra det de svarte på trustpilot første gang, som de nå har slettet.

« Etter å ha verifisert denne situasjonen, kan vi se at kravet ble tilpasset for å returnere speilet. »

Virkelig et uprofesjonelt firma. Styr unna!

27 maart 2023

God morgen,
Etter bekreftelse ser vi at du ønsket å returnere speilet, noe som ikke er mulig.
Vi legger spesielt vekt på å vise produktet vårt fra alle sider, slik at kjøperen kan ta et informert valg og tilpasse produktet til sine behov. Hver bestilling i vårt selskap utarbeides som et individuelt prosjekt i henhold til kundens ønsker, dessverre er det ikke mulig å returnere det kjøpte speilet.
Vennlig hilsen,
ARTFORMA TEAM

Toll/moms

Veldig vanskelig å finne ut om man må betale toll ved bestilling til blant annet Norge. Kommer det noen ekstra kostnader etter at man har bestilt og betalt via nettsiden?

10 maart 2023

Antwoord van Artforma

Kjære kunde, takk for din interesse for vårt tilbud. Prisene oppført i butikken vår er sluttprisen. Mottakeren betaler ingen ekstra kostnader, da avsender bærer vi kostnadene for toll og avgifter.
Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt meg på e-post.
Artforma Team

Veldig fornøyd med speilet

Veldig fornøyd med speilet, som har gitt baderommet et annet look!! super fine finishings i dette produktet, rask og sikke levering (veldig bra pakket)
Absolutt anbefales :)

25 januari 2023

Feil produkt levert

Feil produkt levert. Vanskelige på reklamasjon eller kompensasjon.

19 januari 2023

God morgen,
Etter å ha satt oss inn i hele saken, kan vi se at bildet vi mottok fra deg stemmer overens med speilet du bestilte. Dessverre er vår policy at speilet ikke kan returneres - og du godtok disse vilkårene mens du bestilte.
Fargen på omslaget tilsvarer bildene på nettsiden vår, så vi kan ikke akseptere en klage - kun fordi speilet ikke matcher baderomsinnredningen.
ARTFORMA TEAM

Bra !

Vi var veldig fornøyde med leveringstiden. hadde lest noen kommentarer på at de hadde lengre leveringstid enn lovt, men da vi bestilte fikk vi leveringstid 30.des. speilet kom 3.januar. dette er ikke gale! speilet var i perfekt tilstand, alt virker og vi er veldig fornøyde! vi har ikke betalt noe ekstra enn det vi betalte ved bestilling. eneste jeg savner er dimmer på lyset. vi valgte dual colour, men kunne tatt varm hvit isteden, da det hvite lyset blir sterkt og ukomfortabelt for mine øyner hvertfall. vi har heldigvis mulighet til å skifte fargen til varmere, men må stille det inn etter hver gang speilet har vert av. Kan virkelig anbefale det til andre som har budsjett til et litt dyrt speil! :)

2 januari 2023

Belle qualité pour un 120 x 90

Miroir ( 120 * 90 ) arrivé en bon état .
Belle qualité bel éclairage ( y compris le miroir grossissant )
Les fixations fournies ( chevilles et crochets ) sont bien adaptées et les trous derrière le miroir suffisamment grands pour l'accrochage.
Il faudrait peut être juste rajouter une rainure sur l'arrière du miroir dans le cas ou l'arrivée électrique est en dehors du cadre afin de pouvoir plaquer le miroir au mur.

29 november 2022

Easy order, Good looking products

Easy to order, good looking products to at an appealing price point.
If anything, the built-in temp meter is not working properly as its placement picks up the heat from the lights in the mirror. Ex. 22 degrees in the bathroom although with the lights on it shoes something like 28, making it quite useless.

30 augustus 2022

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.