Eindelijk een goed kussen! Ik heb verschillende kussens uitgeprobeerd de laatste jaren. Nu dus eindelijk gevonden. Geen nekpijn meer 👍
Gebruik het kussen nu enige dagen; voelt goed aan, goed geslapen!! Bevalt beter dan het tempur kussen. Aanrader! Prima prijs! Groet, Rene
Een goed kussen is van erg groot belang, aangezien het je een belangrijk deel van je slaapcomfort bepaalt en kan helpen om nek- en schouderpijn te voorkomen. Daarom hebben wij een uniek aanpasbaar kussen ontwikkeld dat zowel rug-, buik-, als zijslapers de perfecte ondersteuning biedt. Met Avey slaap je comfortabeler dan ooit en word je uitgerust wakker.
Ingrid Bergmanborg 11, 3124TB, Schiedam, Nederland
- info@aveydreams.nl
- aveydreams.nl
Gebruik het kussen nu enige dagen
Gebruik het kussen nu enige dagen; voelt goed aan, goed geslapen!!
Bevalt beter dan het tempur kussen.
Aanrader! Prima prijs!
Groet, Rene
Absolute aanrader!
Top kussen! Lange tijd last gehad van rug en nekklachten. Ik gebruik nu 2 weken het kussen van Aveydreams en merk al zoveel verschil! Ben ontzettend tevreden en slaap heerlijk! Daarnaast wordt je goed geïnformeerd over je bestelling en hoe het beste je kussen te gebruiken. Absolute aanrader!
Eindelijk een goed kussen!
Eindelijk een goed kussen!
Wauuww wat een top kussen
Wauuww wat een top kussen! Nog nooit zo lekker geslapen, nu wil ik nooit meer anders.
Ideaal!
Ideaal, ons gezien is er erg blij mee! Slaap er nu al een aantal weken op, en het ligt echt heerlijk!
Ideaal voor buikslaper
Na jaren mislukte aankopen heb ik eindelijk een kussen waarop ik comfortabel op mijn buik kan slapen. Het systeem van Aveydreams is makkelijk aan te passen naar de gewenste hoogte en biedt de mogelijkheid om de hoes te wassen.
Top kussen
Top kussen, sliep normaal op 2 kussens, maar met dit kussen is dat niet meer nodig
Voorheen kwam ik niet snel in slaap…
Voorheen kwam ik niet snel in slaap maar nu met dit kussen lig ik heel snel te slapen. Je kan het kussen zo aanpassen dat je heerlijk ligt en geen last meer van je nek heb. Zeker een aanrader!
Erg fijn!
Jaahoor, echt een fijn kussen! Moest er even aan wennen en wat traagschuim eruit halen. Maar ik slaap er heerlijk op!
Trouwens ook mijn complimenten voor de goede klantenservice!
Nekklachten minder
Vaak nekklachten bij het opstaan, merk nu al na 2 maanden aanzienlijke verbetering.
Geweldige kussens
Geweldige kussens, je kan ze zelf afstellen op dikte en hardheid. Echte aanrader!
Eindelijk een lekker kussen!
Eindelijk een lekker kussen!! Eerste paar nachten het kussen wat moeten aanpassen, maar nu heb ik de ideale hoeveelheid vulling gevonden. Blij mee!
Nekpijn verholpen
Nekpijn verholpen! Na een lange periode van nekpijn en slapeloze nachten heeft dit kussen mij eindelijk rust gegeven. Dank!
Op aanraden van een kennis dit kussen…
Op aanraden van een kennis dit kussen besteld, sceptisch was ik wel in het begin. Kwam op mij over als een “groot” kussen. Maar nadat ik wat schuim eruit gehaald had. Kan ik mij niet meer heugen dat ik slecht geslapen heb. Zeker een aanrader heb er daarna nog 1 besteld voor mijn vriendin
Heel erg fijn!
Echt ideaal, je kan het kussen gewoon aanpassen naar hoe je zelf wilt. Nog nooit eerder zo snel tevreden geweest over een nieuw kussen. Echt een aanrader!!!!
Fantastisch kussen!
Het is echt een heerlijk kussen. Ik slaap veel beter en voel me veel fitter als ik wakker wordt. Naar mijn idee is het een ideaal kussen voor iedereen om je slaap te verbeteren!
Bedankt Aveydreams!
Fantastisch kussen
Fantastisch kussen, snel geleverd en na een aantal dagen er op geslapen te hebben niks anders te zeggen dat het echt vele malen lekkerder ligt dan een gewoon kussen!
Aanrader!
Voor de kieskeurige slaper
Dit kussen heeft mijn verwachtingen overtroffen. Als kieskeurige slaper heb ik altijd moeite gehad om het juiste kussen te vinden, maar het Avey aanpasbare kussen heeft dat probleem opgelost.
Heerlijk Slapen !
Ik ben heel erg tevreden met mijn aankoop
Het zelf kunnen aanpassen van de vulling is ideaal voor het perfecte slaapcomfort
Makkelijk aanpasbaar
Makkelijk aanpasbaar, zeker een aanrader!!