Mam bardzo pozytywne doświadczenie z firmą, wszystko poszło zgodnie z oczekiwaniami, ekspert bardzo dokładnie wszystko sprawdził i wyczerpująco opisał co pozwoliło mi podjąć decyzję o zakupie samochod... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Pomimo tego że rzeczoznawca kupiłby sprawdzane auto, ja odpuściłem, gdyż zakup auta wiązałby się od razu z inwestycja w naprawę, a mówimy o aucie za ponad 100 tys zł, dodatkowo sprzedawca wprowadził m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Swietna sprawa. Zamiast szukać mechanika,ewzerwoweac warsztat,dojechać nieraz kilkadziesiat kilometrow doświadczony diagnosta kompleksowo sprawdzi interesuący Cie samochod. Raport dokładny i rzetelny... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Podczs weryfikacji auta przed zakupem zdecydowałem się na pomoc Autotesto i była to świetna decyzja. Raport rzeczoznawcy uchronił mnie przed poważnym błędem. Pojazd oferowany przez AUTO HANDEL MAR POL... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Autotesto – sprawdzamy auta tak, jakbyśmy kupowali je dla siebie Kupujesz samochód? Uważaj – jeden błąd potrafi kosztować tysiące złotych. Dlatego jesteśmy po to, żeby pomóc Ci uniknąć wpadki i zaoszczędzic pieniądze. W Autotesto sprawdziliśmy już blisko 100 000 aut. I wciąż robimy to tak, jakbyśmy mieli je później kupić dla siebie albo bliskiej osoby. Co nas wyróżnia? ✔️ Sprawdzamy samochody – w całej Polsce. ✔️ Wydajemy rzetelny raport z dokładnymi zdjęciami i filmami, który rozumie każdy – nie tylko mechanik. ✔️ Rozmawiamy ze sprzedającym i negocjujemy cenę – średnio obniżamy ją o 3 000 zł. ✔️ Masz dostęp do eksperta, który wszystko Ci wytłumaczy. Bez technicznego żargonu. ✔️ Działamy szybko – często w 24h od zgłoszenia. Tylko u nas: 🛡️ Ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie – na wypadek, gdyby mimo wszystko coś się wydarzyło. Inni po prostu umywają ręce. ⸻ Dlaczego ludzie nas polecają? Bo dzięki nam: • kupują auta bez stresu i wątpliwości, • nie przepłacają, • świadomie podejmują decyzję o zakupie auta. Nie musisz znać się na samochodach. Wystarczy, że znasz Autotesto.
Polen
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
Polecam! bardzo sprawna obsługa, szybko, rzetelnie a raport bardzo profesjonalny. Nam pomógł przy podjęciu decyzji o zakupie auta :-)

Antwoord van Autotesto
Kontakt na każdym etapie miły i profesjonalny. Raport bardzo szczegółowy i pozwalający podjąć decyzję o zakupie auta z pełną świadomością. Czułam się zaopiekowana, dostawałam odpowiedzi na każde zadane pytanie. Ogromna oszczędność czasu. Dziękuję za wsparcie.

Antwoord van Autotesto
Szybkie sprawdzenie samochodu, bardzo dokładny raport, prześwietlenie historii i stanu samochodu. Usługa pomogła mi oszczędzić czas i podjąć decyzję o zakupie.

Antwoord van Autotesto
Szybkość realizacji zlecenia zaskoczyła mnie na plus. Na przyszłość, lepsze ujęcia zdjęć dachu auta. Nie miałem pewności czy to jakieś cienie, odbicia czy coś nie tak z lakierem na dachu. I kilka słów o liczbach z komputera i ze stacji diagnostycznej,żeby nie trzeba było w necie szukać co te liczby oznaczają.

Antwoord van Autotesto
Bardzo dobrze wykonana usługa. Auto zostało dokładnie sprawdzone pod względem technicznym, diagnostycznym oraz wizualnym, łącznie z podłączeniem do komputera i szczegółową analizą. Dzięki temu mogłem podjąć świadomą decyzję i bezpiecznie kupić samochód. Polecam każdemu takie sprawdzenie przed zakupem, szczególnie przy autach o większej wartości i gdy nie mamy odpowiedniej wiedzy technicznej. Warto skorzystać z pomocy specjalistów.

