Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er fast kunde hos Klinik Assana og er så tryg og tilfreds ved og med mine behandlinger og også hendes råd og vejledning. Hun giver sig tid til en, og er dygtig og professionel. Min hud har haft... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk oplevelse hos Asana Klinik! Det var en utrolig varm og dejlig modtagelse, og sygeplejersken var meget flink og professionel. Man føler sig i virkelig gode hænder her. Kan varmt anbefales.
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har været kunde hos Hassana, siden hun startede sin klinik i Albertslund og senere flyttede til Vallensbæk. Jeg har været en trofast kunde gennem hele forløbet. Ved min seneste behandling opsto... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Klinik Assana er en eksklusiv medicinsk og æstetisk klinik, hvor naturlig skønhed, kvalitet og personlig omsorg er i fokus. Vores filosofi er ikke at forandre dit udseende, men nænsomt at fremhæve dine naturlige træk, forbedre hudens kvalitet og skabe et friskere, mere harmonisk og veludhvilet udtryk. Vi tilbyder skræddersyede behandlinger med høj faglighed, æstetisk forståelse og stor opmærksomhed på den enkelte, så du kan føle dig som den bedste version af dig selv – i trygge og professionelle rammer.
Bækkeskovvej 4, 2665, Vallensbæk Strand, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg har fået en filler-behandling i læberne hos Assana, og det har været en virkelig positiv oplevelse. Hun tager sig god tid til at høre, hvad man ønsker, og forklarer tydeligt hvert skridt under hele behandlingen. Kan helt klart anbefales!

Antwoord van Klinik Assana
Min hud har haft røde sensitive områder og dette er blevet så meget pænere med rette hjælp og behandling. Tak ❤️

Antwoord van Klinik Assana
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos hende. Hun er meget sød, hjælpsom og forstående. Jeg kan klart anbefale hende.🌺🌺

Antwoord van Klinik Assana
Fantastisk oplevelse hver eneste gang
Jeg har fulgt Hassana gennem både Albertslund og nu Vallensbæk, og der er en grund til, at jeg bliver ved med at komme tilbage. Hendes professionalisme, ro og præcision er helt i top. Hassana er ekstremt dygtig til sit håndværk. Hun forklarer altid, hvad hun gør, hvilke produkter hun bruger og hvorfor og hun tager sig god tid til at sikre, at resultatet bliver både naturligt og smukt. Jeg føler mig altid tryg i hendes hænder fordi hun er så omhyggelig og ærlig i sin rådgivning.
Noget af det, der virkelig skiller hende ud, er hendes ansvarlighed og omsorg. Hun følger op, hun er tilgængelig, og hun går aldrig på kompromis med kvalitet. Det er tydeligt, at hun brænder for sit arbejde og for sine kunder.
Jeg kan kun give Hassana mine varmeste anbefalinger. Hvis du leder efter en behandler der kombinerer høj faglighed med ægte omsorg og et fantastisk øje for detaljer så er hendes klinik det helt rigtige valg.

Antwoord van Klinik Assana
Ved min seneste behandling opstod der desværre komplikationer, som hun på ingen måde ville anerkende eller tage ansvar for. Hun blandede flere forskellige produkter i det samme område, og jeg endte med at betale for det. Da jeg efterfølgende bad hende om at opløse det, afviste hun, og min hud udviklede tydelige buler af filler.
Hun er sød og imødekommende under behandlingerne, og man føler sig tryg i situationen. Men når noget går galt, og man stiller spørgsmål, ændrer hendes adfærd sig markant.
Jeg vil derfor opfordre andre til at være meget opmærksomme på, hvem de vælger at lægge deres ansigt hos.

