Heel slecht. Bestelling is niet geleverd, ze wijzen naar het bezorgbedrijf. Verder wordt er niet meer gereageerd op berichten.
Op 4 Jan Noorse trui besteld. Op 10 Jan een excuus mail voor late levering ivm drukte door uitverkoop. Op 14 Jan zelf gemaild via contactformulier voor duidelijkheid over levering trui. Geen reacti... Toon meer
Ook ik ben erin getrapt. Via advertenties ( dit x op Instagram ipv FB). Lijkt echt door website van de recente Avenue-Mode Maastricht. Na ruim 3 weken eindelijk nagemaakte spullen binnen. Direct o... Toon meer
Rectificatie voor mijn onderstaande klacht. Inmiddels heb ik beide truien in goede staat ontvangen, ben er erg blij mee. Hierbij mijn welgemeende excuus aan Avenu. Het onderstaande bericht kan... Toon meer
Oplichters.
Absolute rommel …
Prachtige polos besteld en ook geleverd. Wat een rommel heb ik ontvangen. Het is 100%polyester.
Durf het nog niet aan om te slapen .
Gewoon genaaid ben ik....
Opgelicht, mijn geld foetsie!
21.01.2025 bestelde ik een trui. Bij ontvangst bleek de kwaliteit inferieur te zijn. Ook was het de verkeerde maat, dus ik verzocht meerdere malen (minstens5x) om een retourbiljet.
Nu 21.03.2025 heb ik nog geen enkele reactie gekregen. Ik voel me opgelicht. Ben bang dat ik naar mijn geld € 54.95 kan fluiten. Ik baal enorm dat juist mij dit moest overkomen. Ik ben 79jaar en koop bijna nooit via een website. De firma is denk ik met de noorderzon vertrokken. Schandalig. 1 ster is nog te veel.
Vuile dieven
Deze oplichtets hebben de naam van hun winkel aangepast. Voordien waren ze van oosten mode NL. Een aankoop heb ik nooit gekregen (uitgevoerd in augustus 2024). Ze gongen me terug betalen. Maar dan werkte hun systeem zogezegd niet meet en nu negeren ze mijn mails zelf. Nog steeds mijn geld niet terug. Dikke dieven!!
Geen service
Helaas, ook ik ben er ingestonken. Slechte kwaliteit jurk, geen pasvorm, late bezorging! En net als de andere reviews geen mogelijkheid om het product terug te sturen. Al vele mails gestuurd, naar verschillende mailadressen, maar geen enkel antwoord. Volgende keer eerst de review lezen !!
Slecht product, geen contact mogelijk
Zie onderstaande reacties. Ook meerdere keren gemaild om iets te retourneren, geen reactie. Vest heeft zeer slechte kwaliteit, heeft geen labels over materiaal of behandeling. Heel slecht in elkaar gezet. Nepbedrijf
Dit bedrijf is malafide!
Dit bedrijf is malafide!! De trui die ik bestelde zou van 100% wol zijn…echter is 100% polyester. Ik wil de trui retourneren, maar na inmiddels 4 mails te hebben geschreven, heb ik nog steeds geen adres en info over het retourneren. Op de site staat het (zogenaamde) retourbeleid vermeld, maar alles blijft stil en er is nergens een telefoonnummer te vinden. Hoe stom dat ik hier in ben getrapt! Mensen kijk uit!
Te vermijden!
Wees voorzichtig, koop niet op deze site. Het artikel voldoet niet aan de beschrijving en de kwaliteit is zeer slecht. En geen mogelijkheid om het artikel te retourneren, geen reactie.
Lijkt een gebreide trui
Lijkt een gebreide trui. Helaas fotoprint. Katoenmix betekend bij hen polyester. Reageert op geen enkele mail of contactverzoek. Zijn oplichters omdat ze gebruik maken van een winkelnaam in Nederland.
