Avisfordele Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kom hurtigt igennem telefonslusen. Jeg havde modtaget mails med værdibeviser til et arrangement. Var i tvivl om, jeg havde bestilt "dobbelt". Dette blev på den venligste måde forklaret og jeg blev... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En meget positiv oplevelse. Venlig og imødekommende person, der løste mit problem med det samme. Har købt flere ting gennem avisfordele, altid med godt resultat, efter denne oplevelse er jeg bestemt i... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg var i panik over ikke at ha modtaget billetter til et arrangement, jeg skulle til samme aften. Ringede tre gange om formiddagen, der var ingen ud over en robot!!! der tog telefonen. Over mi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Konstruktiv dialog!!! Dags dato modtog vi en pakke med defekt figur Efterfølgende kontaktede vi Henrik hos avisfordele og fik en positiv oplevelse med efterfølgende vejledning til handling. Kons... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Krantenuitgever
  2. ook in
  3. Culturele rondleidingen
  4. Internetwinkel
  5. Reiszoekmachine

Geschreven door het bedrijf

VI SÆTTER TILFREDSHED HØJT: Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os. Skulle du dog opleve vanskeligheder, hører vi meget gerne fra dig. Vores vigtigste opgave er hurtigt at hjælpe dig videre og sikre brugervenlighed og tilfredshed. ____________________________________________ KUNDESERVICE ER TIL FOR DIG: Har du spørgsmål, er vores kundeservice klar til at hjælpe alle hverdage mellem kl. 9-14. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har kommentarer eller feedback, som kan hjælpe os til at blive endnu bedre. Henvend dig gerne til kundeservice på mail: avisfordele@jfm.dk eller tlf.: 65 45 58 59. ___________________________________________ DIN FORDELSKLUB - DIN AVIS: Mere end 100.000 modtager vores nyhedsbrev med gode tilbud til dig som abonnent. Som abonnent på én af vores aviser har du ekstra fordele hos Avisfordele. I vores oplevelsesunivers finder du et stort udvalg af rejser, ophold, foredrag, koncerter, busture, produkter til din bolig og meget mere. Få ekstra gode rabatter på udvalgte tilbud eller kom gratis med til eksklusive oplevelser med avisen. Vi ønsker at tilbyde det bedste udvalg af oplevelser og produkter til dig. Derfor samarbejder vi med forskellige, udvalgte virksomheder og sammensætter de særlige fordelstilbud, som du finder på Avisfordele. ___________________________________________ Find os også på Facebook: https://www.facebook.com/avisfordele Avisfordele er drevet af: JFM P/S.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

God tur til Pelvorm

God tur til Pelvorm
Har kun haft mulighed for at benytte et tilbud. Tur til Pelvorm øen. Den var god incl. god guide.
Det var 13 maj 2022

25 september 2025

Hej Hanne,

Mange tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du havde en god tur.

Ha' en dejlig dag.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har problemer med at åbne en fil fra jer

Har problemer med at åbne en fil fra jer.
Det viser sig at Zip onedrive ikke kan åbne på Appel phone og IPad.
Dette kom jeres kunne services ikke ind på, men vedkommende var kort fra hovedet i sine svar.
Det var ikke noget jeg kunne bruge til noget. Har heldigvis fået hjælp andet sted fra.
Det skal siges det er første gang jeg har haft brug for hjælp fra jeres support, da alt der er købt gennem jer hidtil har fungeret.

12 september 2025

Hej Jette

Det er selvfølgelig beklageligt, at du ikke har modtaget den forventede hjælp, da du oplevede udfordringer med en fil.
Det glæder os, at du har fået sagen bragt i orden, og håber, at du vil kontakte kundeservice igen fremover, såfremt du skulle have brug for hjælp.

Vi er glade for at høre, at du ellers er tilfreds med at bruge Avisfordele.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremsendelse af billetter til…

Fremsendelse af billetter til arrangement. Jeg havde ikke registeret modtagelsen af billetter til arrangementet. Jeg kontakter derfor kundeservice og får uden besvær (gen)fremsendt billetterne.

11 september 2025

Hej Povl Erik

Mange tak for den fine anmeldelse.
Det glæder os, at du henvendte dig til kundeservice, og at sagen hurtigt blev bragt i orden.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

MANGLENDE SVAR - DÅRLIGE UNDSKYLDNINGER

Sender mail med nye oplysninger til abonnementet, får auto generet svar om at der svares indenfor 24 timer.
TRE DAGE senere stadig ikke hørt noget.
Sender en REMINDER og får så svaret at der er ferie hvorfor svar tiden er forlænget.
Det kunne være skrevet ved første henvendelse.
Så min oplevelse af avisens kundeservice er bestemt ikke positiv.

27 augustus 2025

Hej Bo

Tak for din henvendelse.

Jeg har fulgt op på sagen, og det er selvfølgelig beklageligt, at der går yderligere tid end forventet, før du modtager et svar.

Jeg kan forstå på kundeservice, at der har skulle hjælp til andetsteds fra - i en anden afdeling - for at løse sagen. Den bør snarest være bragt i orden.

