Autoracing Reviews 98

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hade strul att genomföra köpet, skickade mess och fick svar ganska så omgående på en helgkväll!! Dom ringde till mig på måndagen och ordnade så jag fick rabatten som den varan hade den dagen jag ib... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag var utomjordisk klantigt och missade deras två mail. Att missa ett mail är acceptabelt och kan hända ibland. Men att missa två mail har jag ärligt talat inte hört talats om någonsin. Kanske om m... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag beställde 2 par handskar och en tröja! Nu har det gått 6 veckor och ingen återkoppling överhuvudtaget, men jag reagerade nu när de ska dra pengar men prylarna har jag fortfarande inte fått någon a... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Raceauto-onderdelen winkel

Geschreven door het bedrijf

Vi lever och andas motorsport Autoracing är specialiserade på produkter inom Motorsport & Performance. Här samlas ett brett sortiment prestandaprodukter likväl som tillbehör, reservdelar och säkerhetsutrustning för motorsporten. Eftersom vi själva förstår vikten av att ha riktigt bra prylar när du tävlar, har vi valt att endast ta in de absolut bästa varumärkena när det kommer till motorsport och performance-bilar. Autoracing representerar flera kända varumärken på marknaden som står för kvalité, säkerhet och prestanda. Dessutom har vi oftast rätt reservdelar hemma på lager, vilket innebär att du kan lita på att vi levererar dina reservdelar snabbt och smidigt. Vi vet att det kan uppstå tillfällen då det är panik att få delarna innan t.ex. en helg på banan. Därför är målsättningen att om du beställer lagervaror före lunch så skall du ha varorna hos dig följande vardag. Allt för att du ska slippa stressen och oron över att eventuellt inte få ihop bilen till nästa race. Vi levererar en hög servicenivå med bred kunskap, snabba leveranser och stort motorhjärta. Vi är lyhörda marknaden och lyssnar alltid på dig som kund för att löpande utveckla vårt erbjudande och bredda vårt sortiment. Du finner hela vårt fartfyllda sortiment på www.autoracing.se

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Trevlig nät butik

Trevlig nät butik, bra priser på bra prylar. Återkommer

12 april 2023

Antwoord van Autoracing

Hej Andreas. Stort tack för ditt fina omdöme. Då hoppas jag att vi ses snart igen. Ta hand om dig.

Antwoord van Autoracing

Och stort tack för dina fina ord, vi är jätteglada att du valt att handla hos oss och att du uppskattar vår service.
Välkommen åter och ha en fortsatt fin dag.

Daniel , Autoracing

allt fungerade perfekt

8 februari 2023

Antwoord van Autoracing

Hej Anders. Kul att höra att allt fungerade som det skulle. Välkommen tillbaka och ta hand om dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och bra produkt

Snabb leverans och bra produkt. Perfekt passform.

Antwoord van Autoracing

Va kul att allt passade så bra och att du gillar våra produkter!

Ha en bra dag.

Med vänlig Hälsning,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Avgas delar

Avgasrör delarna jag köpte var ytrostiga!

Hej Arne,

Nu vet jag inte alls graden av ytrost som det var på dina delar men att det är lite lite ytrost på rör av "svartstål" är inte alls en ovanlighet, man kan iofs behandla med ej miljövänliga medel under lagringen men vi känner att varken du eller vi eg vill det, plus att om du svetsar i rören så vill vi inte att du andas in nåt "skumt"

Ha en fortsatt fin dag.

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans!
Bra support inför köp.

Tjena Niclas!

Jättekul att höra att du är nöjd och vi får användning för vår motorsportkunskap när vi supportar och hjälper er tävlingsförare.

Ha en underbar (alla hjärtans) dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lång väntan blev en upplevelse

Efter flera mejl om en varas ankomst datum som flyttat en dag fram, blev det äntligen dags för leverans från er och kan inte bärga mej tills dem är monterade på undre motorfäste, trots allt är jag en supernöjd kund som tänker återkomma 👍👋 mvh Lars-Anders Malmberg

20 december 2022
Review zonder uitnodiging

Hej Lars,

Va kul att höra att du är nöjd och vi ber åter igen om ursäkt för leveransdatum som inte stämt exakt med det du fått vid din beställning, vi är nästan lika spända som dig gällande förbättring efter montering!

Ha en fortsatt fin dag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, har stort urval på bra och seriösa märkesprodukter. Billigaste priserna på just det jag skulle köpa och allmänt ett smidigt köp

8 december 2022

Hej Jonathan,

Tackar så så ödmjukast för det fina omdömet.
God Jul & på återseende!

Med vänlig Hälsning,

Hej Klaus,

Vi på Autoracing tackar så mycket för förtroendet och hoppas att vi ses igen i framtiden!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans tack vare omedelbar…

Snabb leverans tack vare omedelbar ordereffektuering.
"Bra jobbat"
Återkommer gärna vid behov

21 september 2022

Hej Lars,

Kul att du är nöjd med upplevelsen hos oss!

På återseende,

Polyuretanbussningar

Bra hjälp via telefon, snabb leverans och utmärkt produkt. Tack!

17 augustus 2022

Hej Mikael,

Och tack själv för att du valde oss som leverantör, vi är glada över att höra att du är nöjd med både oss och dina Powerflex bussningar.

Ha en fortsatt fin dag.

Powerflex

Bra kommunikation och service. Varan motsvarade mina förväntningar.

5 augustus 2022

Hej Tompa,

Det glädjer oss att du är nöjd med servicen och även produkten du köpt. Välkommen åter nästa gång du behöver något.

Kanon

Jag är riktigt nöjd med mina belägg jag köpte

4 augustus 2022

Tjena Andreas

Kul att beläggen var till belåtenhet.
Safety First!

Bra pris

Bra kvalite och prisvärd

22 juli 2022

Hej Simon,

Härligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.