Bedrijfsgegevens

1. Softwarebedrijf
  2. Business- en IT-adviesbureau
  3. Computerbeveiligingsservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi är marknadsledande inom it-infrastruktur och systemintegration för privat och offentlig sektor. Vi är obundna och kan erbjuda den lösning som passar ditt behov och verksamhet bäst. Våra it-specialister kompletterar med sin nyckelkompetens.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Otrevligt

Ringde kundtjänsten då jag har en fråga, kommer fram till en dam, presenterar mig vänligt och ställer min fråga. Hör sen "juste..." och blir klickad.. mycket otrevlig och dålig service.

10 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Retur av en projector lampa

Jag hörde av mig till Atea's kundtjänst då en av projector lamporna som jag fick av de var sönder. Jag skickade fakturan av beställning och bilder. Efter det fick jag en lång email om hur jag kan skapa en reklamationsansökan.
+ Observera att det kan tillkommer en avgift på 500 SEK vid returer...

Mitt svar på detta var:
För krångligt och för mycket administrativt arbete för en projektor lampa....

Besviken på deras kundtjänst

23 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Försökte få rådgivning om en produkt…

Försökte få rådgivning om en produkt att implementera i verksamheten och ringde därmed deras kontaktnummer och får till svar:
-Vi hjälper ingen som inte är kund hos oss.
-Inga problem, hur blir jag kund ?
-Du trycker på "Bli kund" på hemsidan.
-Det finns ingen sådan knapp tyvärr på er hemsida, kan du beskriva var den finns och hur jag gör ?
-ok, men då finns det nog ingen knapp då på hemsidan längre.
-Hur ska vi gå vidare då ? Jag vill ju köpa produkter av er.
-Det vet jag inte.
-Vet du vad, jag tror ni slipper vårt företag som kund istället.
-Ok.
-Hej...

Alltså.. Kom igen Atea! Jag misstänker att ni kan bättre!

9 december 2024

Katastrof

Ruttet från toppen till botten, endast måna att hålla varandra om ryggen hur fel de än har.

23 november 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Förvåning och utstuderat krångel.

Som företagare blir jag förvånad över hur svårt de gör det på Atea. De höjer sig själva till skyarna trots att vårt ärende var en hänvisning ifrån en tillverkare som använder Atea som återförsäljare och att det var i det syftet vi sökte Atea. Vi är öppna för fler samarbeten sa vi då, men var samtidigt inte upplagda som kund och därför strulade kundtjänst jättemycket. När vi då bad om att få bli kunder skickade de oss i en växelsnurra och flera formulär och vi är fortfarande inte upplagda som kunder enligt Atea, utan ombeds fylla i ytterligare samma formulär. Vi har många seriösa leverantörer, myndigheter, organisationer och företag, men såhär har vi aldrig sett en leverantör jobba förut. Kundtjänsten var dessutom otrevlig och tidsödande och avviker mycket ifrån branschstandarden. Mycket av vår personal är legitimerad och detta skapade dåliga arbetsförhållanden på ett utstuderat och syniskt vis från Ateas sida.

7 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hade gett detta bolag noll stjärnor om…

Hade gett detta bolag noll stjärnor om det hade gått. ATEA Sverige i Kristianstad bör undvikas då de har inkompetent ledare som verkar har svårt med läsförståelsen och hur man bemöter sina kunder. Finns bättre bolag att vända sig till.

10 april 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Has a company culture that supports…

Has a company culture that supports hate on the internet. Multiple employees traced back to the main office in Kista.

Do not trust nor work at this place.
B-class from the top to the bottom.

9 februari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ATEA:s kundservice är det sämsta…

ATEA:s kundservice är nog det sämsta jag någonsin stött på under alla år inom IT-försäljning. De är glada i att sälja men att sedan få hjälp är en helt annan sak. De svarar inte ens på mail om felanmälda produkter och ringer du som så får du bara flummiga svar och sen är du åter i cirkeln med att försöka jaga någon som kan ge dig ett svar om vart dina saker är. Jag råder alla som kan att söka sig till ett annat bolag.

28 januari 2022

Atea AppUpdate does not work

We purchased "Atea AppUpdate" but it never worked.
"You have to use our packages" was the response, so if you are thinking of using AppUpdate, think twice.
We did tell ATEA that we are not planning to use there packages and only want to use "AppUpdate" and you can even buy that separated part, but no it does not work without there packages.

Money down the drain, no reimbursement, go for another system instead.
Stay away from AppUpdate!

7 oktober 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.