Lees wat reviewers zeggen
Generelt er jeg godt tilfreds, men det sker fra tid til anden, at varer jeg søger ikke er i sortimentet, trods det er noget som hører under handelsområdet. IC-kredse og MOSFET transistorer kommer oft... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har arbejdet i branchen i mange år og haft kontakt med mange forskellige virksomheder. Desværre har min oplevelse med denne virksomhed været en stor skuffelse. Da jeg gav udtryk for min utilf... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
- Huishoudelijke apparaatonderdelen leverancier
- Reparatieservice voor huishoudapparatuur
- Elektronische onderdelenwinkel
- Reparatie van kleine huishoudelijke apparaten
Geschreven door het bedrijf
ASWO er Nordens største distributør af reservedele til alle former for elektronik og husholdningsapparater i hjemmet. Vi leverer originale reservedele til samtlige varemærker – både de mest kendte og de mindre kendte. Så mangler du noget, er der stor sandsynlighed for vi har det på lager eller kan skaffe det indenfor få dage. Vi henvender os specifikt til professionelle: Som reservedel-distributør sælger vi derfor ikke til private, men til samtlige forhandlere, teknikere og elektrikere – som privat bruger finder du os i dit nær- og lokalområde igennem vores store netværk af forhandlere. Gennem din lokale forhandler har du som almindelig forbruger dermed adgang til mere end 15 millioner forskellige reservedele og tilbehørsprodukter. Vi sætter en ære i at være totalleverandør inden for vores område, så nærmest uanset hvad der skal skiftes ud, kan din tekniker, forhandler eller reparatør få det hos ASWO.
Contactgegevens
Industrivej 8b, 6330, Padborg, Denemarken
- 72 30 34 85
- aswo@aswo.dk
- aswo.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Det er den bedste reservedeleleverandør…
Det er den bedste reservedeleleverandør i hele DK. De har stort set alle varer på lager eller skaffer dem hurtigt hjem, har du spørgsmål til reservedele eller produkter svarer de hurtigt retur og ved fejl retter de hurtigt op. Kan varmt anbefales. Det er rart at have leverandører man kan regne med
If you ordered the wrong product
If you ordered the wrong product, you won't get your money back. Moreover, they don't admit their mistakes. They definitely don't operate according to Danish principles. They import their products from Germany, not Denmark.
Jeg har arbejdet i branchen i mange år…
Da jeg gav udtryk for min utilfredshed og skrev en negativ anmeldelse, blev jeg mødt med antydninger om, at min konto kunne blive lukket, i stedet for en konstruktiv og løsningsorienteret dialog. Det oplever jeg som uprofessionelt og ikke særligt kundevenligt.
Jeg havde forventet en mere åben, respektfuld og kundeorienteret tilgang. Forhåbentlig vil virksomheden fremover tage feedback mere seriøst og bruge den konstruktivt.

Antwoord van ASWO ApS
Generelt er jeg godt tilfreds
IC-kredse og MOSFET transistorer kommer ofte i almindelige plasticposer, selv om man som elektroniktekniker ved, at det er No-go. Hvordan disse komponenter håndteres i øvrigt, ved man som kunde så heller ikke. Derfor tør man ikke bruge dem andre steder end i noget "legetøjs-elektronik".

Antwoord van ASWO ApS
Det er svært at returnere altid får jo svært at få penge tilbage
De sender tastatur til bærbar og tastatur vi har prøvet man tastatur den er ligesom brugt men vi har ikke brugt den og vi returnerer svært at returnere den og det siger de er brugt og vi kan ikke returnering tilbage det er  vi har altid problemer med at returnere varer de er dårlige system de har

Antwoord van ASWO ApS
Aswo er den bedste på reservedele og tilbhør
Aswo er den bedste reservedels leverandør jeg har arbejdet med i mine 29 år i branchen
fantastisk varer udbud
Virkeligt stort udbud af reservedele og god service ved telefonisk henvendelse.
Fantaskisk service altid
fin-fin service
levering af bestilte varer som lovet og til tiden.
SUPER SERVICE
SUPER SERVICE, BRUGER ASWO HVER DAG, DER ER SJÆLDENT FEJL, OG SKULLE DET SKE ER DET HURTIGT LØST.
God og hurtig levering.
Der er stort set aldrig problemer
Der er stort set aldrig problemer med noget fra Aswo af.
Det er super nemt og overskueligt at bruge og man finder hvad man skal bruge i deres system, som dagligt virker til at blive opdateret.
Har man smidt sin faktura eller kreditnota væk, er de også lige til at finde igen.
Dennis Skafte/ Din hvidevare Service
Super god service
Super god service. hurtig levering og dejlig side med tegninger osv. det meste af vores handel med reservedele og tilbehør går nu via aswo :D det kan kun anbefales.
Sanderum Hvidevare service
good service
Perfekt
Har handlet hos ASWO i flere år og har været fuld tilfreds. Varene er kommet som lovet og som regel har det været dagen efter.
Professionelt og meget brugervenlig…
Professionelt og meget brugervenlig shop. Kun positivt herfra.
I de 15 år jeg har handlet med Aswo
I de 15 år jeg har handlet med Aswo. Har jeg kun godt at, sige om firmaet. Super og hurtil levering. Og hjelpsomme
God portefølje og gode til at hjælpe
Nem site at finde rundt i og hvis man er i tvivl er de hurtige til at svare og hjælpe!!
Har mange flere reservedele sammenlignet med andre.
Ikke ESD-emballage.
Vi modtag IC-kredse i en almindelig plastikpose- IKKE ESD. Vi har smidt komponenterne ud, så der ikke er nogen, der kommer til at bruge sem ved en fejltagelse.

Antwoord van ASWO ApS
Lees meer over geverifieerde reviews.