1. Woonwinkel
  2. Meubelwinkel

Ausker is an Italian kitchen hardware manufacturer born in 2015. The brand sells kitchen utensils and is focused on creating the best price/quality ratio, promoting its high value standards while selling the products at a very competitive price. Ausker has chosen to sell its products directly, via the website www.ausker.com. This allows the price to stay low, avoiding any mediator or reseller, while selling a high end product. The name Ausker is not chosen at random. It is in fact the fusion of phonetics in "House" and "Care". " Taking care of your house" is our main objective. Throughout Ausker's range of goods, the customer will have complete control of his environment thanks to the high quality of the materials used. The products are, in fact, designed to resist time and abuse. Ausker offers only the best, choosing cutting-edge materials and assembling them to create a constantly evolving product at the forefront of technological advancement.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Dus ja, dikke aanrader

Mijn Ausker pannen zijn inmiddels zo’n vast onderdeel van mijn keuken 😄 Alles bakt gelijkmatig, schoonmaken is zo gepiept! Kortom: ik ben fan 🙌
En eerlijk is eerlijk… met een messenset erbij zou het nog beter worder 😉🔪🎉”

1 mei 2026

ik ben 77 jaar en kook graag

ik ben 77 jaar en kook graag. Ik heb de Ausker Nero koekenpan gekocht , 24 en 28 cm.
Het was een grote ervaring . Ze zijn ietsje duurder dan de standaard pannen , maar hun geld dik waard . !!!

10 april 2026

Tevreden na enkele maanden gebruik

Ik gebruik de Nero pannenset ondertussen al enkele maanden en ben er echt tevreden over. De pannen voelen stevig en kwalitatief aan en zien er ook mooi uit in de keuken.
Tijdens het koken merk je dat de warmte goed verdeeld wordt, waardoor alles gelijkmatig gaart. Ook blijven ingrediënten niet snel kleven, wat het koken en schoonmaken een stuk makkelijker maakt.

Na meerdere keren gebruik blijven de pannen nog steeds in goede staat, wat voor mij een belangrijk punt is.

Kortom: een fijne pannenset die doet wat je ervan verwacht...

Pannen

Met online bestellingen is t maar de vraag of praktijk en theorie overeen komen. In dit geval komt t product overeen met de beschrijving. Erg tevreden tot nu toe met de pannen.

1 april 2026

Super pannen

Super pannen, mooie bijeenkomst is dat ze in de oven kunnen.
Bakken heel fijn, en supersnel in huis!
Ik vind het altijd spannend om iets online te bestellen, waar je het bedrijf niet van kan, maar helemaal super.

Uitstekend!

De pan voelt solide aan, met een stevig handvat wat prettig vasthoud.
De kwaliteit is uitstekend. Goede verhitting over de gehele pan en uitstekende anti-aanbaklaag.

20 april 2026
Reviews in alle talen tonen. (271 reviews)