Het horloge is netjes en kan voor een duurder horloge doorgaan. Met de inkepingen voor de uuraanduiding heeft het een eigenheid. Dat het een Antwerps horloge is, is een gespreksonderwerp. De bandj... Toon meer
Top mooi product. 3 bandjes gekozen, erg tevreden. Zeer makkelijk uitwisselbaar.
Torekensvelden 30, 2861, Onze-Lieve-Vrouw-Waver, België
- +32 499 59 99 72
- info@artuur-watches.be
- artuur-watches.be
Vraagt klanten om een review
We hebben iemand gelukkig gemaakt!
Mooie horloges voor een betaalbare…
Mooie horloges voor een betaalbare prijs. En top service!
Ikzelf heb het nog niet gezien
Ik zelf heb het nog niet gezien. Maar men dochter zegt dat het uurwerk heel mooi is
Snelle levering zoals wordt beloofd op…
Snelle levering zoals wordt beloofd op de site!
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop!
Mooi en kwalitatief merk
Mooi en kwalitatief merk. Past bij elke outfit en gelegenheid.
Kwalitatief product, goeie service
Mooi, kwalitatief product. Bijkomende vraag gesteld over mogelijke wisselstukken bij glasbreuk via WhatsApp en meteen een vriendelijk antwoord gekregen.
Lang getwijfeld maar toch besteld
Lang getwijfeld maar toch besteld. Super content met het horloge.
Hèle process was meer Dan TOP!!
Hèle process was meer Dan TOP!!
Bestelling gemakkelijk geplaatst en 24u later was de bestelling al thuis.
Meer dan tevreden klant .
Positief dat we de uurwerken eerst …
Positief dat we de uurwerken eerst hebben kunnen bekijken en de nodige info kregen. Efficiënte website , bestelling geplaatst en 2 dagen nadien levering . Blij met het nieuwe uurwerk , stijlvol. Bandjes wisselen zal nog wat aanpassen zijn , maar zal wel lukken .
Ideaal geschenk voor je partner!
Ik kocht een Artuur Rose Gold pack voor mijn vriendin en ben zeer tevreden over de snelle service en prijs-kwaliteitsverhouding. De verwisselbare bandjes zijn ook heel handig, zo kan je eenvoudig switchen tussen een casual of elegante look, en kom ik er met één uurwerk goedkoop vanaf :-)
Knap design
Knap design en aangename prijs. Ook supercorrect qua levering en communicatie. En zelfs de verpakking is de moeite waard.
Aanrader
Op elke vraag snel een professioneel en gedetailleerd antwoord gekregen. Uitstekende kwaliteit en voor elke gelegenheid. Zeer blij met deze aankoop. Zeer onder de indruk van de afgeleverde kwaliteit!
Zeer tevreden van mijn ARTUUR Onyx
Zeer tevreden van mijn ARTUUR Onyx!
Kwaliteitsvolle en betaalbare horloge!
Tijdloos design aan eerlijke prijs
Tijdloos Belgisch design voor een eerlijke prijs. Met de verwisselbare polsbandjes past het horloge bovendien bij elke outfit. Heel tevreden!