Heb hier 2 bidons olie gekocht van Total, welke op deze sites het goedkoopste waren. Pakket was snel geleverd en goed verpakt. Binnenkort heb ik banden nodig en deze zal ik ook hier bestellen. Ja... Toon meer
Levering is correct uitgevoerd, enkel spijtig dat de banden gewoon zijn afgezet, aangebeld en doorgereden. Er is niet gewacht tot iemand kwam opendoen, dit vind ik niet heel klantvriendelijk. Zelfs... Toon meer
Nog niets ontvangen Banden besteld en betaald op 1 juni op 5 juni berichtje gehad dat vanwege logistieke achterstand het nog 3 dagen kon duren eer banden bij mij geleverd zouden worden. nu is he... Toon meer
Over autobandenmarkt.be
Autobandenmarkt.be est votre spécialiste en ligne personnel pour les pneus de toutes marques et tailles. Trouvez les pneus adaptés à votre véhicule dans une gamme exceptionnellement large – qu'il s'agisse d'une petite voiture, d'une limousine, d'une moto ou d'un véhicule utilitaire léger, vous trouverez toujours les pneus qu'il vous faut à des prix avantageux.
La rapidité est la force d'Autobandenmarkt.be : directement d'Internet à la route. Même pendant les saisons de pointe au printemps et en automne, ce vendeur de pneus en ligne garantit une disponibilité constante grâce à son important stock.
Autobandenmarkt.be propose une gamme exceptionnellement large de pneus et d'accessoires automobiles dans différentes catégories de produits, telles que :
- Pneus pour voitures,
- Pneus pour motos,
- Pneus pour véhicules utilitaires légers,
- Pneus pour voitures électriques,
- Jantes en aluminium et jantes en acier,
- Ensembles complets (pneus prémontés sur jantes)
Delticom AG, l'entreprise derrière Autobandenmarkt.be, est l'un des pionniers du commerce en ligne de pneus et gère des boutiques en ligne dans plus de 40 pays. Depuis le changement de millénaire en 1999/2000, l'entreprise propose une large gamme de pneus en ligne.
Grâce à un vaste réseau de partenaires de montage, les clients peuvent faire livrer leurs nouveaux pneus directement dans un atelier de montage professionnel dès leur commande.
Hedwig-Kohn-Straße 1, 31319 , Sehnde, Duitsland
- 028082854
- autobanden@delti.com
- autobandenmarkt.be
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Michelin Cup 2 besteld
Michelin Cup 2 besteld. Michelin 4S ontvangen. Deze banden zijn een stuk goedkoper. Hemel en aarde moeten verzetten om de juiste banden te ontvangen. Zeer slechte klantenservice. 4 weken moeten wachten! Nu is de vraag : hebben ze niks geprobeerd...
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf! Ik zou ze zeker niet aanraden en al helemaal niet vertrouwen! Al weken geleden banden besteld en in mails staan ook leverdata. Moest vandaag zelf aan de bel trekken om te horen dat de banden niet geleverd gaan worden. Geen mail gehad, niet gebeld gewoon helemaal niks heb ik er over gehoord. Contact loopt ook allemaal via een chatrobot dus excuses of uitleg is er ook niet bij!
Kom dat eens tegen
Kom dat eens tegen
Ik heb 1 band besteld en betaald .
Nu sturen ze voortdurend mails , dat ik nog twee banden heb ontvangen dat ik niet heb besteld.
Ik zelf heb hier geen enkel band ontvangen nog besteld . Zelfs sturen ze meerder maal een rekening van die twee banden van 239,40€ . Ook sturen ze een mail dat ik moet onderteken dat ik me er volledig van bewust dat, indien deze bewering onjuist blijkt te zijn. De zaak me kan berechten volgens de regels van de burgerlijke rechtsvordering en ik consequenties van deze wet zal aanvaarden . Heb dat nog nooit meegemaakt welk firma is dat . Als je dat niet besteld heb sturen ze voortdurend mails. Ik heb al meerdere mails gestuurd en meerder maal gebeld , enorm moeilijk voor daar binnen te geraken . Ik denk dat de medewerking daar nog niet te goed verloopt. De ene weet van de ander niet.
Na 1 week nog altijd geen banden…
Na 1 week nog altijd geen banden ontvangen. De klantendienst is niet te bereiken.
All gegevens van de banden heel…
All gegevens van de banden heel duidelijk, na de bestelling direct een bevestiging. Snelle levering en de product is zoals beschreven. Top!!!

