Inhandlade en del detaljer till min BMW G21 (ny grill samt frontspoiler) av Autostyling i deras butik och fick mycket god service samt även råd hur jag skulle gå tillväga vid monteringen. Dessa råd v... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag åkte dit för att köpa och montera nya backspegelkåpor till min bil och blev mycket nöjd. Personalen var supertrevlig och extremt serviceinriktad och gjorde det lilla extra som man som kund förvä... Toon meer
Förstagångsköpare som upplevde en toppenbutik! Väldigt brett utbud och med betydligt bättre priser än jag kunde tro. Förutom att jag hittade saker jag inte visste fanns till bilen så ställde personale... Toon meer
Beställde emblem till BMW M140. Emblemen kändes väldigt plastiga samt billiga, dessutom var x-drive emblemet större än original, samt siffrorna på "M140" emblemet var inte samma storlek som origi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
har bedrivit handel inom bilstyling och biltillbehör sedan 2018. Från vårt huvudlager i Vallentuna sker vår internetförsäljning och det är här du hittar vår butik. I anslutning till butiken har vi även möjlighet att hjälpa dig med montering i vår verkstad på plats. Vår vision är att bli Sverige ledande företag inom styling och tuning delar till bilar. Vi kan erbjuda dig mer än 10.000 artiklar direkt i vår webbshop. På Autostyling stockhom är vi 5 anställda som gärna hjälper dig att förverkliga dina drömmar. Vår personal har ett genuint bilintresse och brinner för de bildelar vi säljer. Våra ledord är: Hög kvalitet, Hög servicenivå och Vänligt bemötande.
Contactgegevens
moränvägen 13, 18640, vallentuna, Zweden
- 08202111
- info@autoss.se
- autostylingstockholm.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mkt trevlig och hjälpsam person
Fantastisk bra service verkligen ett…
Fantastisk bra service verkligen ett företag som gör sitt yttersta för att tillgodose kundernas behov ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Beställde lackat m paket
Beställde lackat m paket. Lacken var katastrof släpper såfort du sprutar lite på den. Dålig passform också och väldigt lång leverans

Antwoord van autostylingstockholm.se
Gedigna grejer till bra priser
Gedigna grejer till bra priser, passform på kjolpaket har även varit kanon.
Trevliga personaler
Snabbt svar och bra kund bemötande!
Snabbt svar och bra kund bemötande!
Superbra service
Superbra service, smidigt och enkelt att hämta upp delarna jag beställde timmen innan jag hämta det i fysiska butiken.
Två månaders leverans
Två månaders leverans flertal mail o varan lovades nästkommande vecka varje gång.
Nä denna butik kommer jag aldrig rekommendera någon..

Trevliga personaler
Trevliga personaler bra pris bra kvalitet på

Grymt bra service
Det var väldigt trevligt personal och…
Det var väldigt trevligt personal och ganska bra produkt som fanns där⭐️⭐️⭐️

Imponerande bra grejer!
Imponerande bra grejer!
100% fitment som beskrivningen..
Stark rekomenderad företag...
Super killar jobbade över och löste…
Super killar jobbade över och löste problem med min front. 3 timmar senare åkte jag hem med min nya front, två andra verkstäder sa att detta var omöjligt.
Tummen upp för autostylingstockholm.
Riktigt bra service och jätteduktig personal!
Fick tid snabbt trots att dom var mycket upptagna. Personalen är väldigt noggranna, duktiga och trevliga!
Dit is Trustpilot