Bedrijfsgegevens

1. Autoverhuur
  2. Autoleasebedrijf

Geschreven door het bedrijf

Arval ägs fullt ut av BNP Paribas och är specialiserade på fullserviceleasing och mobilitetslösningar. Arvals ambition är att hitta flexibla lösningar för att möta alla kunders behov, från internationella organisationer till mindre företag och privatpersoner.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Varning

Varning
Efter 3 år och 8000 mil förväntar sig Arval att få tillbaka en ny bil Jag har haft 8 st leasing/förmåns bilar på 14 år och aldrig varit med om något liknande. Ett stenskott utanför siktfält kostar 5730,00 två små märken på innertaket bak när det troligtvis varit is när vi stängt luckan 6366,00
Skrapmärke av kundvagn på stötfångaren vä fram 5243,00 Och när jag begär ut Cabaskalkylerna på skadorna så finns det inga. Det är standard i Sverige att alla försäkringsbolag kräver Cabas .Eftersom jag under flera år gjorde kalkyler för Mercedes så förstår jag hur fel de här priserna är.
Och då har bilen aldrig gått på grusväg eller i stadskörning och bara tvättad för hand. Avbryt era avtal om det går.

30 januari 2026

Hej Torbjörn,

Tråkigt att höra om din upplevelse. Vi kommer att kontakta dig för att få veta mer om ärendet och hjälpa dig vidare.

Arval

Hopplöst företag

Dåliga på att svara, appen är värdelös, slarvar bort ärenden, fullständigt hopplösa

12 december 2025

Hej Katarina,

Tack för din feedback!

Tråkigt att höra om din upplevelse. Vi kommer att kontakta dig inom kort för att hjälpa dig vidare på bästa sätt.

Arval

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kankse sämsta leasingen jag någonsin…

Kankse sämsta leasingen jag någonsin varit med om.

Innan bilen levererades missade de att skicka över avtalet så fick jaga några dagar innan release.

De missade att skapa upp ett konto för hanteringen av leasingen.

Myarval portalen fungerar knappt utan man blir utloggad efter 3-4 tryckningar i den.

och får mail helt random : fick idag "snart går din leasing ut, vill du köpa loss bilen"

Jag har haft den i 3 veckor....

12 augustus 2025

Tack för din feedback.

Tråkigt att höra att om din upplevelse. Vi värdesätter all feedback och vill hjälpa dig på bästa sätt med din leasing hos oss. Kontakta oss gärna på driver@arval eller ring oss på 08-799 88 90.

Dålig kundservice

Dålig kundservice – de bekräftade att jag hade försäkring men glömde sedan att lägga till den. De digitala portalerna fungerar knappt och det är väldigt svårt att förstå vad som händer med ditt leasingavtal.

19 juni 2025

Hej Brian!

Tack för din feedback.

Tråkigt att höra om din upplevelse. En av våra medarbetare ska ha varit i kontakt med dig och hjälpt dig med ditt ärende.
Du är välkommen att höra av dig igen om det är något mer vi kan göra för dig.

Ett riktigt skojarföretag

Ett riktigt skojarföretag, sätter priser som är 2-3000kr dyrare än om man privatleasar själv, när man ber om en specifikation för vad saker kostar och vad pengarna går till vägrar dom delge dessa specar, bedrövlig service och otrevliga, riktiga bilskojare

3 juni 2025

Hej Viktor!

Tack för din feedback.

Tråkigt att höra om din upplevelse. Du är välkommen att höra av dig till oss på driver@arval.se så hjälper vi dig gärna med dina frågor.

Otroligt dåligt kundbemötande

Otroligt dåligt kundbemötande, skiter totalt i överenskommelser
Svarar inte telefonen, ringer inte tillbaka när dom lovat att göra det
Detta företag ska inte hålla på med billeasing

20 december 2024

Hej Christer!

Tack för din feedback.

Du är välkommen att höra av dig igen om det är något mer vi kan göra för dig.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.