Asko Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten BV Reviews 0

TrustScore 0 uit 5

0,0

1. Commerciële schoonmaakdienst

ASKO: Zeker in Schoon! Van kleine VVE tot grote multinational, van MKB kantoor tot zorginstelling; onze trouwe klantenkring hecht waarde aan zekerheid. Zij streven naar een schone en veilige werk- en leefomgeving. Om dat te bereiken kiezen ze een betrouwbare partner. Daar blinken wij in uit! Die zekerheid komt voort uit de betrokkenheid van onze goed opgeleide schoonmaakprofessionals. Ze zijn trouw en sterk verbonden aan ASKO, en doen er alles aan om een uitblinkende dienstverlening te garanderen. Juist dat maakt onze dienstverlening zo persoonlijk. Onze veelzijdige klanten, vaak al vele jaren aan ons verbonden, ervaren dat dan ook zo. ASKO bouwt sinds 1971 aan haar rijke historie. Wij onderscheiden ons door professionals uit het hele spectrum van de facilitaire dienstverlening aan ons te binden. Ons leidinggevende team is samen goed voor meer dan 100 jaar facilitaire kennis, zowel op nationaal als internationaal niveau. Wij zijn NEN 4400 gecertificeerd en in het bezit van het keurmerk Schoon van Schoonmakend Nederland. Dit betekent dat opdrachtgevers de zekerheid hebben dat wij vakkundig werken, ons houden aan CAO en wetgeving en dat onze financiën op orde zijn. Ook daarmee garanderen wij continuïteit bij onze klanten. Onze betrouwbare medewerkers zijn allemaal in bezit van een VOG. Mensen benaderen ASKO omdat ze zeker willen zijn van een hygiënische omgeving. Dat varieert van een trappenhuis van een wooncomplex tot een zorginstelling met operatiekamer, en alles wat daartussen zit. Alleen met de juiste frequentie en regelmaat wordt het gewenste resultaat behaald. Onze teams zijn zo ingedeeld, dat wij die regelmaat ook garanderen. Specialistische uitdagingen, incidenten, of opdrachten buiten onze regio lossen wij voor onze relaties op. ASKO fungeert als centraal aanspreekpunt voor alle facilitaire diensten. Wanneer wij specialisme moeten inhuren profiteren onze klanten van ons sterke netwerk in de branche. Met ASKO heeft u al uw diensten onder één dak.

Geen reviews

Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen.