4,3

Uitstekend

Hans

Hans,
Augustus 2025 camper gekocht,December stukken aan de ad blue gekregen,is naar tevredenheid opgelost.
Betrouwbaar bedrijf.

26 december 2025

Bedankt Camperhof

12 maart onze camper gekocht bij Camperhof. Uitstekend geholpen door verkoper Maarten. Tijdens een korte testvakantie bleken we een lekkende kraan te hebben, waarschijnlijk door de vorst. Alles werd vrijwel direct verholpen. Wij zijn super tevreden met onze Burstner.

13 april 2021

Zeer vriendelijk behandeld.

Zeer vriendelijk behandeld.
Hebben een nissan QashQai gekocht
Niks te veel voor maarten en hij is niet opdringerig.
Alles heel netjes uitgelegd , zeker in deze tijd.
Grt uit kaatsheuvel

21 maart 2020

Een prachtige Nissan Qashqai Tekna Gekocht.

Super!!!! De ontvangst was goed, je stel de klanten op hun gemak, zeer vriendelijk, eerlijke uitleg, neem er ook de tijd voor, en komt zijn afspraken na.
Maarten ik heb bij jou een prachtige Nissan Qashqai gekocht met weinig km op de teller en ik hoop er nog vele jaren veilige km mee te kunnen rijden.
Wij kwamen uit Etten-Leur.

29 februari 2020

Top Sercvice !

Bij Maarten afgelopen weekend mijn Nissan Qashqai opgehaald.
Top auto, ontzettend blij mee!
We zijn zeer prettig geholpen door Maarten,hij heeft goede kennis van zaken, is vriendelijk, duidelijk en oprecht.
Wens je veel succes met je autobedrijf Maarten, en wellicht komen we elkaar wel weer tegen....
Groet,
Ellen

9 januari 2020

Bij Autohof Nederhemert een prachtige Nissan Qashquai Tekna gekocht.

Bij Autohof Nederhemert een prachtige Nissan Qashqai gekocht, als nieuw.
Maarten is een eerlijke transparante verkoper, belicht alle kanten van zijn auto’s die er prachtig bijstaan.
Voor mijn in te ruilen auto kreeg in nog een goede eerlijke prijs.
Binnen een half uur was alles geregeld, en na twee dagen konden we toeren in onze prachtige Nissan.

Ton Schoonderwoerd

12 oktober 2019

Top service!

We hebben een hele goede ervaring gehad met de aankoop van onze auto. Maarten heeft ons super goed geholpen en was overal erg transparant in.
Top service, ga zo door!

21 juli 2019

Aanbeveling van een tevreden klant

In januari 2018 heb ik een BMW gekocht bij Autohof.nl te Nederhemert. Zij verkopen occasions van BMW lease uit België tegen een aantrekkelijke prijs en kilometerstand. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop ik geholpen ben en over de kwaliteit en service die mij ook na aankoop van de BMW is geboden.

12 april 2018