Autoglassclinic Hasselt Super vriendelijk en behulpzaam geholpen zowel aan de telefoon (3x) door Eddy, als aan de receptie bij brengen en halen van mijn auto, door Kimberly. Vervangen van gebarste... Toon meer

Offerte gevraagd bij Carglass… 1967€! Per toeval offerte gekregen van Autoglass clinic Lovendegem… 677€! Volgende dag al herstelling aan exact dezelfde voorwaarden als Carglass, maar dan 3 keer go... Toon meer

4,5

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Autoglass Clinic Oudenaarde

Te weinig gekend, onterecht.
Jammer dat iedereen Carglass noemt als je van een sterretje in je autoruit spreekt.
Autoglass Clinic zeker aan te bevelen, zowel wat prijs betreft als service en resultaat van de herstelling.

11 maart 2026

Super service en correcte diagnose.

Uit gewoonte eerst naar Carglass gereden voor simpel putje in nieuwe voorruit om diagnose te stellen. Dit kon niet hersteld worden volgens het filiaal en dus direct een nieuwe voorruit. Ik had een slecht gevoel bij deze diagnose en reed door naar de concessie houder, deze zag geen enkele reden voor een nieuwe dure ruit. Daarna reed ik door naar het Autoglass Clinic filiaal in Linden, zonder de voor historie te vertellen, stelde men onmiddellijk een simpele reparatie voor. We maakten een afspraak voor de dag erna en de herstelling verliep super vlot en correct. Een aanrader !

26 februari 2026

Antwoord van autoglassclinic.be

Goede dag, bedankt voor uw feedback en dat u koos voor Autoglass Clinic voor de herstelling aan de voorruit van uw voertuig. Het doet ons genoegen dat u onze service waardeert. Wij blijven steeds tot uw dienst. Vriendelijke groeten, Team Autoglass Clinic

Zeer tevreden

Zeer tevreden, een echte aanrader!

8 januari 2026

Antwoord van autoglassclinic.be

Goede dag, bedankt voor uw feedback en uw aanbeveling. Wij blijven steeds tot uw dienst. Vriendelijke groeten, Team Autoglass Clinic

Perfecte service! Aangename mensen.

Deze ochtend mijn voorruit laten vervangen bij Autoglassclinic Linden. Zeer vriendelijke en correcte service! Gebruiksvriendelijk site om afspraak te maken en zeer goede opvolging ook lokaal. Een absolute aanrader!

24 december 2025

Antwoord van autoglassclinic.be

Goede dag, bedankt voor uw feedback en dat u koos voor Autoglass Clinic voor de vervanging van de voorruit van uw voertuig. Het doet ons genoegen dat u onze vriendelijke en correcte service waardeert. Wij blijven steeds tot uw dienst. Vriendelijke groeten, Team Autoglass Clinic

Super tevreden

Autoruit was volledig vernield na poging tot inbraak. Heb offertes opgevraagd bij verschillende firma's en deze was meer dan de helft goedkoper! Daarenboven super vriendelijk ontvangen geweest, onmiddellijk geholpen en ruit is perfect vervangen. Locatie Oudenaarde.

23 december 2025

Antwoord van autoglassclinic.be

Goede dag, bedankt voor uw feedback. Fijn om te zien dat u 5 sterren geeft aan ons Autoglass Clinic Service Center Oudenaarde. Wij blijven steeds tot uw dienst. Vriendelijke groeten, Team Autoglass Clinic

De vestiging van pelt ziet er zeer…

De vestiging van pelt ziet er zeer proper uit. En zeer vriendelijke service. Kom hier graag

7 november 2025

Antwoord van autoglassclinic.be

Goede dag, bedankt voor uw feedback. Fijn om te zien dat u 5 sterren geeft aan ons Autoglass Clinic Service Center Pelt. Wij blijven steeds tot uw dienst. Vriendelijke groeten, Team Autoglass Clinic

Autoglass Clinic Kuurne

Autoglass Clinic Kuurne
Snelle en goeie service en bijzonder vriendelijk. Een aanrader!

