Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det gik hurtigt og nemt og så er 236kr om måneden i et år meget fair i rentebetalinger for et lån på 12000kr over 12mdr. Det svare til 8kr dagligt hvilket svare til en liter mælk så jeg er godt tilf... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse med medarbejder. Taler altid med respekt. God kommunikation.👍🏻👏🏼Elsker jer. I fortjener mere end 5stjerner. Vil altid komme tilbage til jer til hver en tid. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super dejligt i også har plads til at hjælpe os som af den ene eller anden grund er havnet i RKI, og med en kautionist er sikre på i nok skal få jeres penge tilbage, skulle det gå galt for lånetagere... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Niet-bancaire financiële diensten

Over Aurora Lån

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Beslutninger truffet af virkelige personer

Aurora lån lader ikke computere bestemme, om du kan få et kautionist lån. Det vigtigste er, at du har en ven eller et familiemedlem, som stoler nok på dig til at garantere at foretage tilbagebetalinger, hvis du ikke har råd til at tilbagebetale lånet.

Ingen gebyrer og afgifter

Aurora lån opkræver ikke gebyrer for at ansøge om et lån, udbetale dit lån, tidlig tilbagebetaling af dit lån eller ved en forsinket tilbagebetaling. Det eneste du betaler, er den rente, som blev aftalt inden udbetaling af lånet.

En billigere måde at låne penge på

Vores kautionist lån er omkring en tredjedel af den APR, som fås ved kviklån, og vi bliver jævnligt fremhævet på prissammenligningssider som en af de billigste muligheder for alle som vil låne 10.000 - 50.0000 kr. med en lav kreditværdighed.

Om Aurora lån

Aurora lån er et dansk kautionistbaseret lånefirma, der tilbyder gammeldags lån baseret på tillid.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,4

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Første kausinist kunne ikke bruges

Første kausinist kunne ikke bruges. Nummer 2 OPFYLDER DERES EGEN KRAV på nær han ikke er hus ejer. Blev afvist.han står IKKE i RKI og Har fast arbejde mellem 18 og 80 blev også afvist. Han mener selv at afvisningen er ren diskriminering eller en fejl fra jeres side. Ringer man og forklarer jer han opfylder jeres krav. I sendte et link med jeres Krav Han opfylder samtlige på nær han ikke er hus ejer.

Hej Benny,

Det er helt rigtigt, at vi har nogle krav der skal opfyldes, før man kan stå selvskyldnerkautionist.
Som ansvarlig långiver skal vi blandt andet være sikre på, at vi ikke låner til nogen, hvor det kan sætte deres privatøkonomi under unødigt pres. Det ville ikke være fair overfor nogen.

Jeg skal her gøre det helt klart, at vi ikke diskriminerer. På grund af databeskyttelse kan vi selvfølgelig ikke oplyse, hvorfor en given selvskyldnerkautionist desværre ikke kunne godkendes i denne omgang, men vi følger samme process ved alle låneansøgninger.

Har du lyst til at tage en snak om det, hvis du ringer til os på: 78 76 85 28 :-)

Jeg synes det er en rigtig ærgerlig situation, hvis du går og tror at vi diskriminerer eller behandler din sag anderledes end alle andre, hvilket absolut ikke er tilfældet.

Nyt hæve kort

Hey. Kan i ik ringe til mig. Jeg har fået nyt hæve kort. Så det er vigtig. Hilsen Timm Andersen

Hej Timm,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi kan selvfølgelig sagtens ringe til dig, tak fordi du tager kontakt :-)

Til en anden gang, så kan du fange os på telefonen: 78 76 85 28
Eller på e-mail: hej@auroralan.dk

Vores åbningstider er:

Mandag - Torsdag : 08.00-19.00
Fredag : 08.00 - 17.00

Så kan vi hjælpe dig med det samme.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hver evig eneste måned !!

Det er fint nok man kan låne hos dem, men i guder hvor er det dog møg hamrende irriterende man bliver påmindet hver eneste måned både på email og sms som kautionist at vedkommendes månedlige betaling bliver trukket fra den pågældendes konto. Syntes ikke det er nødvendigt man skal påmindes dette hver eneste måned !! Jeg går udfra det bliver trukket alligevel, påmindelse eller ej.

Hej Natasja,

Vi gør det helt klart under vores 10 løfter til vores kunder, som kan findes på vores hjemmeside, at vi holder selvskyldnerkautionister informeret omkring lånets status, samt vigtige opdateringer, gennem hele låneperioden. Dét gør vi for kundernes egen skyld.

