Baboa Reviews

3,4

Op zich ben ik heel erg tevreden van de kwaliteit van het kolven, alleen doet mijn borstkolf na 2 maanden heel raar (onvoldoende zuigkracht, vacuum trekken van onderdeel in de kolf) Hopelijk raakt... Toon meer

1. Babywinkel

Baboa is een innovatief en betrouwbaar merk dat zich richt op het ontwikkelen van hoogwaardige producten voor moeders en hun baby's. Met een sterke toewijding aan kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, richt Baboa zich op producten die het ouderschap gemakkelijker en comfortabeler maken. Baboa integreert cutting-edge technologie in zijn producten om tegemoet te komen aan de behoeften van moderne ouders. Klanttevredenheid staat centraal bij Baboa, en hun voortdurende streven naar innovatie en excellente service heeft hen tot een vertrouwd merk gemaakt in de wereld van babyverzorging. Ervaar de zorg en toewijding van Baboa zelf en ontdek waarom zoveel ouders vertrouwen op hun producten. 'Women Deserve The Best'

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Meest verschrikkelijke klantenservice

Wat een partij zeg. Bestelling binnen twee minuten na bestelling geannuleerd, toch verzonden. Direct contact opgenomen via mail, telefoon en whatsapp. Geen reactie. Uiteindelijk toch contact, het kon terug. Heeft het vervolgens maanden geduurd voordat ik mijn geld terug had. Volgens hun was het niet aangekomen. Gelukkig had ik de bevestiging. Vele mailtjes verder. Dit kost iemand echt onnodig veel tijd. Niet in zee gaan met deze partij. Wat een gedoe.

28 april 2025

Prima product, randvoorwaarden wat minder

Product is super! Doet wat het moet doen en makkelijk in gebruik. Ik mis alleen een houder waar je ze even in kan zetten. Bij neerleggen vloeit de melk eruit. En ik mis het dat je op de site niet losse onderdelen kan bestellen.

10 december 2024

Antwoord van Baboa

Hoi, dank je voor review. Wat voor onderdelen zou je los willen bestellen?

Zeer slechte service, goeie kolf

Ik heb de dubbele borstkolf en hierover ben ik heel tevreden. Echter de klantenservice van dit bedrijf is een verschrikking. Ik had de dubbele kolf gekregen van een familie lid nadat ik hem zelf besteld had. Deze heb ik dus direct retour gestuurd na ontvangst. Ik had mail contact over de wijze waarop ik het moest retourneren en heb dit netjes gedaan. Hierna duurde het echter 3 maanden voordat ik mijn geld terug kreeg. In eerste instantie reageerde er nog iemand op mijn mail en zou er zsm achteraan gegaan worden. Hierna heb ik na herhaaldelijke mails niks meer vernomen. Ze gebruiken op hun site ook 2 verschillende mail adressen en het adres waarmee ik contact gehad had was weer een andere! Na 3 maanden kreeg ik uiteindelijk toch een (automatisch) mail waarin stond dat ik mijn geld terug kreeg. Echt zeer slechte klantenservice. Ze zijn overigens ook telefonisch niet bereikbaar.

20 december 2024

Antwoord van Baboa

Hoi Chanel, wat vervelend om te horen. Sinds 10 januari ben ik de nieuwe eigenaar van Baboa. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen hoor ik het graag. Vanaf aankomende week hebben we ook een telefoonnummer waar we op te bereiken zijn. Mvg Daniel Baboa

Fijne draadloze hands free kolven

Fijne draadloze hands free kolven. Natuurlijk zijn er minpunten maar over het algemeen zijn ze zijn en steken ze boven de concurrentie uit als je niet drie keer zo veel geld uit wilt geven. De klantenservice is eveneens vriendelijk en relatief snel in het reageren.

15 november 2024

Kapot

Ik heb mijn borst kolf net 4 maanden en hij is stuk na een lange tijd niet meer gebruikt te hebben is het gestopt met werken vind het zonde want nu moet ik weer een halen

8 juli 2024

Opzich is de borstkolf prima werkt naar…

Opzich is de borstkolf prima werkt naar behoren. Alleen als er problemen zijn of vragen dan hoef je de klantenservice niet te contacten want die reageren toch niet.

Helaas is mijn borstkolf stuk 3 keer gemaild maar geen reactie. Al eerder contact gehad over een deal zou geld terug krijgen ook niet gebeurt laten niks weten en komen geen afspraken na. Ondanks dat de kolf waarvan er nu maar 1 het doet prima werkt zou ik andere dit merk niet aanraden omdat er gewoon slechte service is.

31 oktober 2024

Super!

Ik had een dubbele kolf van Baboa besteld, ondanks dat ze in het ziekenhuis aanraadde om eerst met een vaste kolf te kolven om de productie op gang te krijgen. Ik kolf met deze set meer af dan een vaste kolf. Helaas was 1 kolf na 2 maanden stuk gegaan. Heb ik contact opgenomen met de klantenservice en hebben mij de dag erna al direct 2 nieuwe kolven bezorgd, onder garantie. Wat een service. Ik kan deze enkel en alleen maar aanraden voor iedereen die een kolf zoekt die makkelijk en stil in gebruik is, pijnloos en handsfree!

26 september 2024

Draadloze kolven van Baboa

Dit zijn hele fijne kolven.
Snelle levering.
Ik gebruik de kolven nu al 5 maanden en ik zou geen andere willen.
Heel handig dat ze draadloos zijn, fijn om er twee te hebben zodat je tegelijkertijd kan kolven.

