Slechter dan slecht Levering duurt erg lang Kwaliteit van wat je krijgt is ver beneden peil: plastic troep, Prutserij vd bovenste plank Niet reageren op mails Geen retourformulier.bijvoegebln K... Toon meer

1,7

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,7

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichters

Oplichters. Product niet volledig geleverd. Geen reactie. Product op andere site geien € 20 goedkoper. Draadloze tondeuse, opzetkammen niet bijgeleverd.

15 april 2023

T-shirt van 1 en euro voor 28 euro echte oplichting

Ik Kocht er 2 op de foto tshirts aan van 29 euro per stuk met v hals dus 60 euro.krijg ik hier 2 doodgewone niet met v hals tshirts thuis gestuurd stinken naar inkt zijn nog geen 1 euro waard willen ze mij 30 procent terug betalen en mag ze houden want ze moeten terug naar China worden gestuurd .Wat een maifide gangster praktijken koop er nooit iets het zijn oplichters !!!!!

9 april 2023

Slechter dan slecht

Slechter dan slecht
Levering duurt erg lang
Kwaliteit van wat je krijgt is ver beneden peil: plastic troep,
Prutserij vd bovenste plank
Niet reageren op mails
Geen retourformulier.bijvoegebln
Kortom oplichting ten top

8 maart 2023

Slechte kwaliteit en service

De bestelde klok bleek plastic troep met een gebobbelde wijzerplaat waar geen glas voor zat. Bovendien beschadigd tijdens vervoer. Vele mails verder is mij vervanging aangeboden die ik herhaaldelijk geweigerd heb.
Ik wil absoluut mijn geld terug.
Zeer ontevreden met het product en de retour afhandeling.

1 maart 2023

Corruptie

Nadat de bestelling met een flinke vertraging alsnog binnen kwam bleek het een plastic beeldje te zijn. Totaal niet zoals beschreven stond.
Ik wilde het graag retourneren, dit ging niet.
Mails gestuurd dat ik graag wilde retourneren, dan moest het naar China, kosten voor mezelf etc. Etc.
Ik kon wèl 30% korting krijgen.
Neeee! Ik wil dit retour sturen en mijn geld terug. Uiteindelijk heb ik gezegd (7 mails verder) dat ik een rechtzaak start want dit is corruptie van de bovenste plank.
Binnen 1 minuut, mail terug, mét retour formulier en mijn geld terug! Schandalig dat dit op deze manier moest allemaal. In nog geen 100 jaar dat ik hier ooit nog iets bestel.

3 maart 2023

Worst nightmare... (dropshipping)

Dit is dropshipping van de ergste soort. Je bestelt iets op een NL-website, en vervolgens moet je heel lang wachten (>1 mnd). Aangegeven levertijd wordt ruim overschreden. Vervolgens krijg je goedkope Chinese plastic troep voor de hoofdprijs. Ik ben nu bezig om te retourneren, dat is ook al gebed zonder eind.

11 maart 2023

Probleem gelijk opgelost top

Zij hadden mij het beeldje gestuurd maar was stuk ik heb het gelijk gemeld en een foto er bij hun hebben het probleem gelijk opgelost en vandaag kreeg ik een nieuw beeldje perfect top bedrijf ik zou het iedereen aan raden.

9 maart 2023

Product voldoet niet maar geen geld…

Product voldoet niet maar geen geld terug..

Klok besteld, lange levertijd maar wel gekregen. Product is plastic troep (ook zonder plastic of glasplaat aan de voorkant...) en niet in lijn met de webshop.

Aangegeven dat ik het wil terugsturen en mijn geld terug wil. Dan blijkt dat ik het zelf voor heel veel geld naar China terug moet sturen??

Ik dacht dat ik met een NL bedrijf zaken deed, maar deze service vind ik heel bijzonder.

Na even zeuren krijg ik nu de helft van mijn €30 terug, maar het principe vind ik zeer misleidend.

