Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde et supergodt forløb hos AS3 efter at være opsagt hos Novo Nordisk i den store fyringsrunde 2025. Kan kun anbefale at tage i mod dette tilbud hvis man havner i samme situation som jeg gjorde.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Selvom det er ubehageligt at have samtaler om ens indre mentale udfordringer, så har AS3 gjort det nemt at forstå hvad der sker i hovedet på mig og hvilke værktøjer der kan bruges til at komme videre... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig opstart, som samtidigt var tilpasset mig i min tilværelse i en familie på 5. Jeg havde et virkeligt godt samarbejde med min outplacement-vejleder Annemette i AS3. Vi kom vidt og bredt omkring a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

At AS3 har godt styr på at hjælpe os videre, både med deres materialer, webinar, jobteam og ikke mindst så havde jeg en virkelig god og positiv konsulent.

Bedrijfsgegevens

1. Personeelsadvies
  2. Loopbaancoach
  3. Les
  4. Arbeidsconsultant

Geschreven door het bedrijf

AS3 TRANSITION + AS3 EXECUTIVE + AS3 WORK & CARE + AS3 EMPLOYMENT er alle en del af AS3-koncernen. Vi har siden 1989 støttet mennesker og organisationer til at håndtere jobmæssige forandringer og transitioner. AS3 gør en forskel for det nordiske erhvervsliv og for de 30.000 personer, vi rådgiver hvert år i Danmark, Norden og internationalt.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

hjælp med CV

hjælp med at forbedre mit CV. venlige samtaler

13 maart 2026

Tak for at dele. :) Hilsen Mette, AS3

Har fået et job

Har fået et job - stor hjælp fra min rådgiver Marianne E. Illum - Får man tilbudt et AS3 forløb - tag imod det.

5 maart 2026

Tillykke med jobbet, Nicole. :) Og tak for at dele. Hilsen Mette, AS3

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En investering i din fremtid

Et outplacement forløb hos AS3 er en investering i fremtiden. Jeg oplevede både en støtte til at komme gennem det mentale aspekt min fyring medførte, eksisterende udfordringer og et skub til at komme videre/i gang, da jeg var kær til det. Faglig indsigt i arbejdsmarkedets tendenser, praktisk viden om effektiv brug af LinkedIn, adgang til al den faktabaserede viden, jeg kunne forestille mig… kombineret med medmenneskelighed, humor og nærvær.
Det er mit andet forløb - og samme gode oplevelse. Mine varmeste anbefalinger!

28 februari 2026

Tusind tak, Anne. Dejligt at få din anbefaling her. :) HIlsen Mette, AS3

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak til Lars Sommer for musikken i…

Tak til Lars Sommer for musikken i samtalerne - for din nysgerrighed og for at møde mig der, hvor jeg havde brug for det.

13 februari 2026

Det var en smuk beskrivelse. :) Tak for at dele, Karina. Hilsen Mette, AS3

En varm anbefaling

Som arbejdsmiljøkonsulent i KAB-Fællesskabet kan jeg varmt anbefale AS3, som udbyder af diverse workshops og kurser med fagligt relevant indhold til at klæde vores ledere og medarbejdere endnu bedre på til at løfte hverdagens opgaver.

4 maart 2026

Antwoord van AS3

Den anbefaling er vi meget glade for. :) Tak for at dele din erfaring, Carina. Hilsen Mette, AS3

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel støtte i en ofte ikke selvvalgt jobsøgningsproces

Professionel sparring og støtte, hvor moduler og møder med konsulent giver en ny klarhed over ens prioriteter, så man bliver på sporet til et godt nyt job.

27 februari 2026

Antwoord van AS3

Fantastisk at høre, at forløbet gav dig ny klarhed. :) Tak for at dele. Hilsen Mette, AS3

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Masser af ressourcer

Jeg fik mulighed for at skifte rådgiver da matchet ikke var rigtigt med den første jeg fik tildelt. Der er virkelig mange brugbare jobsøgninsværktøjer, kompetence værktøj, netværk, kontakt til virksomheder mv.
Alt i alt en virksomhed med mange muskler til at hjælpe en tilbage i job.

27 februari 2026

Antwoord van AS3

Tak for din positive feedback på vores værktøjer, Trine. Og rigtig godt at høre, at rådgiverskiftet var det rigtige for dig. :) Hilsen Mette, AS3

En fantastisk platform

En fantastisk platform hvor man virkelig er i gode hænder. Et forum hvor man får en masse gavnlige værktøjer til at håndtere ens situation. Engagerede medarbejder som virkelig forstå at guide en
Kan klart anbefales

26 februari 2026

Antwoord van AS3

Tak for at dele din oplevelse på flere forskellige områder. :) Hilsen Mette, AS3

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig kompetent og givende rådgivning…

Utrolig kompetent og givende rådgivning samt engageret. Forløbet har overrasket mig meget til den positive side - kan kun anbefale det

25 februari 2026

Antwoord van AS3

Fantastisk at høre, Per. Tak for at give din mening til kende. Hilsen Mette, AS3

Fagligt dygtige sagsbehandlere

Fagligt dygtige sagsbehandlere, der både er i stand til at formidle høj faglighed og personlig viden

18 februari 2026

Tusind tak for at dele, Denice. :) Hilsen Mette, AS3

En fantastisk rejse

Tak til AS3 for en fantastisk rejse som har flyttet mig personligt. Specielt konsulenten, som var tilkyttet mit forløb, var god til at udvide mit blik for ikke blot at have fokus på det, som var vigtigt her og nu, men også på den lange bane at have mange parallelle forløb igang. Det har været overvældende at møde den positivitet fra netværk og mine omgivelser, som de metoder jeg fik med mig har kastet af sig.

28 november 2025

Antwoord van AS3

Fantastisk at høre, Claus. Tak for at dele din personlige erfaring. :) Hilsen Mette, AS3

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rettidighed, dyb faglighed og strategisk indsigt

Jeg har haft fornøjelsen af at benytte AS3 ved flere lejligheder, hvor de har ageret både som strategiske rådgivere og som kompetente leverandører af outplacementydelser. Gennem alle forløb har jeg oplevet AS3 som en yderst professionel og troværdig partner. Deres rådgivning og løsninger er altid kendetegnet ved rettidighed, dyb faglighed og strategisk indsigt, hvilket sikrer, at de leverer konkrete resultater, der skaber reel værdi. Jeg kan varmt anbefale AS3 for deres høje niveau af ekspertise og dedikation.

29 januari 2026

Antwoord van AS3

Tak for at dele din oplevelse, Claus. Det sætter vi stor pris på. :) Hilsen Mette, AS3

Outplacement forløb

Outplacement forløb. A3 tilbyder et professionelt, ærligt og veltilrettelagte outplacement program som jeg havde stor glæde af. Specielt tak til Kai Dahl-Jensen som gav mig en værdifuld, ærlig og åben sparring.

16 december 2025

Antwoord van AS3

Tak for den fine feedback, Dorte. :) Det er vi - Kai inkl. - meget glade for at høre. Hilsen Mette, AS3

Lees meer over geverifieerde reviews.