29 augustus 2025

Antwoord van autoglassclinic.be

Goede dag, bedankt voor uw feedback en uw aanbeveling. Fijn om te zien dat u 5 sterren geeft aan ons Autoglass Clinic Service Center Kortrijk (Kuurne). Wij blijven steeds tot uw dienst. Vriendelijke groeten, Team Autoglass Clinic

Autoglass Clinic Borgerhout.

Vriendelijk ontvangen, wachtzaal met drankjes en free WIFI, geleverd werk zeer goed gedaan, zeker een aanrader,
Topteam, houden zo 👍

27 augustus 2025

Antwoord van autoglassclinic.be

Goede dag, bedankt voor uw feedback en uw aanbeveling. Fijn om te zien dat u 5 sterren geeft aan ons Autoglass Clinic Service Center Antwerpen-Borgerhout. Wij blijven steeds tot uw dienst. Vriendelijke groeten, Team Autoglass Clinic

Zeer vriendelijk

Autoruit was kapot, via leasingmaatschappij doorverwezen naar autoglassclinic. Ik ben in het filiaal Hasselt gegaan, zeer vriendelijk. Autoruit is hersteld en ok.

16 juni 2025

Antwoord van autoglassclinic.be

Goede dag, bedankt voor uw fijne feedback en dat u de tijd nam om ons 5 sterren te geven. Wij blijven steeds tot uw dienst. Vriendelijke groeten, Team Autoglass Clinic

Ik heb een online afspraak gemaakt

Ik heb een online afspraak gemaakt, deze kon dan plots niet doorgaan omdat filiaal dicht was, daarna andere afspraak gemaakt, was het ook niet mogelijk omdat ze maar net eerste dag terug open waren. Ondertussen drie keer aan de telefoon gehangen met hen, twee keer afspraak moeten boeken, ik heb echt andere dingen te doen dan met hen te bellen. Als ze niet open zijn of niet kunnen dan moet je het boekingssysteem niet open zetten, dan voorkom je heel deze rim ram. Bij carglass ging dit veel vlotter!

22 juli 2025

Antwoord van autoglassclinic.be

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te horen dat uw afspraak niet soepel is verlopen en dat u tegen deze problemen bent aangelopen. Dit is uiteraard niet het niveau van service dat wij willen bieden, en we waarderen uw feedback enorm.
We begrijpen dat de situatie frustrerend voor u is geweest, zeker gezien het aantal keer dat u contact heeft opgenomen. Uw opmerkingen over ons boekingssysteem nemen we zeer serieus, en we zullen dit nader onderzoeken om ervoor te zorgen dat dit soort ongemakken in de toekomst worden voorkomen. Wij blijven steeds tot uw dienst. Vriendelijke groeten, Team Autoglass Clinic

Heb ramen laten bijsteken bij…

Heb ramen laten bijsteken bij autoglasclinic borgerhout in lichte vracht. Mooi werk en super vriendelijke mensen. Zeer snelle service.

26 mei 2025

Antwoord van autoglassclinic.be

Goede dag, bedankt voor uw feedback en dat u voor Autoglass Clinic koos voor het inbouwen van een ruit in uw voertuig. Fijn om te zien dat u 5 sterren geeft aan ons Autoglass Clinic Service Center Autoglass Clinic Antwerpen-Borgerhout. Wij blijven steeds tot uw dienst! Vriendelijke groeten, Team Autoglass Clinic

Autoglasclinic geel.

Autoglasclinic geel.
Zeer vlotte afhandeling. Baliemedewerker zeer vriendelijk direct offerte gemaakt en 2 dagen later al laten vervangen. Zeer bekwame en vriendelijke technieker.
Raad het iedereen aan en dat voor een zeer correcte prijs. Top !!!!