Geen aanrader :-(

6 maart 2023

Ik ben er dus ook ingestonken

Ik ben er dus ook ingestonken, als ik zo voorgaande reviews lees.
Beeldje eeuwige liefde besteld, maar nog steeds niet geleverd, paar keer mail contact gehad, met vele excuses, en dat het gauw wordt geleverd.
Ik heb ze een ultimatum datum gegeven voor levering, anders geld terug, deze datum is inmiddels verstreken, zojuist dit medegedeeld dat mijn geld vandaag op mijn rekening terug gestort wordt, ben benieuwd….

26 februari 2023

Onprofessionele retourpraktijk en teruggave geld.

Beeldje eeuwige liefde pas later dan een maand ontvangen. De retourkosten zijn dan voor hun rekening.
Na meerdere mails heb ik besloten om het dosssier over te dragen aan de juridische dienst van test aankoop.
De organisatie doet moeilijk om de retourdocumenten te mailen en het geld terug over te schrijven.
Ik heb ook het advies gekregen om -indien ik mijn geld niet volledig terug krijg- klacht neer te leggen bij de politie.

25 februari 2023

Fake china brol

Ze beelden een item af en dan krijg je gewoon de goedkope binnenkant van Ali express uit China die 10x minder kost. Grote oplichters dus, zeker niets bestellen!!

14 februari 2023

Ik denk dat dit allemaal "fake" is

Ik denk dat dit allemaal "fake" is. Veel reclame op Facebook, mailtjes met kortingen bij een volgende bestelling maar het bestelde beeldje is al meer dan een maand onderweg.
Ik verwacht ook geen levering meer en 40 euro "down the drain".

22 februari 2023

Late levering

Late levering heb 29-01-2023 besteld .
Vandaag 22-02-2023 nog niet geleverd.
Wel via mail gehoord dat het 30-01-2023 verstuurd is.
DENK NIIET DAT HET MEER BINNEN KOMT

22 februari 2023

Waardeloos

Waardeloos. Bestelling komt niet. Was bedoeld voor bruiloft van mijn dochter. Bruiloft is inmiddels geweest maar het bestelde beeldje nog steeds niet ontvangen.
Raad iedereen af om hier wat te bestellen.

20 februari 2023

Zelfs 1 ster is teveel

Zelfs 1 ster is teveel, hier ook hetzelfde verhaal, steeds berichtjes dat het komt maar nog steeds niks binnen, was verlovingskado, toen maar voor valentijn maar nu nog steeds niks binnen, annuleren kan ook niet toch raar als iets niet voorradig is lijkt het annuleren toch prima kunnen. Dus wel meteen moeten betalen maar beloftes ivm verzenden niet waarmaken. Ik hoop dat het nog binnenkomt maar inmiddels liever geld terug want kado is toch al te laat voor waar het voor was. 🤬🤬🤬

17 februari 2023

Misleiding of zelfs oplichting??

Zie de andere reviews, ik heb dezelfde ervaring. Het lijkt er sterk op dat de 'late' levering en bijbehorende excuusmailtjes vooraf ingepland zijn. Als je iets voor bijv. Valentijnsdag aanbiedt en al van tevoren weet dat t m niet gaat worden moet je het niet te koop aanbieden. Lijkt sterk op misleiding. Zal ik het ooit ontvangen? Of ben ik er ingestonken..!??

7 februari 2023

Na je bestelling geven ze aan dat je 1…

Na je bestelling geven ze aan dat je 1 vd 1ste bent en hierdoor snel de bestelling zak ontvangen. Vervolgens krijg ij al 3 weken mailtjes dat het langer gaat duren etcetera. Belachelijk, hier zal ik niks meer kopen. Wel gelijk betalen maar te lang wachten op de bestelling. Ik vraag me af of ik het wel zal ontvangen.

6 februari 2023

Is dit jouw bedrijf?