Oplichters
Oplichters
Geen reactie na email om terug te sturen. Maten kloppen helemaal niet.
Moest wolmix zijn ,was echter polyester. Kleur klopte wel. Zag er uit alsof het gedragen was.
Niet kopen!
Nep trui van kunststof ( met fotoprint…
Nep trui van kunststof ( met fotoprint van gebreide trui) ontvangen ipv een echte wollen trui. Pure oplichting!
oplichters zijn het
Trui besteld maat klopt niet, retourzending aangevraagd na 4 weken nog niets gehoord
Kortom oplichters
Nepartikel. Ik dacht een gebreide trui te ontvangen…
Ik dacht een gebreide trui te ontvangen maar kreeg een trui met een print alsof het gebreid was. En geen mogelijkheid 9m te ruilen. Geen retouradres of contactgegevens of iets dergelijks. Waardeloos.
Boevenbende
Besteld: een retro wolmix trui in grijstint
Bezorgd: een groen 100% polyester look-a-like je
Gezond verstand stond even uit helaas....
Ook wij zijn we in getrapt ,het was…
Ook wij zijn we in getrapt ,het was geen trui maar bagger en krijgen geen reactie .Weg met deze mensen.
Oplichtingspraktijken!
2 truien besteld die niet goed waren: veel te groot en verkeerde kleur. Heel vaak om een retouradres gevraagd, geheel volgens de instructie. Nooit antwoord. Geld kwijt!
DOE NOOIT ZAKEN MET DIT BEFRIJF. OPLICHTERS!
BALEN
Levering duurde langer...
Jurk was niet zoals op de foto...
Retouradres gevraagd via email...
Ondertussen 3 email gestuurd en lees nu de revieuws...
BALEN
Nep website, bagger kwaliteit!!
Na bestelling naar aanleiding van FB bericht (helaas al betaald) onder de reacties een verwijzing naar Trust Pilot. Had ik dat maar eerder gedaan!!!
Inmiddels zijn 4 van de 5 truien binnen en de kwaliteit is bagger! Ze lijken op het plaatje maar ook niet meer dan dat.
Twee artikelen lijken gewoon gedrukt te zijn op een soort van fleece laag. Geen label, geen wasvoorschrift. Ben benieuwd of er nog iets over is na het wassen.
Dure les, trap er niet in!!!!! 🤬
Ook ik ben erin getrapt. Noorse truien fake
Ook ik ben erin getrapt. Via advertenties ( dit x op Instagram ipv FB).
Lijkt echt door website van de recente Avenue-Mode Maastricht.
Na ruim 3 weken eindelijk nagemaakte spullen binnen.
Direct om retourlabel gevraagd. Niets meer gehoord.
ga ze direct melden bij ACM en FOD economische inspectie.
Trap er niet in: De site ziet er super verdacht uit
De site ziet er heel verdacht uit, dus ik ging eerst naar reviews zoeken en die bevestigden mijn vermoeden. Waarschijnlijk een drop-shipper met slechte kwaliteit.
Dit is verdacht:
* De wintersale geeft kortingen van meer dan 50%, terwijl zogenaamd nog alle maten van XS tot XXL beschikbaar zijn. Dat kan niet. Is te mooi om waar te zijn
* De contactgegevens bieden alleen een email adres. Geen telefoon, geen adres, geen KVK nummer
* De meeste foto's zijn zonder hoofd van de modellen. Net als op Chinese sites zoals Temu.
* De foto's bij de reviews zijn allemaal in dezelfde stijl, met superleuke en mooie vrouwen. Wie zet z'n foto uberhaupt bij een review? Dat is sowieso al verdacht.
* Alles is een aanbieding die vandaag verloopt. Dit is niet echt zo. Morgen staat er een andere datum. Het is alleen om je onder druk te zetten.
* De datum van het verlopen van de aanbieding staat in het Engels, terwijl de rest in het Nederlands staat.