Hvis kontoen er op til dato og alting er i orden, så er kontakten fra vores side minimal og kun ment som venlige opdateringer, når det er relevant.

Rigtig god onsdag :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service hurtige til at kontakte dig med informationer rigtig søde mennesker at snakke med

27 juli 2019

Hej Kim,

Mange tak for de flotte ord!

Vi er rigtig glade for, at du synes om vores service og vores søde ansatte :-)

Hvis der er mere vi kan hjælpe med, så ringer du bare til os på: 78 76 85 28

Rigtig god dag!

Det Var God Service Tak

18 juli 2019

Hej Felix,

Vi sætter stor pris på, at du har afsat tid til at skrive os en anmeldelse!

Det varmer at høre, at du synes om vores service. Vi arbejder hårdt på, at skabe en god oplevelse for alle vi kommer i kontakt med, så det er dejligt at høre, når vi rammer plet. Tak :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service. Det gælder om at være ærlig så er det ikke så svært.

17 juli 2019

Hej Svend-aage,

Mange tak for din anmeldelse :-)

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe. Og det er helt korrekt - det handler om at være ærlig, da vores lån bygger på tillid og respekt for hinanden.

Dejligt at høre, at du synes om vores service. Hvis der er mere vi kan gøre for dig, så ringer du selvfølgelig bare.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Behagelig medarbejder super service ved…

Behagelig medarbejder super service ved spørgsmål og det gik hurtigt ved godkendelse

13 juli 2019

Hej Daniel

Tusinde tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse. For os er det super vigtigt at få besvaret alle spørgsmål, så du føler dig godt klædt på, inden du underskriver en kreditaftale med os.

Vi sætter virkelig pris på din feedback og vil i den forbindelse rigtig gerne høre, hvad der kunne have gjort din 4-stjernede oplevelse til en 5-stjernet :-)

Hvis du har lyst til at tage en hurtig snak om det, så giv os endelig et kald på 78 76 85 28
Vi sidder selvfølgelig også klar hvis der er andet vi kan hjælpe dig med.

Venlige

Venlige, og hurtig behandling.

12 juli 2019

Hej Dorte

Tak for den flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig - og at du synes om vores produkt og service.

Hvis der er mere vi kan hjælpe med, så ved du hvor du kan fange os :-)

Håber du får en dejlig weekend.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nem og hurtig perfekt hvis man står og…

Nem og hurtig perfekt hvis man står og mangler penge her og nu.

11 juli 2019

Hej Ali

Mange tak for din anmeldelse.

Super at høre, at du har haft en nem og hurtig process. Vi arbejder altid hårdt på, at alle vores kunder får pengene udbetalt hurtigst muligt, samtidig med at de får al den nødvendige information omkring vores produkt og deres ansvar som låntagere. Og så selvfølgelig et smil med på vejen!

Vi er virkelig glade for at høre din feedback, men vil selvfølgelig også rigtig gerne vide, hvordan vi kan forbedre oplevelsen, så vi kan få den sidste stjerne med også :-)

Hvis du har lyst til at give os et kald på: 78 76 85 28 så kan vi diskutere nærmere.

Vi sidder klar til at hjælpe!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I har været en kæmpe hjælp så jeg kunne…

I har været en kæmpe hjælp så jeg kunne få noget ro økonomisk ! Tak for behagelig service og hurtig udbetaling :-) !!

10 juli 2019

Hej Liv

Tusinde tak for de flotte ord!

Det er dejligt at høre, at du har fået ro økonomisk. Det fortjener vi alle sammen at have - og vores lån kan også med fordel bruges af mange, netop til at få styr på økonomien og samle tingene èt sted, med afdrag der er til at have med at gøre.

Super feedback, vi er rigtig glade for at høre, at du synes om vores service og produkt.

Håber du får en rigtig god Torsdag :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig hurtig og god service.

9 juli 2019

Hej Leo

Mange tak for den fine anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du synes om vores service og effektivitet. Når vi samarbejder om, at få alle vigtige informationer udvekslet hurtigst muligt, kan vi nemlig ganske rigtigt udbetale et lån hurtigt, hvis alting ser fornuftigt ud :-)

Hvis der er mere vi kan hjælpe med, så ringer du bare til os på: 78 76 85 28

God,høflig og hurtig .