Antwoord van Klinik Assana
Klinik Assana visited our Copenhagen office to host a breathwork session. The feedback from participants was overwhelmingly positive. Everyone left feeling less stressed, more relaxed, and equipped with simple breathwork tools they can use both at work and in their personal lives.
Highly recommended.
Jeg har fået en filler behandling hos Klinik Assana – jeg er super tilfreds med resultatet og er rigtigt glad for den professionelle service og vejledning jeg får. Personalet er utrolig imødekommende og får mig til at føle mig tryg gennem hele forløbet. Jeg følte mig hørt i forhold til mine ønsker, og resultatet blev både naturligt og præcist, som jeg havde håbet på. Jeg kan varmt anbefale Klinik Assana til alle, der overvejer en filler behandling eller blot ønsker en klinik med høj faglighed og omsorg for deres kunder.
Fantastisk oplevelse hos Klinik Assana
Jeg har haft fornøjelsen af at besøge Klinik Assana, og det var en virkelig positiv oplevelse fra start til slut. Klinikken har en rolig og indbydende atmosfære, og man føler sig tryg og velkommen allerede fra det øjeblik, man træder ind ad døren.
Assena er både professionelle og imødekommende, og det er tydeligt, at hun har stor faglig viden og passion for hendes arbejde. Jeg følte mig lyttet til og godt vejledt gennem hele forløbet, og behandlingen blev udført med stor omhu og respekt.
Resultatet levede fuldt ud op til mine forventninger. Jeg kan varmt anbefale Klinik Assana til alle, der søger kvalitet, tryghed og et højt serviceniveau. Jeg kommer helt sikkert igen! Som altid !
Super dygtig sygeplejerske og rigtig god service hvor man bliver forklaret hvad der skal ske fra start til slut.
Er så glad for den behandling jeg har fået!!!
Tydeligt at mærke Assana har en professionel tilgang til hendes behandlinger.
Jeg har besøgt klinikken et par gange nu - og hver gang er der god tid. Der lyttes og forklares, så jeg altid føler mig tryg. Der er forståelse for hvad jeg ønsker, men endnu mere, også hvad jeg ikke ønsker. Ud fra mine oplevelser kan jeg varmt anbefale klinikken.
Har nu været inde hos Assana et par gange og kan varmt anbefale hende.
Man føler sig tryg i hendes selskab. Hun er meget professionel og gør meget ud af at fortælle om behandlingerne.
Jeg er meget glad for at have fundet Assana.
Jeg har foretaget to forskellige behandlinger hos Klinik ASSANA, den sidste i januar i år og har været yderst tilfreds hver gang. Hun tager rigtig god tid med vejledning, forklaring af optioner og prøver aldrig at "sælge" mere end man har lyst eller brug for. Anbefales højt.

Kære klinik-assana / Hassana,
Jeg vil gerne udtrykke min dybeste taknemmelighed for den fantastiske behandling, jeg modtog. Mine læbefillers er blevet præcis, som jeg ønskede, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet.
En særlig tak til Hassana, som var utroligt dygtig, professionel og omhyggelig gennem hele processen. Din ekspertise, præcision og rolige tilgang gjorde oplevelsen tryg og behagelig, og jeg følte mig i de bedste hænder fra start til slut.
Jeg kan varmt anbefale Hassana og jeres klinik til alle, der ønsker en tryg og professionel behandling med smukke resultater.
Mange tak igen!
Har i dag været til konsultation hos Hassana efter Botox behandling. Altid super god service og kompetent forklaring. Tusind tak. 🙏🥰 STORT anbefaling herfra. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dorte. ❤️❤️
Den bedste vejledning, behandling og tager sig god tid til at forklare hvad der skal ske -
Er ret sensitiv i huden overfor botox og filler, og Hassana taler altid med sin tilknyttede læge før hun behandler så intet går galt - Og resultatet er altid naturligt.
Mine største anbefalinger.
Hassana er min faste behandler gennem flere år. Jeg har i årenes løb været i mange klinikker og har endelig fundet en professionel og dygtig behandler, altid med fokus på et naturligt resultat.
Nu jeg kommet hos klink Assana i et år jeg gået derfra vær gang med et smil på læben og glad resultatet
Fantastisk service man føler sig altid tryg når men kommer ind
10/10 oplevelser hos hende

Antwoord van Klinik Assana
Helt fantastisk, jeg fik det resultat jeg ønskede, total god og venlig service, som får en til at føle sig tryg, jeg har haft kommet her og fået lavet mine læber to gange og har elsket dem meget begge gange

Antwoord van Klinik Assana
Jeg elskede min oplevelse hos klinik Assana! Hun var super sød og meget professionel. Jeg havde først tænkt mig at få cirka 1 ml filler i læberne, men Hassana opfordrede mig til at gå efter et mere naturligt look, og anbefalede 0,5 ml filler i stedet for. Jeg er så glad for mit nye udseende, da man kan se en forskel i mine læber, de ser mere fyldige ud og samtidige meget naturlige ud.
Jeg glæder mig allerede til mit næste besøg hos Klinik Assana☺️