Encantada con las gafas de Arzur
Encantada con las gafas de Arzur , muy buena calidad , diseño precioso sin duda volveré a pedir . Gracias Arzur
ARZUR; a brand where fashion is conceived as a form of self-expression, of showing without words how we are, think or feel... Glasses with designs that adopt a modern and free attitude for a creative, daring and unlimited life. Glasses where streetwear and elegant coexist. Glasses inspired by brave, dreamy, free and nonconformist people. Glasses that encourage you to be yourself every day. As you can see, ARZUR is more than a brand of glasses. ARZUR is a space where authentic and nonconformist people share the vision of living a free life, without prejudice and in our own way in search of our dreams; because there is more to gain than to lose. Arturo Muñoz - CEO & COFOUNDER
Carretera Pla de Quart 4, 46960, Valencia, Spanje
Es la tercera vez que compro y estoy encantada!, preciosos diseños , muy buena calidad, muy recomendable !!
Gafas de calidad con diseño exclusivo y para mi sorpresa , ¡ son polarizadas ! .
No puedo pedir más . Estoy encantada ♥️
Rapidez en el pedido , diseño precioso y de muy buena calidad. Lo recomendaría sin duda.
Me encantan sus modelos, la atención extraordinaria y los estilos totalmente atemporales. Es la segunda vez que repito y seguiré……
Envio rápido, preciosas gafas, buena relación precio calidad, me ha sorprendido.
Me han encantado