AutoSelect ApS Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Rigtig god mekaniker og super god service! Meget hjælpsom, venlig og professionel. Arbejdet er udført i høj kvalitet, og man føler sig i trygge hænder. Kan helt klart anbefales! 👌🔧

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kom 2 piger fra Nordsjælland! I Slagelse ryger min udstødning.. Tilfældigt landede vi her, da et større populært værksted ikke havde tid til at hjælpe os, og generelt var virkelig uhøflige ved fore... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Først en ødelagt slange til kølervæsken, så et punkteret dæk med en ødelagt fælg og dertil service indenfor en kort periode. De har altid rykket hurtigt, trods jeg ved de har rigtig mange bile... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer
  2. Autobedrijf/Garage
  3. Autoreparatie en -onderhoud
  4. Sleutelkopieerservice

Geschreven door het bedrijf

AutoSelect Aps er en mindre familie virksomhed i vækst, vi består af 3 udlærte mekanikere (far & 2 sønner), vi står altid klar til at hjælpe jer med hvad angår at finde en ny brugt bil, samt autoreparationer m.m. vi gennemgår og servicere selv vores salgsbiler, så de bliver leveret i fejlfrit stand. Skulle der opstå problemer med det købte køretøj, så har vi gratis lånebiler til rådighed. * Bilnøgler * Bilsalg * Autoreparationer * Aircondition Service * Forsikringsskader * Dæk & Fælge * Gratis lånebil når din bil er på vores værksted

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

46 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hei måtte bare rette opp tidligere …

Hei måtte bare rette opp tidligere anmeldelsen min som var negative,veldig misfornøyd, fordi jeg klarte ikke å slette, jeg bor i Norge og anmeldelsen var til et firma har i Norge, men på en eller annen måte havnet den har, men etter jeg har undersøkt, fikk vite at autoselect aps er veldig seriøs, pliktoppfyllende , og et kjempe kvalitet firma, ble lei meg og måtte rette opp, så bruk gjerne autoselect aps som din trofast firma

17 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Veldig misfornøyd

Veldig misfornøyd , etter en telefon samtale med en selger blir vi enig og kjører to timer for og gjøre en innbytte, når de innser at du er i boks, kommer en annen selger som er mere ‘’ proføsjonell’’, tilbyr noe helt annet en vi har allerede blitt enig om, og oppførselen var sån som de er sjefen min , de skal bestemme alt, så ble det selvfølgelig ikke noe handel

15 december 2024

Antwoord van AutoSelect ApS

Hej Fuat, vi er et firma i Danmark, du har forvekslet os med firmaet Autoselect i Norge! vi har intet med hinanden at gøre, ud over navnet.
Mvh Mikail / AutoSelect skovsøvej 29 4200 Slagelse DANMARK!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Man får altid en super service

Man får altid en super service, gode priser og fleksible løsninger når man bruger dette værksted.

23 november 2024

Antwoord van AutoSelect ApS

1000 tak for den fine anmeldelse Tina :-)
Mvh Mikail

Super og hurtig service

Super og hurtig service. Min bil blev hentet af Falck. Vi ringede til AutoSelect, der gerne ville se på den. Halvanden time senere var generatoren og rem skiftet, og jeg nåede i lufthavnen til tiden. Og til en virkelig fair pris.

31 oktober 2024

Antwoord van AutoSelect ApS

Mange tak for den fine anmeldelse Tina :-)

Verdens bedste mekaniker

Verdens bedste mekaniker.
Den bedste service jeg har oplevet og min bil spinner som en mis.
Jeg er 100% tilfreds med ALT

24 oktober 2024

Antwoord van AutoSelect ApS

Mange tak for den fine anmeldelse Zuzu
:-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De stod klar indenfor kort tid

De stod klar indenfor kort tid, overholdte vores aftaler og leverede et godt, hurtigt stykke arbejde!

29 september 2024

Antwoord van AutoSelect ApS

Mange tak for den fine anmeldelse Patrick :-)

Enormt søde og hjælpsomme

Enormt søde og hjælpsomme. De vidste med det samme hvad bilen fejlede og dagen efter var den fixet.
Samtidig med at jeg fik en låne bil så jeg min hverdag ikke gik i stå.

29 september 2024

Antwoord van AutoSelect ApS

Mange tak for den fine anmeldelse Michele :-)

Altid god service.

Altid god service.

20 september 2024

Antwoord van AutoSelect ApS

Mange tak for den fine anmeldelse :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service. Kvaliteten er altid i top og aftaler bliver overholdt.

18 augustus 2024

Tak for den fine anmeldelse Zeki 😊
Mvh Mikail AutoSelect

Super tilfreds!!!

Super tilfreds. Skrev til Mikail på Facebook, han sagde jeg bare kunne komme forbi næste hverdag. De beholdte bilen et par timer og sørgede for afhentning af reservedele samme dag. Super service og søde gutter på værkstedet :)

29 juli 2024

Tak for den fine anmeldelse Isaa 😊
Mvh Mikail AutoSelect

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.