2,0

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,0

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Gungdjur

Jag beställde två gungdjur 3 november 2014. Julklapp till dottern och kusinen. I slutet av november mejlat jag och frågar om leveransstatus. Inget svar. Jag mejlar i gen i mitten av december. Då får jag svar att de är postade och ett sändningsnummer. Jag får inget besked från utlämningsstället. På julafton kollar jag sändningsnummer, då har det ankommit till utlämningsstället. Men de har stängt, för det var julafton. Så en besvikelse att inte ge lillkusinen någon julklapp. Vi hämtade paketet när det åter var öppet. Då fanns det bara ett kolli!! Min dotters. Och den låter inte.
Jag mejlar direkt. Jag mejlar igen, och igen och igen. Samt att jag via deras kontaktformulär på hemsidan, skriver ett meddelande om att jag vill bli kontaktad omgående.
Inget svar!
I måndags mejlade jag igen och skrev att om jag inte hör något innan torsdag, kommer jag att göra an anmälan till konsumentledet. Nu har jag gjort anmälan. Funderar på polisanmälan också.
Fruktansvärt dåligt i alla avseenden. Köp inte via detta bufföretag.

6 februari 2015

Reklamation over gyngedyr, dragen Dizzy

Jeg modtog d. 22.12.14 en papkasse med dragen Dizzy. Ved ankomsten var der hul i kassen, men gyngedyret var trods alt i en plasticpose, så der intet var sket. Det var en julegave til mit barnebarn, og da den blev pakket ud juleaften, viste det sig desværre, at der ingen lyd var i kammen, men blot et mærke med "press here". Det er efter min mening for dårligt, at Babyrockers ikke afprøver tingene, inden de bliver afsendt fra Sverige. Jeg skrev omgående en mail til dem, og afventer stadig svar (måske grundet julen), men hvad med returfragt og besvær ? Den blev købt inkl. fragt, og nu er det mig, der har besværet med returnering, når jeg forhåbentligt hører fra dem.

5 januari 2015

hemskt dåligt

Beställde ett gungdjur genom lets deal den 2 november! Ca två veckors leveranstid , den kom idag 23 dec! Ner slängd i en kartong utan skydd runt eller nått! Gungbenen stack ut genom kartongen med revor och så på , men orkar inte bry mej mer , var ej allt för stora skador så det är värt och krångla!!! innan nu har jag försökt kontakta detta företag med frågor men har ej fått svar på nått mejl! Däremot har lets deal varit väldigt hjälpsamma och trevliga! REKOMMENDERAS INTE!!!!

23 december 2014

lurendrejeri företag?

Köpte en julklapp/gunghäst av Babyrockers via Let's Deal den 8:e november med lovad leverans runt den 9:e december! Har idag, den 19:e dec varken fått vara eller hört av företaget om min leverans, när jag provat på att få kontakt via mail då det inte finns något nummer att ringa. Pengarna är för längesedan dragna från mitt konto dock. Genom mailkontakt med Let's Deal har jag så lyckats få dem att häva mitt köp & dem har så lovat jag får mina pengar tillbaka!
Utfärdar en liten varning om att handla av detta företag!

19 december 2014

Usandsynlig dårlig service!!!!

Jeg har haft nøjagtig den samme oplevelse som Mona beskriver!! Købte en børnerygsæk via DownTown og fik efterfølgende en taske med posten, som var gået i stykker (gået op i syningen og en stor rød misfarvning midt på tasken), hvorfor jeg gerne ville have mine penge retur. De skrev hurtigt tilbage og bad mig om at sende billeder af skaderne, hvilket jeg gjorde hurtigt derefter. De skrev, at vi selvfølgelig løser dette og at jeg nok skal få mine penge retur for tasken inklusiv de 40 kroner, som det koster at sende tasken retur. Derefter beder de mig om at sende min adresse samt IBAN og BIC, hvorefter de vil "göre återbetalningen omgående". Dette gør jeg og hører efterfølgende ikke noget fra dem i to en halv måned!!!! Jeg skriver i denne periode 5 mails (!), hvor jeg beder dem om venligst at besvare min mail og fortæller, at jeg ingen penge har modtaget på min konto. Jeg hører stadig ingenting. Jeg har tænkt mig at kontakte DownTown og få dem til at rykke for det. Det er usandsynlig dårlig service og uacceptabelt. De opgiver ingen telefonnumre på deres hjemmeside og man er derfor tvunget til denne meget dårlige kontakt (eller mangel på samme!) over mail. Jeg er spændt på, om jeg får mine penge!

