autotavara.com Reviews

3,6

Pyörän toimitusaika vähän pitkittyi. Piti tulla 4-7 arkipäivässä, mutta meni 9 arkipäivää. Pyöräpaketti tuotiin kuitenkin kotipihaan, eikä tarvinnutkaan hakea sitä matkahuollosta. Siitä kiitokset. Asi... Toon meer

Kaikki toimi hienosti. Tavara oli mitä piti ja tuli alle viikossa! Tuote oli akkusaha. Kiitos kaupoista. Kun sopivaa tavaraa tulee myyntiin, tilaan varmasti uudelleen. Harmi nuo kaikki negati... Toon meer

Tilasin tuotteen jossa mainittiin mukana akut plus laturi hintaan 79.95. Tuote tuli mukana ei akkuja ei laturia. Kuulemma olin tilannut ilman akkuja ja laturia? Mainos johtaa harhaan. Otan vielä yhte... Toon meer

Ei ole vieläkään toimitettu.... Kuulemma lähipäivinä, mutta olis kohteliasta kertoa missä se pyörä on oikiasti. Kiinassa, laivassa vai varastossa...... Matti No niin, gunai 88 tuli, ja oli ihan ok.... Toon meer

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Worst service ever

Worst service ever. Nobody answered my messages, calls and emails about the delivery schedule. I ended up buying new solar panels and canceling my order. 4DAYS LATER I got an answer from the customer service saying that the panels have been sent to me alrrady (never got any notification from that). Irreliable company, will never use them again...

2 april 2024

Antwoord van autotavara.com

Hi! I'm so sorry about your bad experience. I don't know why you haven't got answer in time. Normally we answer all emails in one day or at least 1-3 days. Our phone service is available between 8-16. So sorry again! I will contact our customer service about this.

Alles super

Alles super, pünktlich, schnelle Lieferung. Gerne wieder.
Das eine wäre zu bemängeln. Das man eure Seite nicht in Deutsch übersetzten kann. Es wäre schön wenn ein Link da wäre wo man das Land zum Übersetzen anklicken kann.

17 maart 2024

Todella hidasta palvelua.sain viestin…

Todella hidasta palvelua.sain viestin että tavara lähtenyt teiltä.mutta postin seurantaa kun katsoo niin posti ei ole saanut teiltä tavaraa kuljetettavaksi.ainoastaan tiedon että lähetys tilattu..eli mitä?????tämä teidän toiminta on juuri sellaista mitä kaupan käynnin ei kuulu olla.....T.Mika

9 maart 2024

Melko onnetonta toimintaa

Melko onnetonta toimintaa. Tilasin Black Friday-tarjouksesta ja olin varustautunut siihen, että ruuhka toimituksessa on. Nyt kuitenkin kuukauden päästä en ole saanut yhtään tuotetta, asiakaspalvelu on kyllä sanonut , että kiirehtivät, mutta mitään ei ole tapahtunut. Lisäksi sain nyt viestin, että yksi tuote onkin loppunut ( huomasivat san vasta nyt) ja tulee ehkä kahden viikon/kuukauden päästä. Voisin perua tilauksen, mutta en ole ollenkaan varma, että rahat palautetaan. Ei todellakaan jatkoon.

20 december 2023

Antwoord van autotavara.com

Pahoittelemme Black Weekin ja Cyber Weekin aiheuttamaa varaston ruuhkautumista. Kyllä meiltä rahat saa takaisin, jos tilauksen peruu :)

Täyttä paskaa jälkikäteen tilaamme…

Täyttä paskaa jälkikäteen tilaamme muuntaja tuli valmiiksi rikkinäisenä oli todella pettymys tutustua teidän tuotteisiin enkä ikinä niitä kenellekkään suosittelisi on todella ikävää että tämän kaltaiset firmat jatkavat myyntiään

20 november 2023

Antwoord van autotavara.com

Hei! Pahoittelut vielä viallisesta virtalähteestä. Toivottavasti tilalle toimitettu uusi virtalähde toimii hyvin :)

Tilausta ei ole vieläkään tullut…

Tilausta ei ole vieläkään tullut tilattu monta kuukautta sitten pitää olla huolissaan tuleeko koskaan mutta olethaan kuitenkin saaneet rahat siitä onnittelut teille

7 december 2023

Antwoord van autotavara.com

Hei! Pahoittelut, että ennakkotilauksen toimittaminen viivästyi arvioidusta toimitusajasta.

Toimitus kesti kauan

Toimitus kesti kauan, tuli kahdessa osassa. Ensimmäinen n, !½viikossa toinen n. 3viikossa. Tuote oli tarjouksessa, mutta olisi pitänyt odottaa vielä n. kk että tuli black friday ja hinta putosi vielä 30€.

23 oktober 2023

Antwoord van autotavara.com

Hei Tuula! Tosiaan tilaamasi saha saapui sinulle muutamassa päivässä ja huomaathan, että ylimääräinen laippa oli ennakkotilaustuote ja saapui sinulle muutamassa viikossa, kuten pitikin :)

Tilaamani tuotteet tulivat vai osittain…

Tilaamani tuotteet tulivat vai osittain perille.
Olen j 3:tta kuukautta odottanut puuttuva lähetystä.
Eri lupauksista huolimatta; "tulee parin viikon päästä ..,
tulee Marraskuun 30. pv "varastoomme .., eikun ehkä Joulukuun puolessavälin .......................

Odottelen edelleen ..!!

21 augustus 2023

Antwoord van autotavara.com

Hei! Pahoittelut, että laippojen arvioitu toimitusaika muuttui useaan otteeseen. Valitettavasti tuotteen matka varastolle kesti odotettua pidempään.

Heikko esitys

Ilmanjakopaketti ei ole lämmittimeen sopiva vaikka niin tuotteen myyntisivulla väitettiin. Ohjekirjassa ei ole kaikkien osien asennusohjeita ja kuvat ovat epäselvät. Bluetooth-ohjauksesta ei ole minkäänlaista ohjetta. Kaiken huippuna palautuksista peritään 9,90e asiakkaalta vaikka autotavara.com mokaa myymällä yhteensopimatonta tuotetta!

25 november 2023

Antwoord van autotavara.com

Hei! Olet tilannut 2kW lämmittimen ja siihen 5-8kW nimellä olevan ilmanjakopaketin. Myös molempien tuotteiden tuotetiedoissa lukee halkaisija, joka on molemmissa tuotteissa eri.