Blijf Weg van Association Care – Slachtoffer van Oplichting
Ik ben helaas slachtoffer geworden van oplichting door Dennis van Association Care. Hij heeft mij in totaal €12.000 afhandig gemaakt, zogenaamd voor het regelen van een PGB en het optreden als budgethouder. Dennis beloofde mij te helpen met het aanvragen van een PGB terwijl wij tijdelijk in het buitenland verbleven. Zonder overleg heeft hij zichzelf als zorgverlener opgegeven, terwijl ik in werkelijkheid zelf de zorg voor mijn vader lever. Aangezien wij op dat moment niet in Nederland waren, kon hij die zorg feitelijk niet leveren – dit lijkt puur gedaan te zijn om meer geld te kunnen claimen.
Tijdens mijn verblijf in het buitenland heeft Dennis op eigen houtje en zonder toestemming met terugwerkende kracht PGB-declaraties ingediend. Toezichthouders hebben later bevestigd dat dit niet toegestaan was en dat Dennis hier niet bevoegd toe was. In september zei hij dat “alles geregeld” was, maar in de praktijk bleek er niets op orde. Hij heeft geld achtergehouden en niets voor ons geregeld.
Daarnaast moest ik hem €1000 contant betalen, zogenaamd voor het zijn van budgethouder – iets wat wettelijk gezien niet via hem geregeld mag worden. Dennis beweerde ook dat wij nog geld van de Belastingdienst tegoed hadden en dat hij bezwaar had ingediend. Tot op heden hebben wij daar geen enkel bewijs van gezien en is er niets ontvangen.
Mijn advies: blijf ver weg van Association Care en Dennis. Er is sprake van misleiding, gebrek aan transparantie en mogelijk fraude. Wij overwegen juridische stappen.