6 mei 2025

Antwoord van autoglassclinic.be

Beste Paul, Bedankt voor uw positieve feedback en dat u koos voor Autoglass Clinic voor de vervanging van de ruit van uw voertuig. Fijn om te zien dat u 5 sterren geeft aan ons Autoglass Clinic Service Center Geel. Bedankt voor het aanraden. Wij blijven steeds tot uw dienst. Vriendelijke groeten, Team Autoglass Clinic

2 Inbouwruiten laten steken in…

2 Inbouwruiten laten steken in Borgerhout
Contact via mail ging zeer vlot. Snel antwoord en elke mail werd snel beantwoord.
Afspraak verliep zeer vlot! Vriendelijk onthaal en goed advies! Snel afgehandeld en mooie afwerking. Echte aanrader!

28 maart 2025

Antwoord van autoglassclinic.be

Goede dag, bedankt voor uw feedback en dat u voor Autoglass Clinic koos voor het inbouwen van ruiten in uw voertuig. Fijn om te zien dat u 5 sterren geeft aan ons Autoglass Clinic Service Center Autoglass Clinic Antwerpen-Borgerhout. Wij waarderen uw aanbeveling en blijven steeds tot uw dienst! Vriendelijke groeten, Team Autoglass Clinic

Vandaag de zijruit bestuurder laten…

Vandaag de zijruit bestuurder laten vervangen bij autoglass clinic Pelt. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en de ruit is professioneel vervangen.

18 maart 2025

Antwoord van autoglassclinic.be

Beste Theo, Bedankt voor uw feedback en dat u voor Autoglass Clinic koos voor de vervanging van de zijruit van uw voertuig. Fijn om te zien dat u 5 sterren geeft aan ons Autoglass Clinic Service Center Pelt. Wij blijven steeds tot uw dienst. Vriendelijke groeten, Team Autoglass Clinic

AFBLIJVEN

Wij waren verplicht naar deze firma te gaan van onze lease maatschappij (Van Mossel groep) afspraak gemaakt met filiaal in HASSELT Voor 3 verschillende bestelwagens van mijn firma. Alle 3 voorruiten moesten vervangen worden.
Zij hebben een heel slechte afwerking gemaakt. Aan de randen van de voorruit zwarte siliconen tot op de carrosserie. Ruitenwissers niet correct afgesteld. Voorruit meer naar links geplaatst en daarom was er bijna 1cm opening aan de rechterkant.
Bij de laatste wagen hebben zij zelfs een voorruit geplaatst waarop een dikke bult zichtbaar was. En dat merkten zij niet. Onze chauffeur ging daar 1 dag later en zij hebben een nieuwe afspraak gemaakt voor 10 dagen later terwijl deze voorruit in hun stock te hebben. Wegens de bult ruitenwisser deed haar job niet goed natuurlijk en als oplossing hebben zij de ruitenwisser met de hand gebogen en kapotgemaakt. Maar wel gezegd dat zij samen met de nieuwe voorruit ook de nieuwe ruitenwisser zullen plaatsen.

10 dagen later gingen wij daar en de nieuwe voorruit is geplaatst. Maar de beloofde ruitenwisser niet omdat die was besteld bij Ford en niet binnengekomen (zogezeged). Ik heb zelf de dichtbijste Ford gebeld (800 meter ver van Autoglass Clinic Hasselt) en die hadden in voorraad. Maar daar wisten zij niets van een bestelling.
Wij rijden nu al 1 week met de wagen zonder correct werkende ruitenwisser. En zij hebben nog altijd geen ruitenwisser gekregen (zogezegd)

Dus AFBLIJVEN van deze firma, zeker de filiaal in HASSELT. Eigenlijk afblijven van alle firma’s die bij de Van Mossel Groep hoort of samenwerkt.

