Koop de baby verzorgingsset NIET
Koop de baby verzorgingsset NIET. De bad thermometer geeft 4 graden kouder aan. Het bad was niet 38 maar 42 graden!!! Echt gevaarlijk voor een baby badje.
Babymoov mixer(nutribaby) gekocht van €130.
Na 2 maanden normaal gebruik volledig defect.
Contact opgenomen met de Benelux klantenservice. Na een standaard checklist werd ik simpelweg teruggestuurd naar de verkoper. De verkoper verwijst opnieuw naar Babymoov.
Conclusie: niemand neemt verantwoordelijkheid voor een product dat nauwelijks 2 maanden meegaat.
Voor een merk dat babyproducten verkoopt en zich als kwaliteitsmerk positioneert, is dit bijzonder zwaken schandalig.
Productkwaliteit ondermaats. Garantieafhandeling onprofessioneel.
Als ondernemer verwacht ik dat een merk zijn verantwoordelijkheid neemt in plaats van klanten tussen partijen heen en weer te sturen
Ik heb twee stukken besteld maar ik heb gekregen één kapot stuk en één beschade stuk, ik heb probeert om te contacteren maar er is geen contact nummer, ik heb ook probeert via e-mail bereiken maar niemand reageert! Jammar genoeg.
Ik had per ongeluk een dubbele bestelling gedaan. Ik vroeg voor een refund. Er was duidelijke communicatie van Babymoov om het terug te zenden en een week later stond het geld op mijn rekening. Enkel de verzendkosten heb ik moeten betalen. Top service
Ik was lange tijd heel tevreden over onze Babymoov nutribaby. We verzorgden het steeds volgens de voorschriften. Helaas merken we nu al bij ongeveer 2 jaar gebruik dat het materiaal enorm afziet. De ooit doorzichtbare stoom-kommetjes worden zeer wit en zien er zeer slecht uit. Deze zijn gelukkig wel nog bruikbaar (al vraag ik me intussen wel af wat dit broze (micro)plastiek doet met ons eten).
Het mixertje vertoonde gelijkaardige tekenen en is nu sinds kort zelf volledig onbruikbaar. Het pinnetje dat de mixer activeert is uit het niets afgebroken.
Gelukkig lazen we ooit voor aankoop dat Babymoov levenslange garantie biedt "Voor een volledige gemoedsrust.". Wanneer we nu contact opnemen verkondigt men dat ik mijn product twee maanden na aankoop moest registreren om hiervoor in aanmerking te komen. De levenslange garantie waarnaar men verwijst staat echter op heel veel plekken op de site zonder extra voorwaarden.
We kozen specifiek voor Babymoov omdat die "gemoedsrust" ons wel fijn leek voor een product in die prijsklasse. We hebben de voorbije jaren veel vrienden aangeraden dit product te kopen. Hier ben ik intussen beschaamd voor en ik hoop dat zij minder problemen hebben. Dit aanraden is nu in ieder geval gedaan.
Ik heb uitgebreid contact genomen met Babymoov, maar zij weigeren hun fout te erkennen. Feit dat ze op de meest in het oog springende locaties geen extra voorwaarden koppelen aan deze beloofde gemoedsrust en dus levenslange garantie is voor mij een duidelijk teken dat dit een bewuste keuze is. Een keuze voor misleidende reclame die zelf neigt naar oplichting.
@Potentiele klanten: opgepast voor deze praktijken. Ik ben al benieuwd welke uitvluchen men nog gebruikt wanneer deze registratie wel in orde zou zijn. Koop misschien beter iets in de action voor een tiende van de prijs. Niet duurzaam, maar dat kan hiervan ook niet echt gezegd worden.