26 april 2014
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Enormt dårlig kommunikation og ingen service i sidste ende

Jeg bestilte i december en taske fra Babyrockers (via. Downtown). Alt går som forventet i forhold til downtowns hjemmeside, som jeg før har anvendt, og jeg modtager tasken. Men da jeg åbner postkassen, kan jeg allerede se at der er en rød tråd, der hænger ud af pakken og at der er hul i emballagen. Da jeg åbner og tager tasken ud, er nogle tråde løse - og det er dem, der har hængt ud af pakkens emballage.

Jeg skriver til Downtown, som beder mig tage kontakt til Babyrockers.
Den 12.12.13 skriver jeg en mail til babyrockers om dette. De beder straks om billeder, som jeg sender samme dag.
Den 13.12.13 spørger han om vi kan aftale en tilbage betaling på 50 % af prisen, da jeg har fortalt ham, at jeg skal bruge den til julegave, så en ny taske kan nok ikke komme frem. Jeg skriver det er helt fint med de 50 %, og jeg reparerer så selv tasken.
Den 14.12.13 beder han om forskellige numre, jeg lige skal finde via min bank, og dem sender jeg den 16.12.13.
Den 27.12.13 sender jeg endnu en mail, og spørger om de har fået den første mail, da jeg ingen penge eller svar har fået på mailen den 16.12.13.
Den 08.01.14 skriver jeg endnu en mail om, at jeg ingen penge har modtaget retur.
Den 16.01.14 beder jeg om en status på min mail en gang til. Hertil får jeg svar fra samme sales manager som tidligere, om at hans kollega skulle have lavet overførslen, men at han er i Hong Kong, men vil bede sin kollega tjekke op på det, og fixe det omgående.
Den 07.02.14 er der stadig intet sket, og jeg skriver igen en mail om at jeg stadig intet har hørt eller modtaget.
Den 12.02.14 beder jeg downtown hjælpe med at rykke og de er søde at hjælpe og rykker Babyrockers.

Jeg hører dog stadig intet fra Babyrockers.
Den 07.03.14 modtager jeg en taske magen til den, jeg modtog i december måned 2013 uden nogen som helst form for følgeseddel.

Det er utilfredsstillende kommunikation, samt mangel på overholdelse af aftale. Jeg kan ikke bruge den taske til noget som helst, da jeg jo for længst gav den første væk i julegave til en fra Jylland.

10 maart 2014
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Venter stadig på min vare

Jeg købte en vare ved dem for over 3 måneder siden, jeg har intet hørt fra dem og intet modtaget, trods jeg har skrevet 3 mails-de svarer ikke! Meget dårlig oplevelse!!! Køb ikke ved dem...

6 juni 2013

Kan ikke anbefales

Købte en vare gennem Groupon. Svært at få kontakt på email til babyrockers. Til trods for gentagende forsikringer om, at varen nok skulle komme inden en bestemt dato, skete intet. Betalte gennem Paypal og oprettede en tvist derinde, så jeg har fået pengene retur. Ærgerlig oplevelse.

29 maart 2013

Manglende vare

Jeg købte et GROUPON tilbud, og skulle således kun betale for leveringen for over en mdr. Siden. Har stadig ikke modtaget vareren trods gentagne kontakt til firmaet, hvor de lover at de sender varen....jeg venter stadig, og i morgen går jeg til GROUPON og banken i Sverige der har trukket for leveringen, jeg vil have mine penge og GROUPON værdibeviset tilbageførsel.
Dårlig firma, dårlig kundeaervice, de lover og lover men intet sker.
Efter jeg gik til GROUPON sendte de en rykker til Babyrockers, 1 time efter fik jeg en Track og trace fra firmaet, og i dag kom vareren, jeg fik trods alt min varer til sidst, men jeg vil aldrig handle med det firma mere, det er simpelthen for dårligt.

19 maart 2013
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice og værre levering

Nu er det en måned siden jeg bestilte en vare på babyrockers hjemmeside. Der stod at der ville være 6-10 dage i levering, men jeg har stadig ikke modtaget min vare!
Firmaet svarer ikke tilbage på mine emails og der er ikke et telefon nr man kan ringe til.
Fik en mail for en uge siden om at min vare ville være hos mig senest mandag og idag er det torsdag. Jeg syntes personligt at det er det værste firma nogensinde og vil aldrig råde nogen til at handle med dem!
Dårlig kundeservice og lige så dårlig levering!!

14 maart 2013

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.