Goede service, je werd op de hoogte gehouden van de voortgang van de bezorging en kon ook even uitstellen, top! Goede kwaliteit supplementen en prijs ook oke!

Met de supplementen van Atida Pure heb ik met een paar klikken mijn maandelijkse voorraad aan vitamine en supplementen in huis. Het werkt makkelijk en snel en is volledig afgestemd op mijn persoonlijk... Toon meer

1. Fitness- en voedingsservice
  2. Gezondheidsclub
  3. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  4. Gezondheidsconsulent
  5. Voedingsdeskundige
  6. Self-service gezondheidscentrum

Een gezonde en gevarieerde voeding is belangrijk om gezond oud te worden. Supplementen kunnen daarbij een goede aanvulling op je voeding zijn. Met onze online test op atidapure.com kan je binnen enkele minuten zien waar jouw lichaam het meeste behoefte aan heeft. Elk product dat we aanraden is zorgvuldig uitgekozen zodat het bij je levensstijl en gezondheidsdoelen past. Daarnaast is het van de hoogste kwaliteit, gemaakt in Duitsland, zonder vul, kleur of smaakstoffen, En alles wat we doen wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en ons team van voedingsdeskundigen. We verpakken je supplementen in handige dagelijkse zakjes en bezorgen ze elke maand bij je thuis. Ons flexibele abonnement kan je elk moment pauzeren, wijzigen of opzeggen.

4,6

Uitstekend

Goede service en kwaliteit

1 maart 2023

Antwoord van Atida Pure

Dankje wel voor de mooie review Harriet!

Ik vond het geweldig

Ik vond het geweldig. Ik had eindelijk pillen gevonden die ook echt wat deden. Voelde me veel beter. Veel meer energie. Het werd ook altijd op tijd bezorgd. En je kon het makkelijk pauseren. Ik vind het daarom ook heel jammer dat jullie ermee stoppen. En onwijs lief dat jullie extra hebben gestuurd. Onwijs bedankt.

Antwoord van Atida Pure

Hi Marjolein, Dankje voor je bericht en fijn te weten dat je zo tevreden met ons product bent. Graag gedaan zoals altijd!

Kwalitatief goede supplementen

Kwalitatief goede supplementen, prettige website om je abonnement aan te passen, altijd keurig op tijd geleverd.

Antwoord van Atida Pure

Hoi Rita! Fijn dat je zo tevreden met ons product bent en bedankt voor de fijne review :-)

Heel blij met Atida

Heel blij met Atida! Supplementen van een goede kwaliteit en verpakt per dag (was een van de eerste die dit zo kon leveren!)

Antwoord van Atida Pure

Bedankt voor je mooie review !

leveringen prima volgens afspraak en…

leveringen prima volgens afspraak en e.v. wijzigingen worden correct uitgevoerd. Verder ben ik 76 jaar en afgelopen twee jaar geen griep of corona gehad. zal zeker te maken hebben met de immuniteit welke ik met extra ondersteuning van Atida Pure dagelijks in neem .

2 december 2022

Antwoord van Atida Pure

Hallo Gijs, wat fijn dat je zo tevreden bent met ons product! Hartelijk dank voor deze fijne review :-)

Fijne vitamines die -na lange…

Fijne vitamines die -na lange zoektocht- helemaal passen en goede service

19 november 2022

Antwoord van Atida Pure

Bedankt voor je mooie review! Wij willen altijd ons beste doen onze klanten zo goed mogelijk te helpen en adviseren.

Kwaliteit en service voorop

Op basis van de vragenlijst m'n supplementen gekregen, zeer tevreden mee omdat het gemakkelijk verpakt is voor een dagelijks gebruik. Uitstelmogelijkheid ook zeer flexibel, goede service en kwalitieit.

10 oktober 2022

Antwoord van Atida Pure

Hoi Yusuf! Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons product en de service :-) Bedankt voor je mooie review!

Perfect

Top tot in de puntjes!

16 juli 2022

Antwoord van Atida Pure

Hoi Endang! Fijn dat je zo tevreden met ons product bent en bedankt voor de fijne review :-)

Service tot nu toe goed.

Service tot nu toe goed.
Gebruik de vitamine pas 2 weken, daar kan ik helaas nog niks over zeggen

24 juni 2022

Antwoord van Atida Pure

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service Jenny! Veel plezier met je supplementen!

Mooie en snelle service

Mooie en snelle service. Product was erg netjes verpakt.

14 mei 2022

Antwoord van Atida Pure

Fijn dat je zo tevreden met ons product bent Denise!

Mooie verpakking

Mooie verpakking, handig voor elke dag.
Ook dat de nieuwe eraan komt met uitstel mogelijkheid.

Wil wel graag ander bezorg adres.
Bv zo'n post.nl kluisje met code.....
Anders lastig op te halen bij post afleveradres

2 mei 2022

Antwoord van Atida Pure

Fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor de feedback, we nemen het mee :-)

Goed product .

Goed product .. jammer dat er. Jet meer als 8 besteld kunnen worden (wacht nog op mail terug)

7 april 2022

Antwoord van Atida Pure

Hoi Leslie! Wat fijn dat je tevreden bent met het product. We hebben je mail beantwoord toen we hem hebben ontvangen, wat vervelend dat je hem niet hebt gekregen! We sturen hem nog maals naar je op :slightly_smiling_face:

Heel goede klantenservice

Heel goede klantenservice. Duidelijke website. Goed geinformeerd over deliveries.

1 april 2022

Antwoord van Atida Pure

Hoi Daniel Bedankt voor je beoordeling en compliment. Veel plezier met je supplementen! en als je verdere hulp of advies nodig hebt, weet je ons te vinden :)

Ik krijg mijn producten altijd op tijd…

Ik krijg mijn producten altijd op tijd en als ik vragen heb dan wordt ik goed geholpen

1 april 2022

Antwoord van Atida Pure

Hoi Ruud, Bedankt voor je beoordeling en compliment. Veel plezier met je supplementen! en als je verdere hulp of advies nodig hebt, weet je ons te vinden :)

Handig systeem wat ervoor zorgt dat ik…

Handig systeem wat ervoor zorgt dat ik mijn vitamines niet vergeet!

4 maart 2022

Antwoord van Atida Pure

Hoi Evelina! Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier met je supplementen! en als je verdere hulp of advies nodig hebt, weet je ons te vinden :)