Antwoord van Autotesto
Szybkie umówienie wizyty ze sprzedawcą, dokładne sprawdzenie auta, a na koniec telefon od rzeczoznawcy, który wszystko wyjaśnia, odpowiada na pytania i rozwiewa wszelkie wątpliwości. Na takiej podstawie spokojnie można kupować samochód 😀 Polecam

Antwoord van Autotesto
Po wytypowaniu auta, wpłaciłem kwotę, przelałem potwierdzenie i tego samego dnia samochód był sprawdzany przez kompetentną osobę. Po oględzinach Pan zadzwonił do mnie i porozmawialiśmy o stanie auta które oglądał. Na moją prośbę - informacji było dużo a jestem laikiem w branży samochodowej poprosiłem by w moim imieniu ponegocjował cenę, udało się dostać atrakcyjny upust (miał Pan fachowe argumenty) i tego samego dnia zakupiłem auto. Jestem bardzo zadowolony z usługi i śpię spokojnie z poczuciem dobrego zakupu.

Antwoord van Autotesto
Bardzo rzeletne podejście do zlecenia, dużo szczegółów, wszystko dokładnie opisane. Jestem bardzo miło zaskoczony ponieważ pierwszy raz korzystałem z tego typu usług.

Antwoord van Autotesto
Moim zdaniem przeszacowane koszt usługi (korzystałam z pakietu gold). Poniżej moje uwagi dotyczące otrzymanego raportu:
nie została zweryfikowana nawet najprostsza rzecz kiedy wypadają badania techniczne auta, do kiedy jest polisa OC, data pierwszej rejestracji i data rejestracji w Polsce.
Kolejną uwaga to nie zauważono, że zostały źle zamontowane blaszki od przednich hamulców. Nie zostały sprawdzone wachcze i tuleje . Brak opisania w raporcie błędów które zostały wykryte po podpięciu do komputera. Przeoczono wyciek z komory rozrządu, przeoczono również, że do naprawy jest pasek osprzętu
Po weryfikacji mojej opinii przez autotesto. Firma prosiła o usunięcie negatywnej opinii ale ich propozycja nie jest współmierna do wartości naprawy auta. Więc wolę zostawić negatywną opinie aby inne osoby przed zakupem takiego raportu w tej firmie zastanowiła się czy napewno warto .
Ja jako laik myślałam , że mogę zaufać fachowcom ale niestety się pomyliłam

Antwoord van Autotesto
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Rzeczoznawca bardzo konkretnie przedstawił stan pojazdu.

Antwoord van Autotesto
Firma robi wszystko co obiecuje.

Antwoord van Autotesto
Bardzo szczegółowy, kompetentny raport. Dzięki niemu szybko zdecydowałem się na zakup wymarzonego auta.

Antwoord van Autotesto
Świetny kontakt. Inspekcja została przeprowadzona dokładnie i profesjonalnie (2,5h), wszystko zostało jasno wyjaśnione podczas rozmowy telefonicznej. Dzięki raportowi i oględzinom mogłem podjąć decyzję o zakupie auta (Mazda CX5) ze znacznie większym spokojem. Polecam osobom, które kupują samochód używany i chcą uniknąć niespodzianek.

Antwoord van Autotesto
Świetnie i sprawie wykonana usługa. Dzięki niej mogłem poznać stan pojazdu oddalonego o kilkaset km od miejsca zamieszkania. Zaoszczędziło to również wielu problemów jakie mogłem mieć po zakupie pojazdu.

Antwoord van Autotesto
Wszystko git, bardzo dobrze przygotowany raport, dzięki któremu nie wpadłem na minę. Polecam

Antwoord van Autotesto
Wszystko załatwione sprawnie, szybko i konkretnie, miła obsługa.

Antwoord van Autotesto
Zleciłem na Autotesto 2 raporty na auta, które mnie interesowały. Obydwa raporty zrobione w około 24h. Pełny pogląd na auto, rzetelne sprawdzenie aut, po przeczytaniu raportów odrazu miałem pewność, że jadę kupić sprawdzone auto.
Rzeczoznawca zna się na swoim fachu.
Polecam tą firmę, ponieważ wykonują ekspresowo zlecenia oraz są one bogate w informacje o aucie.
Sprawdzany samochód kupiłem i jestem zadowolony.

Antwoord van Autotesto
Profesjonalne podejście do klienta.
Szybki czas realizacji.
Moim zdaniem wszystko na plus i polecam autotesto.

Antwoord van Autotesto
Lees meer over geverifieerde reviews.