17 september 2024

Geweldige kolf

Geweldige kolf, goede zuigdkracht en laad snel o!

2 september 2024

Hi Teona,

Wat super om te horen dat je zo blij bent met de kolf! 😊 Veel plezier ermee!

Ik wens je een stralende dag toe! ✨

Groetjes!
Monique

Heel fijn contact gehad met de…

Heel fijn contact gehad met de klantenservice.

Met het uitkoken was het plastic van de melkopvangtank vervormd, waardoor de motor er niet meer op paste. Hierdoor werd de kolf onbruikbaar. Dit probleem heb ik naar de klantenservice toegestuurd, samen met de foto’s van de melkopvangtank. Als oplossing werden er twee nieuwe kolven gestuurd.
Ik heb wel nagevraagd of dit klopte, omdat er maar één kolf onbruikbaar was, maar mocht ze allebei houden.

De kolf zelf vind ik overigens erg fijn, maakt weinig geluid en heeft een makkelijke bediening!

29 augustus 2024

Hi Cynthia,

Wat fijn dat alles goed is opgelost en dat je tevreden bent met de kolf! 😊 Als je nog vragen hebt, weet je ons te vinden.

Ik wens je een stralende dag toe! ✨

Groetjes!
Monique

Op zich ben ik heel erg tevreden van de…

Hopelijk raakt dit snel opgelost! Ik contacteerde reeds klantendienst ,maar nog geen antwoord.

29 juli 2024

Ik had helaas wat problemen met mijn…

Ik had helaas wat problemen met mijn Baboa kolf. Hiervoor had ik rechtstreeks contact opgenomen met Bluedays.
Zij hebben mijn probleem aangehoord en meteen ook goed opgelost.

Ook zijn ze erg goed bereikbaar en krijg je snel een reactie op verstuurde mails.

29 juni 2024

Fijne kolf, wel wat verbeterpunten

Fijne kolf, snel in elkaar te zetten. Vele opties qua standen zijn een dikke plus.
Batterij gaat ongeveer drie kwartier a een uur op een prettig niveau mee. Daarna gaat de opbrengst duidelijk omlaag.
Meegeleverde BH verlengstukje past niet op mijn H&M voedingsbeha's. Wel op die van de HEMA. Ook is het verlengstukje te groot voor mij. Kolf zit te los in de BH, daardoor niet altijd handsfree te gebruiken.
Klantenservice reageerde na een herinnering snel.

29 april 2024

Antwoord van Baboa

Hee, bedankt voor je review!

We zullen je feedback aan onze leverancier laten weten, zodat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren👍🏻

Begin slecht eindigde goed

Kolf apparaat werkte goed totdat deze een defect kreeg. Na Meerdere keren contact te zoeken/mailen heb ik een mail mogen ontvangen van de eigenaar en excuses gekregen. Het probleem is daarna heel snel opgelost en ik heb een nieuwe kolf opgestuurd gekregen. Heel fijn dat het zo is opgelost en wil de eigenaar hier voor bedanken vandaar dat mijn beoordeling is veranderd.

18 mei 2024

Hee Tanisha,

Wat vervelend om te horen dat de kolf niet meer werkt en je al zo lang op een antwoord wacht van de klantenservice.

Ik los het graag even met je op, zou je een mailtje willen sturen naar mijn mail: quint@bluedays.nl? Dan lossen we het gelijk even voor je op.

Ik zie je mailtje graag tegemoet!

Hele goede kolf!

Hele goede kolf!! Ik kreeg 'm aangeraden en ben er erg blij mee. De accu deed op een gegeven moment gek, maar de service is zó top dat ik een nieuwe opgestuurd krijg. De zuigrkracht van de kolf is ook super.

12 april 2024

Antwoord van Baboa

Hee Saliha, bedankt voor je super leuke review. Wat fijn dat alles naar wens is.

Tevreden!

Naar aanleiding van een kolfconsult bij een lactatiekundige de borstkolf van Baboa gekocht op hun eigen website. Ik wilde graag een handsfree borstkolf. Deze is fijn doordat je bovenaan op het schermpje de tijd kan zien en op welke stand hij staat.
De kolf is makkelijk schoon te maken.
Vier sterren in plaats van vijf omdat de gebruiksaanwijzing iets beter zou kunnen, met informatie over de batterijduur en hoe schoon te maken.

11 april 2024

Antwoord van Baboa

Hee Anne, leuk dat je een review hebt geplaatst. Wij gaan er gelijk mee aan de slag om de gebruiksaanwijzing aan te passen.

Uitstekende borstkolf

Uitstekende borstkolf. Gemakkelijk 120-150ml melk per keer afgekolfd. Klantenservice is makkelijk te bereiken en biedt goede service.

13 februari 2024

Antwoord van Baboa

Hee Laura, bedankt voor je leuke review!

Klacht opgelost

Klacht is inmiddels gelukkig opgelost na defecte borstkolf. Na 2 (!) maanden is er pas contact met mij opgenomen en heb ik zoals verzocht mijn geld terug ontvangen. Eindelijk, maar jammer dat het zolang heeft moeten duren! Ik heb namelijk een nieuwe set ergens anders moeten aanschaffen, daarom 3 sterren.

27 december 2023