Prachtige poster van mooie kwaliteit. We wilde deze voor de kamer van onze zoon. Bij de eerste zending was de poster beschadigd geraakt. Hierop contact opgenomen (inclusief foto’s van de beschadiging... Toon meer

De posters worden goed verpakt verstuurd en voldoen aan mijn verwachtingen. Levering ging door postnl niet goed, waarna Artsy Fartsy kostenloos nieuwe posters heeft verstuurd. Goed opgelost, terwi... Toon meer

De service is echt ongelofelijk goed; communicatie snel en accuraat en binnen een week had ik een vervangend product omdat de bestelde lijst beschadigd was aangekomen. Posters zijn van een mooie kwa... Toon meer

Mooie kwaliteit posters, eentje kwam echter gekreukt binnen ondanks de komer waar ze in zaten. Expresleveri g duurde alsnog 5 dagen. Dat vind ik wel lang voor 10,- verzendkosten.

4,4

Uitstekend

4K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 82% van zijn negatieve reviews beantwoord

Een ster is nog te veel !!!!

Een ster is nog te veel voor deze webshop wat een schandalig bedrijf bestel je een poster. Let op 22 december met extra kosten van 10 euro komt het 6 januari 2025 aan. Het was voor een verjaardag van mijn dochter voor 31 december. Bestel hier niet!!!!!!!!!! het is een zo'n mega slecht bedrijf. Je kunt er beter artsyfarty van maken.... Ik krijg alleen maar mails ja sorry we kunnen hier niets aan doen komt door de vervoerder. Nee,, je kan er zeker wel wat aan doen en neem je verantwoordelijkheid. Ga hier zelf nooit meer bestellen. Bah slecht.

7 januari 2025
Logo ARTSY FARTSY

Antwoord van ARTSY FARTSY

Het spijt ons oprecht dat uw ervaring met ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen volledig uw frustratie over de vertraging, vooral omdat de poster bedoeld was voor een speciale gelegenheid.

We willen echter benadrukken dat uw bestelling op 22 december is geplaatst, vlak voor Kerstmis, een periode met veel feestdagen en extra drukte, zowel bij ons als bij onze bezorgpartners. Hoewel we er altijd naar streven om zo snel mogelijk te leveren, kan deze bijzondere tijd van het jaar helaas leiden tot langere levertijden waar wij niet altijd invloed op hebben.

Wij nemen uw ervaring serieus en blijven werken aan verbeteringen in onze processen, ook in samenwerking met onze bezorgpartners, om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

Duurt te lang!

Minimaal 7 dagen bezorgtijd is echt te lang in 2024! Op de 2e besteld, vandaag op de 9e is het pakket nog steeds niet onderweg in Nederland

2 oktober 2024
Logo ARTSY FARTSY

Antwoord van ARTSY FARTSY

Bedankt voor uw bericht. Wij begrijpen uw frustratie over de langere levertijd. Helaas zijn er soms logistieke factoren buiten onze controle die tot vertragingen kunnen leiden. Wij streven er altijd naar om bestellingen zo snel mogelijk te leveren en begrijpen dat 7 dagen in 2024 lang kunnen voelen.

Zoals we u eerder vandaag schreven, zou het pakket vandaag afgeleverd worden en zijn wij enorm teleurgesteld over deze review.

Met vriendelijke groeten