Vil aldrig nogensinde sætte mine fødder der igen og vil bestemt ikke anbefale at ha noget med dem at gøre. Jeg får et tilbud via autobutler fra dem om opbevaring incl. 2x montering på to biler.... Toon meer
Efter flere fejlreparationer til i alt 25.000 kr. har Brdr. Dan desværre ikke villet tage ansvar og finde en løsning. Fejlen på bilen var læk af diesel i motorolien og dårlig trækkraft. De skiftede på... Toon meer
Vi fik skiftet en del til på vores bil. Bedste service vi længe har oplevet , værkføren Thomas er yderst kompetent sød og i mødekommende og står altid klar til at hjælpe om det er et stort eller lil... Toon meer
Ulovlige dæk monteret efter servicetjek – og værkstedet nægter alt ansvar Efter et servicetjek hos Brødrene Dan i Hundested valgte de at montere sommerdæk foran, selvom bilen havde helå... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Garage (elektrische auto-onderdelen)
- ook in
- Autobedrijf/Garage
- Autoremmenwinkel
- Autoreparatie en -onderhoud
- Autoschadebedrijf
- Bandenwinkel
Geschreven door het bedrijf
Velkommen til Hundested Auto- og dækcenter Hundested Auto- og dækcenter er en del af værkstedskæden Magneti Marelli Checkstar og udfører alle former for bilreparationer med stor professionalisme. Dette uanset bilens alder, mærke eller model. Ofte skal man køre langt for at finde et autoværksted, der lever op til krav som effektivitet og lave priser. Auto og dækcenter i Hundested adskiller sig nemlig fra andre autoriserede værksteder på et punkt. Prisen. Hos Auto og dækcenter klarer vi din reparation for det halve - uden at blinke. Vores veluddannede personale sætter en stor ære i at udføre deres arbejde med professionel punktlighed for hos Auto og dækcenter samler vi kun på glade og tilfredse kunder. Hos Hundested Auto- og dækcenter udfører vi alle typer reparationer store som små. Det være sig: - Elektronisk måling - computertest - Dækskift, afballancering og sporing af hjul - Rust og pladearbejde - Klargøring til syn - Bremsetjek - Styrtøjsudmåling - Motorjustering - Forsikringsskader - Undervognsbehandling - Bilpleje Vi kan tilbyde lånebil til 120 inkl. moms pr. dag ex. brændstof. Vi ser frem til at kunne betjene dem. Med venlig hilsen Dan - Indehaver
Ullerupskovvej 5, 3390, Hundested, Denemarken
- +45 47980888
- info@autodaekcenter.dk
- autodaekcenter.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Meget kedelig oplevelse!
Hej.
Jeg har en Mazda 3 2018 der for 14 dage siden låste den elektriske håndbremse. Bilen er nu kommet på værksted(Mazda)
Den har fået lavet det der skulle være et stort service hos brødrene Dan i Hundested.
Vores lokale Mazda værksted, har i den forbindelse fortalt lidt om hvad et stort service indebære.
Det skulle indebære at man skiller og renser bremserne, skifter det som måtte være slidt.
Bremserne på min bil har ikke være skilt ad eller renset, og da de har kigget lidt mere på bilen hos Mazda, finder de ud af at de har brugt en forkert bundskrue i bundkaret så min bil har stået og dryppet olie.
Det burde ikke kunne ske!
Og nej jeg siger ikke at det er deres skyld min håndbremse er gået i stykker.
Jeg har ikke opdaget noget da det har lagt sig oven på den store plastik plade under hele motoren.
Så man begynder at tvivle på om de overhovedet har skiftet noget?
Det skal også lige siges, at siden jeg har fået lavet “stort service” 14-4-2020 har jeg ringet til dem 4 gange og rykket for at få dem til at skrive det ind i den digitale service bog, men kan stadig ikke se det i my Mazda app, jeg spurgte Mr x hvorfor jeg stadig ikke kunne se det ? og han blev halv sur, det var ikke ham, han havde sit på det rene, så den måtte være den 💩 Mazda app der ikke virkede! Ikke særlig serviceminded må man sige. Jeg har talt med Mazda dk efterfølgende og de kan godt se at den har været der.
Da jeg kørte i stykker ringede jeg også til
Mr x for at høre om han kunne gøre noget for at hjælpe, da det jo var dem der havde haft bilen til service sidst.
Da jeg kom igennem og fik fat i mr x, blev der sagt at jeg måtte ringe tilbage da han holdte kaffepause.
👍 Bedte ham om at ringe tilbage til mig når han var færdig med sin kaffe?!
Han ringede dog tilbage, men igen blev man mødt med en sur tone.
Da jeg begyndte med værksteds garanti, gik han i forsvars position, og det var allerede inden jeg havde fortalt ham hvad der egentlig nøjagtigt var galt med bilen.
Det var både første og sidste gang jeg har brugt brødrene Dan biler mvh Bjørn Larsen
Skift af vinterdæk,samt motorrenovering
Jeg skulle have skiftet vinterdæk, hvilket blev ordnet allerede dagen efter. Jeg havde også et større motorspild,som desværre viste sig at resultere i en større motorrenovering med skift af stempelringe. Da først motoren var ude,tilbød Dan at skifte kopling og knastkæde m.m. Altsammen blev ordnet på en uge og jeg har fået en bil der kører som en ny. Rigtig godt arbejde til en fornuftig pris, samt lånebil i hele ugen. Jeg er meget tilfreds..
Fin og kompetent service
Fin og kompetent service. Gode priser.
Fint service og gode priser
Fint service og gode priser. Værkstedet er nemt at komme i kontakt med og arbejde bliver udført professionelt.
Fik skiftet til vinterdæk
Fik skiftet til vinterdæk. God rådgivning om valg af dæk.
Tid og pris som aftalt.
Kan anbefales!
Hele pakken
Mine biler har fået “hele pakken”:
Reparationer, pladearbejde og lakering, undervognsbehandling og hjulskift.
Firmaet kan “det hele” og udfører arbejdet med smil, til prisen, til tiden og fagligt korrekt.