Zeer correcte en snelle afhandeling van de bestelde items.na de eerste bestelling nog iets nabesteld. Via mail laten weten dat ik nog iets bijbesteld had en kreeg vlug antwoord dat ze alles gingen s... Toon meer
Sneller geleverd dan verwacht. Super mooi afgewerkte tokens (metallic groen token met zilverfolie bedrukking) De bedrukking is ook in reliëf, daardoor zal deze extra lang meegaan. Enige 'nadeel' is... Toon meer
Bestelling van gepersonaliseerde jetons. Zowel het telefonisch contact als het mailverkeer verliep vlot en vriendelijk. Jetons waren zelfs voor de afgesproken tijd aangekomen. Een echte aanrader! Waa... Toon meer
Top service! Zowel telefonisch als via mail kregen we veel hulp. Het eindresultaat is prachtig. We zijn enorm blij met onze nieuwe jetons, die onze school en mascotte mooi representeren.
Veldenstraat 14, 2470, Retie, België

Antwoord van b-token
Zeer goede communicatie. Staan open voor aanpassingen. Vlotte afhandeling, binnen de afgesproken tijd.

Antwoord van b-token
Zeer snelle feedback op mails, mooie afwerking van de jetons, snelle levering. Zeer tevreden!

Antwoord van b-token
Reeds meerdere malen besteld van goede kwaliteit en steeds correct afgeleverd 👍

Antwoord van b-token
Duidelijke site, mijn ontwerp is prima verwerkt, goede prijs/kwaliteit

Antwoord van b-token
Dat de klanten weten dat ze bij ons tokens kunnen bestellen. Als u mij een display en wat voorbeelden kunt sturen, dan zetten we dat in onze shop.

Mooie afgewerkte tokens
Zoals gevraagd zonder afwijkingen
Klantvriendelijk personeel dat je graag op weg helpt!
Tevreden 🫶🏽

Antwoord van b-token
Vriendelijke mensen, helpen heel goed verder en bieden een super service!

Antwoord van b-token
Goede ervaring, zeer efficient geholpen, ondanks al mijn vragen werd er geduldig heen en weer gemaild. Ik had wel graag gehoord dat de houten tokens een plastic feel hebben, maar dat weet ik dan voor de volgende keer!

Antwoord van b-token
Top service en snelle levering van mooi bedrukte munten.

Antwoord van b-token
Zeer vlotte service en goede manier van opvolging

Antwoord van b-token
Sneller geleverd dan verwacht.
Super mooi afgewerkte tokens (metallic groen token met zilverfolie bedrukking)
De bedrukking is ook in reliëf, daardoor zal deze extra lang meegaan.
Enige 'nadeel' is dat de preview van het design niet kleurecht is.