God oplevelse

God oplevelse.
Stefan var kundemindet, og behagelig at tale med.
Løste opgaven, og var behjælpelig 👍

18 augustus 2025

Hej Klaus

Mange tak for din fine anmeldelse.
Den er vi meget glade for.

Jeg har sendt din hilsen videre til Stefan.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

blev ringet op af en flink og…

blev ringet op af en flink og forstående mand som hjalp med vores "lille"problem , blev guidet igennem så vi fandt løsningen. Tusind tak for hjælpen.
M C

23 juni 2025

Hej Jørgen

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Den glæder vi os meget over.

Det er en fornøjelse at høre, at I i fællesskab fandt en løsning på jeres udfordring.

Fik den ønskede hjælp

Fik den ønskede hjælp, og løst mit problem så jeg fik sendt de købte billetter, som på mærkværdigvis ikke var kommet umiddelbart efter købet.

10 juni 2025

Hej Anita

Tak for din fine anmeldelse.
Den er vi meget glade for.

Det glæder os, at du rakte ud for hjælp, så sagen hurtigt kunne bringes i orden.

Ha' en god dag, og god fornøjelse.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Sælger mere end I kan levere

Der sælges flere deals end der er dækning for. Når man køber en deal på et ophold og efterfølgende skal bestille opholdet på stedet, så oplever man, at den tilbudte mulighed er udsolgt, så man enten må opgradere mod merbetaling eller til at bøvle med fortrydelse. Øv!

5 juni 2025

Hej Vagn

Tak for din henvendelse.

Vi tilbyder mange ophold på Avisfordele, og der er forskellige betingelser tilknyttet alle vores kampagner. Nogle af kampagnerne har kortere gyldighedsperiode, X antal værelser til rådighed, mulighed for tilkøb, booking instruktioner mm. Fælles for det hele, så er kampagnerne lavet med vores samarbejdspartner.

Derudover så har Avisfordele ikke indsigt i vores samarbejdspartners booking-kalender, så det er nødvendigt, at der tages kontakt til den pågældende samarbejdspartner for at lave viderebookingen.

I de fleste tilfælde er der 14 dages fortrydelsesret hos Avisfordele (læs nærmere på kampagnen), så hvis du oplever, at du ikke kan booke til den ønskede dato, så kan du kontakte vores kundeservice for en refundering.

Du ønskes god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik hjælp, huetigt og venligt

Jeg fik den hjælp jeg havde behov for, og det var en meget sød og hjælpsom pige, jeg talte med.

26 mei 2025

Hej Kirsten

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hej Svend

Vi er selvfølgelig ærgerlige over, hvis layoutet ikke falder i alles smag.

Du skal være meget velkommen til at uddybe, om det vedrører en bestemt type annonce, så vi ved, hvad din holdning specifikt relaterer sig til.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tilfreds med bestillingen og varen blev…

Tilfreds med bestillingen og varen blev hurtig leveret.og ikke mindst var den gratis ,da det var en krydsords præmie

24 februari 2025

Hej Finn

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med varen, du har vundet gennem avisens krydsord.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alt for ringe kvalitet.

Alt for ringe kvalitet.
Og den besparelse de praler med er nul og niks værd. Har købt 4 lamper hos dem men efterfølgende opdaget at de er langt billigere ved Harald Nyborg for fuldstændig de samme lamper så der kunne jeg da have sparet en del ved at købe dem. Avisfordele fraskriver sig alt ansvar så mon ikke det var sidste gang der blev brugt penge der.
Mvh Erik

Det er stadigvæk avisfordele jeg har handlet med og ikke en 2 hånds samarbejdspartner så det må absolut være dem jeg har handlet med i god tro der selv skal tage dialogen med deres samarbejdspartner og ikke mig .
Men det ændre ikke at produktet er meget ringe

25 februari 2025

Hej Erik

Tak for din henvendelse.

Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at du ikke er tilfreds med dit køb.

Jeg kan forstå, at du har været i dialog med vores kundeservice, som har sat dig i forbindelse med vores samarbejdspartner, som er leverandør af lamperne, du har købt.

Samarbejdspartner har sendt dig et udførligt skriv vedrørende prisleje samt uddybende om solcellelampernes funktionalitet, så du kan få bedst muligt udbytte af produktet.

Vi er kede af, at du fortsat holder fast i, at vi fraskriver os alt ansvar. Kundeservice har ydet den bedste hjælp og involveret samarbejdspartner, så du kan få fyldestgørende svar på dine spørgsmål, da de som leverandør har størst viden om produktet og derved kan give bedst indsigt.

Vi håber, at du vil kigge informationen fra samarbejdspartner igennem for optimal brug af solcellelamperne.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har ingen konkrete oplevelser med…

Jeg har ingen konkrete oplevelser med Avisfordele, men jeg læser dem med interesse.

28 januari 2025

Hej Leif

Mange tak for den fine anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du gerne læser med.

Rigtig god dag.

Nemt og overskueligt