21 februari 2025

Antwoord van autoglassclinic.be

Beste Ipek nv, Bedankt voor uw feedback. Wij waarderen zeer uw opmerkingen, echter bij de laatste controle van het voertuig hebben wij geconstateerd dat de problematiek met de ruitenwisserarm niet te wijten is aan de kwaliteit of bolling van de geplaatste voorruit maar veroorzaakt werd door het ruitenwissermechanisme dat niet meer vast zat in zijn bevestigingspunten onder de paravantplaat. Met andere woorden het niet correct wissen van de voorruit aan de bestuurderszijde is te wijten aan een mechanisch probleem van het ruitenwissermechanisme. Ondanks dat de schade aan het mechanisme niet veroorzaakt werd door ons zijn wij toch overgegaan tot de vervanging van de ruitenwissermotor. Wij hopen dat u tevreden bent met de door Autoglass Clinic geboden oplossing. Wij blijven steeds tot uw dienst. Vriendelijke groeten, Team Autoglass Clinic.

Gisteren voorruit laten vervangen in…

Gisteren voorruit laten vervangen in melle . Mazda cx 5
Super vriendelijk en professioneel , leuke wachtkamer .
Bij carglass , drie maal duurder ! En maar reclame maken op tv .

29 januari 2025

Antwoord van autoglassclinic.be

Goede dag, bedankt voor uw feedback en dat u voor Autoglass Clinic koos voor de veranging van de voorruit van uw voertuig. Fijn om te zien dat u 5 sterren geeft aan ons Autoglass Clinic Service Center Autoglass Clinic Melle. Wij blijven steeds tot uw dienst! Vriendelijke groeten, Team Autoglass Clinic

Autoglass clinic Lovendegem:Top

Offerte gevraagd bij Carglass… 1967€!
Per toeval offerte gekregen van Autoglass clinic Lovendegem… 677€!
Volgende dag al herstelling aan exact dezelfde voorwaarden als Carglass, maar dan 3 keer goedkoper!!!
Aan iedereen met sterretje of barst: het loont meer dan de moeite eerst prijs te vragen bij Autoglass clinic!
Perfecte en snelle service, A+++

14 januari 2025

Antwoord van autoglassclinic.be

Goede dag, bedankt voor uw feedback en de waardering. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en prijzen en te zien dat u 5 sterren geeft aan ons Autoglass Clinic Service Center Autoglass Clinic Gent (Lovendegem). Wij blijven steeds tot uw dienst! Vriendelijke groeten, Team Autoglass Clinic

Prijs kwaliteit dik in orde

Prijs kwaliteit dik in orde , vriendelijke snelle service , en dat aan een normale prijs , aan 1/3 van de prijs tegenover Carglas ,...dikke dankuwel aan het Topteam in Wilrijk

29 november 2024

Antwoord van autoglassclinic.be

Beste Jan, bedankt voor uw feedback en dat u voor Autoglass Clinic koos voor de vervanging van uw autoruit. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en te zien dat u 5 sterren geeft aan ons Autoglass Clinic Service Center Antwerpen-Wilrijk. Wij blijven steeds tot uw dienst! Vriendelijke groeten, Team Autoglass Clinic

Slecht garantie beleid op herstellingen

Sterretje in ruit laten herstellen. Na 1 dag was het “sterretje” een hele barst geworden? Geen idee wat hier mis is gelopen maar ik ging er vanuit dat dit garantie zou zijn. NIET dus, ik krijg korting op een nieuwe voorruit! WAUW bedankt nu kost en 500 euro ipv 590 euro. Enorm slechte service. Bespaar de moeite en ga aub naar Carglass met wel een volledige garantie.

25 september 2024

Antwoord van autoglassclinic.be

Beste Lars, Bedankt voor uw review. Ons Service Center Autoglass Clinic Waasland had al contact opgenomen met u en ons Service Center Autoglass Clinic Waasland heeft de uitleg over de herstelling (repair) gegeven alsook een prijsofferte voor een vervanging voorruit. Als een herstelde inslag (repair) toch zou doorbarsten wordt de prijs van de reeds herstelde inslag in mindering gebracht op de factuur van de vervanging van de voorruit. U vindt onze garantievoorwaarden terug op onze website. Vriendelijke groeten, Team Autoglass Clinic