Fantastisk Kunder service!
Er imponeret over den gode kundeservice!
Vi fik løst vores problemstilling omkring et motorbeslag!
Så er mere end tilfreds! Ikke bare en upersonlig webshop!
Du kan finde alt dit bådudstyr hos os. Uanset om det er til din sejlbåd, din motorbåd eller din gummibåd - vores brede udvalg af marine tilbehør, reservedele og udstyr til enhver bådstørrelse vil imponere dig! Vi har specialiseret os i at tilbyde rigtig gode priser. På mange produkter er vi Danmarks absolut billigste. Måden vi gør det på er, at vi ganske enkelt ikke har noget lager – vi bestiller hver enkelt ordre direkte hos leverandøren. Ved at gøre dette kan vi spare på de mange omkostninger, som forbindes med at have et stort lager af bådudstyr – forsikring af bådudstyret, personale til håndtering, leje af lokaler osv. Det betyder ganske enkelt, at vi kan tilbyde de samme produkter, men til en væsentligt bedre pris.
Stadionvej 15, 2600, Glostrup, Denemarken
Er imponeret over den gode kundeservice!
Vi fik løst vores problemstilling omkring et motorbeslag!
Så er mere end tilfreds! Ikke bare en upersonlig webshop!
Købte kadanbælg til mit omc drev varene.110190.
Tilfredsstillende kvalitet på varen.
Bestilte søndag og varen ankom torsdag.
Efter bestilling (tirsdag) sendte jeg mail til baadbiksen for at være sikker på, at jeg kunne være sikker på at have min reservedel senest torsdag.
Jeg har aldrig fået svar på min mail, så jeg endte faktisk med at bestille en samme reservedel et andet sted for at være sikker på at have min kadanbælg senest torsdag.
Så min konklusion er: kvaliteten på det de sælger er ok, men service er der ikke meget af.

Antwoord van Bådbiksen.dk
Dårlig levering bestille søndag og fik det først torsdag selvom det sku ha kommet tirsdag/onsdag

Antwoord van Bådbiksen.dk
Kundeservice helt i top.
Jeg købte desværre en styreboks forkert og manglede et kabel til den, alt blev byttet uden problemer og det blev sendt hurtigt frem og tilbage.
Kundeservicen foregik over facebook med hurtige svar og de var behjælpelig med at bestille det rigtige hjem jeg skulle bruge, trods det ikke fremgik af hjemmesiden.
Skal helt sikkert handle her igen :-)
Ikke bare en god butik, men også en ekstrem god service. God dialog med Oliver om ting der er lidt ud over det sædvanlige - også det klarede de.
Utrolig serviceminded, hurtigt og effektivt.
Super service kan helt klart anbefale
bådbiksen.dk ☺️
Bådbiksen leverer en fremragende service. Hurtig levering, varen var som forventet og levede op til standard. God kommunikation via mail vedr. supplerende spørgsmål. Kan 100 % anbefaledes til dit næste køb.
Fantastisk god service, råd og vejledning. Hurtig svartid. Kan virkelig anbefale at handle her.
Fremragende service ( råd & vejledning ) ifm. køb af skibs-anker. Ligeledes kunne jeg let bytte, hvis det var et behov efterfølgende.
Super hurtig svar og rådgivning - kan klart anbefales
Vanvittigt god service og hurtig levering.
Kan helt sikkert anbefale at købe her
Hvis i finder et billigt produkt på en anden hjemmeside så skriv til butikken de prismatcher
Hurtigt levering og super service hvis noget skal retur
Lees meer over geverifieerde reviews.