TRIAT - Amsterdam Shop Reviews 340

TrustScore 5 uit 5

4,8

Linnaeusstraat 237, 1093 EP Amsterdam, Amsterdam-Oost, NL

We hebben een half jaar geleden een zwembril gekocht bij A sports voor mijn dochter die aan wedstrijdzwemmen doet. Het elastieken bandje brak kort geleden af. Toen we ermee terug gingen bleek dat zij... Toon meer

Was goede service! Medewerker had achterin de kelder niet meteen door dat ik er was (was in het magazijn bezig), maar hielp in 2e instantie uitstekend door mee te denken en te adviseren in spor... Toon meer

Ik heb moeite met al die 'kwaliteits-enquêtes'. Dat ik 3 sterren geef, betekent voor mij dat jullie je werk gewoon gedaan hebben, zoals het hoort. En zoals ik verwacht als ik in een winkel een product... Toon meer

Supergoed geholpen op het gebied van de keuze voor een swimsuit. Heel flexibel dat ik hier gewoon op een zaterdagmiddag langs kon komen zonder afspraak, even een huurpak mogen passen een zelfs een s... Toon meer

1. #3 van de 24 beste bedrijven in Sportwinkel
  2. #14 van de 54 beste bedrijven in Fietsenwinkel
  3. #14 van de 38 beste bedrijven in Fietsaccessoirewinkel
  4. #13 van de 26 beste bedrijven in Buitensportwinkel
  5. #1 van de 5 beste bedrijven in Hardloopwinkel
  6. #3 van de 5 beste bedrijven in Badmodewinkel

De duursport winkel, zowel online als off-line, vertrouwd door meer dan duizenden atleten wereldwijd. Verzending is mogelijk binnen heel Europa. In Amsterdam heeft AthleteSportsWorld een prachtig winkel met benodigdheden voor zwemmen, fietsen, hardlopen en triatlon. Je bent van harte welkom voor het bekijken, passen en kopen van een grote selectie fietskleding, zwemkleding, hardloopkleding, accessoires, wetsuits en elektronica. Bovendien bieden we het grootste assortiment sportvoeding van Amsterdam aan. Bart en zijn team staan voor je klaar om je te helpen met goed advies. Je wordt in onze winkel altijd geholpen door een ervaren duursporter, zodat we met zekerheid iedere vraag kunnen beantwoorden.

De beste winkel voor duursporters

Zwemmen, fietsen, hardlopen en triatlon
Ben jij een duursporter? Dan bieden wij van AthleteSportsWorld jou het beste advies voor al jouw gear en sportvoeding. Bovendien bieden we je ook altijd de beste persoonlijke klantenservice. Neem contact met ons op! Tot snel in onze winkel of online! Team ASW.

• Linnaeusstraat 237, 1093 EP, Amsterdam, Amsterdam-Oost, Nederland

• 0202610270

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Top service

Top service! Ik had last minute een nieuwe fietsbril nodig. Eerst had ik telefonisch gebeld en daarna de shop bezocht. Beide keren kreeg is super advies en heb ook direct een aankoop gemaakt. Deze hebben ze met spoed laten verzenden en had ik tijdig voor mijn race. 10/10 service

5 oktober 2023

Fantastisch geholpen

Ik had als startende buitenzwemmer goed advies nodig over de aanschaf van een wetsuit. Ik werd erg goed geadviseerd en de voor- en nadelen van diverse wetsuits werden uitgelegd. Daarnaast werd er ruim de tijd genomen om uit te leggen hoe een wetsuit aan en uit te trekken.
Daarnaast ook leuk kunnen praten over de triathlon sport zelf.
Er wordt hier echt de tijd voor je genomen 👍

9 oktober 2023

Goed advies

Ik had mijn oude zwembril meegenomen, zo'n model wilde ik wel weer. Maar de verkoper vond dat hij niet goed zat. We hebben een andere geprobeerd en die zat inderdaad veel beter. Ik had jaren met een te grote bril gezwommen..... De bril die ik nu heb zit ook met zwemmen veel fijner. Goed advies dus.

16 september 2023

Goede producten en service

Ik ben met enige regelmaat te vinden Inn de winkel, omdat ik iets nodig heb en/of een vraag heb. Altijd ga ik met meer naar huis dan ik had voorgenomen en kan ik verder met de gekregen adviezen. Een aanrader voor wie bewust met z'n sport bezig is.

21 september 2023

Top!

Goed bereikbaar, goede service, duidelijke uitleg, grote voorraad. Niets dan lof!

6 september 2023