Goede winkel
Op 11 aprıl 4 banden besteld vandaag 30/4 binnen
Eerder viel wachttijd mee ditmaal niet

Antwoord van autobandenmarkt.be
Betrouwbaar en correct tijdig geleverd.
Banden werden correct en tijdig geleverd.
Het was goed te volgen op de track en trace.

slecht
ben al 2 maanden aan het wachten op mijn (betaalde) banden - niet geleverd omdat ze het adres verkeerd erop hadden gezet; daardoor zijn ze gewoon terug gegaan naar afzender.Niks meer gehoord + klachtenformulier invullen via website werkt natuurlijk niet. Geld weg ... geen banden...geen contact. Dit ruikt naar bedrog als je het mij vraagt

Antwoord van autobandenmarkt.be
Heb hier 2 stuks voorbanden gekocht…
Heb hier 2 stuks voorbanden gekocht voor een goede prijs inclusief montage Doen wat ze zeggen minimaal
5 mm profiel Super goed betrouwbaar bedrijf en kwaliteit Kan hier iedereen aan raden koop hier u banden

Antwoord van autobandenmarkt.be
verkeerde velgen en banden geleverd na…
verkeerde velgen en banden geleverd na 4 weken wachten. Ik heb overal foto's van getrokken en doorgestuurd. Over 5 dagen vertrekken we naar Oostenrijk maar zitten nu met een probleem (geen winterbanden) Onmogelijk om iemand van autobandenmarkt aan de lijn te krijgen in het nederlands , dan maar geprobeerd in het Frans en na 15 minuten iemand aan de lijn gekregen die zich verontschuldigde voor de vergissing en me een mailadres gaf om alles door te sturen. Ze beloven de juiste op te sturen als de verkeerde terug zijn. Dat wordt dus een oplossing zoeken voor volgende week. Ik voel me gedupeerd!
Update ! Ik ben terugbetaald en heb een mail met excuses ontvangen. M’n lokale garagist heeft me winterbanden gehuurd voor de skireis. We zijn een ervaring rijker.

Een bestelling gedaan op 3/1/2025
Een bestelling gedaan op 3/1/2025 , verkeerde maat besteld ( mijn fout ) direct daarna een annulering gedaan , heb toen de bevestiging gekregen van de annulering en nu krijg ik mails waneer ze gaan leveren
Proberen te bellen , hang hier al 1,5u in de wachtrij
Vind de na service en het contacteren heel ondermaats voor zo een webwinkel
ordernummer 54130048

bestelling was totaal verkeerd
ik bestel 4 velgen met winterbanden
bij levering stel ik vast dat ik twee verschillende soorten velgen heb en twee verschillende maten banden na meermaals te mailen en bellen nog steeds geen antwoord of oplossing
ik vind de service na verkoop dat ook beneden alle peil ronduit schandalig

Antwoord van autobandenmarkt.be
Kan geen status van order geven
Bestelling geplaatst op 18 November. Al verschillende keren gemaild. Nooit een deftig antwoord gekregen. Eén keer is het me gelukt een medewerker te spreken: Hij ging navragen waar de levering bleef. Nooit iets teruggehoord. Totaal niet aan te raden.
Nog erger: Op 6/12 beweert hun telefonische robot dat de banden geleverd zijn. Op hun site staat een Duitse DPD link die de het colisnummer zelfs niet kent. Nog altijd blijft hun klantendienst doofstom. Je blijft eeuwig op nummer 1 in de wachtlijst staan. Dit begint naar oplichting te ruiken.
9/12: Eindelijk nog eens iemand aan de lijn gehad. Die persoon kon me bevestigen dat de banden inderdaad niet geleverd waren (terwijl hun robot het tegenovergestelde beweert). Maar kon me niet zeggen wanneer ze gingen geleverd worden. Nu bleek dat de banden niet van de Duitse DPD kwamen, maar van de Franse. Zo heb ik dan gevonden dat ze waarschijnlijk vandaag inderdaad gingen geleverd worden.
2 sterren omdat ik de banden heb. 3 sterren minder door veel langere levertermijn en verschrikkelijk slechte communicatie.
17/12 Ordernummer is 53895300. Levering is intussen aangekomen (zie hierboven), maar jullie website weet nog altijd niet waar de colis is. Slechte communicatie.

Antwoord van autobandenmarkt.be
Toch wel lang onderweg, niet traceerbaar
Op 5 nov online een band besteld. Nu, 11 nov nog steeds niet in mijn bezit. Track & Trace waardeloos bij GLS, je kan ze zelfs niet telefonisch bereiken !
Op die 5 dagen kan ik 10 x naar Hannover rijden om betreffende band op te halen !