6 juli 2019

Hej Annette

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du synes om vores service og forretning.
Hvis der bliver det mindste, så ved du, hvor du kan fange os :-)

Det virker helt perfekt

Det virker helt perfekt. Alt går hurtigt og smertefrit. Det bedste er sikkerhed, Aurora Lån stiller krav til. Man føler sig sikkert, når man optager et lån her.

Tak for det Aurora!!!

4 juli 2019

Hej Marek

Mange tak for den flotte anmeldelse!

Vi er super glade for at høre, at du føler dig sikker ved at låne hos os. Vi lægger utroligt meget vægt på, at alle der overvejer et Aurora lån, har råd til det - og ved hvad det indebærer.

Håber du får en dejlig weekend når du kommer dertil :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

hurtigt og nemt god service og rigtig…

hurtigt og nemt god service og rigtig god infomation om risiko og ansvar inden lån fedt

30 juni 2019

Hej Rasmus

Tusinde tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for, at du føler dig godt informeret omkring risiko og ansvar. Det er meget vigtigt for os, at alle der underskriver en låneaftale med os, ved hvad det indebærer.

Super, at du også synes om vores service og produkt :-)

Hvis der er det mindste kan du også altid ringe til os på: 78 76 85 28

Rigtig go’ mandag!

Jeg fik lån

Jeg fik lån, selvom jeg var registeret i RKI. Jeg sendt ansøgning torsdag og pengene var allerede på min konto dagen efter. Super nem, god service og hurtig betjening.

30 juni 2019

Hej Leila

Mange tak for din anmeldelse!

Når det hele spiller og tingene er som de skal være, så kan vi nemlig sagtens udbetale et lån indenfor 24 timer. Vi er super glade for, at vi kunne hjælpe :-)

Hurtig og effektiv behandling

28 juni 2019

Hej Flemming

Tak for de fine ord!

Vi sætter stor pris på, at du har afsat tid til at skrive os en anmeldelse. Og så endda på en Søndag :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en meget go behandling og…

Det var en meget go behandling og hurtig og behadlig Fræmgangs måde og jeg er ikke I tvivl hvor jeg skal gå hen næste gang

28 juni 2019

Hej Lone,

Tak for den flotte anmeldelse :-)

Vi er super glade for, at vi kunne hjælpe dig!

Hvis der er det mindste kan du altid ringe til os på: 78 76 85 28

Og så håber vi ellers du får nydt det gode sommervejr denne weekend!

Hej.

Hej.
Jeg. .
Det er sker meget ting og har haft ligesom en drømme jeg har min far været syge. Og jeg viste at han har kol på lungerne og til sidste han fået kræft på lungerne og jeg blev helt sikkert fra lægen at det kan Ikke hjælpe ham og dem giv mig svar han har kun 5 måneder tilbage. Men far han tror har lungebetændelse.
Og jeg sove på sygehuset med ham.
Sidste. Jeg mister han han min bedste ven til mig.
Det kostet mig mange penge for begravelse fordi det er selv man skal betaler. Jeg har indtil nu savner ham men min lægen siger at du skal tage pause og rejse til din familie ferie en måneder. Jeg græder hvert dag når jeg et hjem fordi aller hans ting det er i min lejlighed. Jeg håber at fået det lån og jeg svoret på min fars at betale til tiden
På forhånd mange tak.
Hussein

27 juni 2019

Hej Hussein,

Vi kondolerer mange gange. Det er en meget hård situation du står i, og du kan selvfølgelig altid ringe til os på: 78 76 85 28 hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Vi håber virkelig på det bedste for dig og din familie i denne svære tid.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusind tak for jeres store hjælp

Tusind tak for jeres store hjælp, som gik fantastisk hurtig, i var utrolig flinke , nemme og gode at snakke med.
Mvh Lone Bruun

27 juni 2019

Hej Lone,

Tak for din fantastiske anmeldelse.

Dejligt at høre, at vi kunne hjælpe dig og vi sætter virkelig stor pris på, at du har afsat tid til at skrive en anmeldelse :)

Rigtig god fredag!

Fin og supergod betjening

Fin og supergod betjening, nem at snakke med og alt blev klaret til ug

26 juni 2019

Hej Gitte

Vi er SÅ glade for vores topkarakter - tak! Vi arbejder altid hårdt for, at det skal være en UG oplevelse for alle vores kunder :-)

Vi siger tusinde tak for din anmeldelse og håber du får en rigtig go’ weekend.