B7casino Reviews 1.042

4,7

Best casino ooit Love it vandaag weer gewonnen King big bass🥰 Binnen 4 uur ongeveer uitbetaling Legendarisch En nog even dit "Met bonus geld gewonnen 1200 euro" Vandaag

Beste lezers Was onbekend met het casino dus had nog geen vertrouwen ... nou ik kan ke zeggen dit is helemaal goed gekomen. Als me iets niet lukt of onduidelijk is ,heb ik in de helpdesk keurige u... Toon meer

Goossen van Asperen Casino heeft erg ruim aanbod met spellen. Voor ieder wat wils. Geld transacties worden vrijwel direct bijgeschreven. Communicatie met chatoperator verloopt erg vlot en medewerke... Toon meer

Ik had eerst twijfel voor withdrawal die ik moest wachten het door hun betaalt te worden ze hebben netjes vandag betaald dus ik wil gewoon 5 sterren geven and bedankt

4,7

Uitstekend

1K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Gold casino

Gold casino

12 februari 2025

Hello!
Thank you for being a loyal customer and writing this awesome review. It’s much appreciated! We will be glad to see you on our site again.

Good service

If you have any problems, they handle it well and in a friendly manner

12 februari 2025

Casino is oke

8 februari 2025

ik heb een haat lievde relatie met b7

ik heb een haat lievde relatie met b7
Ik moet er zo vermogelijk vandaan blijven.

met dat gezegt te hebben ik heb paar keer goed gewonnen en denk dat ik wel winst heb gemaakt.
dus Ja goed casino maar veelste verslavend voor mij.

geen verdere klachten

1 februari 2025

Good service kenny keulen

30 januari 2025

B7Casino Team.

Hoe spellen jullie hier als je geen…

Hoe spellen jullie hier als je geen account aan kan maken via Nederland?

29 januari 2025

Good site good help

29 januari 2025

Good casino

Good casino , really Nice profit

Name is Halk14067656

26 januari 2025

B7Casino Team.

Meer als 50k in 1 week en nog geen eens…

Meer als 50k in 1 week en nog geen eens 500 gewonnen in een spel

Kans heb je eeeeens in de duizend maar heb gemerkt dat het niks met geluk te.maken heb..

Speel meer als een jaar heb meer als een ton gepompt op deze platform en zeg eerlijk het er spijt van want verhoudingen kloppen voor geen meter je kan een spel 24/7 spelen en niks winnen want het is op geluk gebasseerd niet dat een spel zoveel geld kan innemen en niks uitbetalen..

Kleine geld inzetten en winnen kan maar zo lokken ze je om je zelf te laten geloven dat het goed komt..

100k one year turn 0 only air talkingssss

1 januari 2025

Hello!
We are sorry that you have not yet been able to win on our site, but we hope that your big win will not be long in coming. The RTP (return to player) of our slots starts at 95% and our high volatility slots have a chance to win the jackpot. However, remember that winning combinations are determined completely randomly and it may take some time before you receive a win.
Winning is not guaranteed and we encourage you to play responsibly and within your capabilities.
Best Regards,
B7casino Team

Verry good casino

Verry good casino

15 januari 2025

B7Casino Team.

Zou ook heel graag me geld willen wat…

Zou ook heel graag me geld willen wat ik heb gewonnen ze geven het gewoon niet ze hebben steeds gemaild maar ja jullie begrijpen het wel oplichting gelukkig had ik maar 70 euro gespeeld maar won 268 euro wil je geld innen krijg je de Engelse supporters zo erg zijn ze dat ze dat ze je e-mailadres gewoon verander nou hun kunnen er een potje van vieze oplichter ze moeten jullie opsluiten stink dieren zo rijk worden wordt je straf

8 juli 2024

Hi!
Thank you for sharing your experience with us. If you have any difficulty or question, please contact us via email support@b7casino.com and put “Trustpilot” in the subject. We will be glad to help you.

Good and trustly

Good and trustly