Bac Legal

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Luwen Croes meester oplichtster en crimineel

Ik lees dat dit over Luwen Croes gaat. Rond 2013 heeft zij een casting call op Facebook geplaatst, omdat ze een eigen fashion label wilde starten. Voor haar label was ze op zoek naar modellen voor haar webshop en een modeshow. Ze had in de Megastore in Den Haag een casting georganiseerd en daarnaast ook catwalktrainingen verzorgd, samen met een professioneel model.

Alle geselecteerde modellen, waaronder ikzelf, hebben een contract getekend waarin stond dat we aanwezig zouden zijn bij de catwalktrainingen, modeshows en fotoshoots. Voor deze opdrachten zouden we elk €100 ontvangen. In totaal heeft zij ongeveer 20 modellen geselecteerd, waaronder ook enkele minderjarige meisjes.

Naarmate de datum van de modeshow dichterbij kwam, hoorden we echter niets meer van Luwen. Ze kwam voortdurend met vage excuses zoals: “Ik heb hoofdpijn” of “Mijn baby is ziek.” In plaats van zelf met ons te communiceren, stelde ze een onbeschofte vriendin met een grote mond aan als contactpersoon. Hierdoor was ze zelf nauwelijks bereikbaar.

Ze heeft tientallen mensen waaronder minderjarige modellen, hun ouders en professionals uit de mode-industrie misbruikt voor haar eigen gewin.

Uiteindelijk is niemand van de modellen betaald, en het bleek dat het hele fashionlabel slechts een fantasie van Luwen Croes was.
Alles leek professioneel opgezet, maar in werkelijkheid was er geen sprake van een serieus of eerlijk project.
Het is belangrijk om te waarschuwen voor deze persoon. Wees uiterst voorzichtig in de omgang met haar.

6 augustus 2025

1 Ster is nog teveel…

1 Ster is nog teveel…
Mijn eerste contact was fijn en ze beloofde gouden bergen. Daarna verzuimde ze haar werkzaamheden te doen, was slecht te bereiken, wisselde 3x van mobiel nummer en deed zielig over haar overleden schoonmoeder, avondwakes etc.

Om een lang verhaal kort te maken, de dag voor de rolzitting waarvoor ze nog steeds niet ons verweer aan ons gestuurd had, zijn we voor alle zekerheid maar zelf naar de rechtbank gegaan.
Ze had dus inderdaad niks gedaan !!!

En we hadden dus bovenop de gelden aan haar van € 2500 ook het geëiste bedrag van € 9000 van de tegenpartij kwijt kunnen zijn.
Gelukkig was de rechtbank zo coulant om weer uit te stellen en een andere jurist te zoeken en hebben we uiteindelijk gewonnen.

Mijn rechtsbijstand heeft mijn vordering aan haar overgenomen en gaat de rechtszaak voeren.

Maar als je failliet wil, moet je met haar in zee.

10 januari 2024

Oplichters

Oplichters. Niet mee in zee gaan. Graag zou ik haar persoonlijk even ontmoeten. Met alle leugens en oplichting die ze gedaan heeft.

1 juni 2023

Wij zijn blij!

Super blij met de resultaten van mevrouw de Gooijer, dat mag ook een keer gezegd worden. Al dat negatieve continue. Eerst was iedereen blij met der, en nu ze achter haar meisjes naam zijn gekomen is ze opeens een oplichter. Ons heeft ze in ieder geval zeer goed geholpen.

12 januari 2024

Ga niet in zee met mevrouw de Gooijer a.k.a Luwen Croes

Deze meid spoort niet…. Doet zich voor als jurist om vervolgens helemaal niets te doen. Ja een grote mond geven en gouden bergen beloven samen met haar moeder. Ik moet wel toegeven dat ze het slim gespeeld heeft. Want toen ik met haar in contact kwam via haar man ( die zogenaamd bij de belastingdienst werkt maar niet heus) heeft ze zich voorgesteld als mevrouw de Gooijer. Deze naam was toen nog niet terug te vinden op Google. Hierdoor heeft zij weer héél veel slachtoffers kunnen maken. Dit terwijl zij al bekend was bij het programma Opgelicht! Voordat ik met haar in zee ging heb ik uiteraard op internet gekeken en kwam niets geks tegen. Gelukkig heeft mijn gevoel me niet in de steek gelaten en heb ik de samenwerking op tijd beëindigd. Hierdoor heb ik mezelf veel schade en (financiële) ellende bespaard. Deze mafketel stelde voor dat ik mijn inkomsten op haar privé rekening zou laten storten. Onder het mom van budgetbeheer. Uiteraard niet gedaan maar daar heeft zij het niet bij gelaten. Of ik anders het bedrag van mijn huur op haar privé bankrekening wilde storten zodat zij het zou overmaken naar de woningbouwvereniging namens mij. Ook dit heb ik niet gedaan natuurlijk…Laten we het maar niet hebben over het aantal sterfgevallen in de familie en ziekenhuisopnames van haar moeder. Gewoon puur om onder de gemaakte afspraken uit te komen. Al met al begon de samenwerking goed totdat ik hoorde hoe onprofessioneel zij bepaalde telefoongesprekken met officiële instanties aan ging, mails vol spelfouten verstuurde etc. Wat ik mij niet kon voorstellen van een jurist met een secretaresse. Nadat mevrouwtje haar factuur (blind) betaald is door de gemeente Haarlemmermeer was het klaar want toen was de buit binnen. Dit schijnen meer gemeentes te doen by the way en daar maakt zij gretig misbruik van. Daarna was mevrouw de Gooijer slecht tot niet bereikbaar en van de gemaakte (loze) beloftes/ afspraken wist ze niets meer. Dat blijkt ook wel omdat zij nooit inhoudelijk op mijn mail heeft gereageerd waar ik de samenwerking stop heb gezet.

Kortom ga niet met mevrouw de Gooijer in zee. Je blijft berooid met ellende achter en zij gaat naar haar volgende slachtoffer. Trap a.u.b. niet in haar mooie praatjes. Overal zijn reviews te vinden en die komen allemaal overeen want dat is haar werk werkwijze

24 april 2023

Pure oplichting

Pure oplichting. ze vraagt om een voorschot en na dat ze je geld genomen heeft, doet ze verder helemaal niks behalve je leugen op leugen proberen wijsmaken. Hoe is mogelijk dat deze persoon zoveel mensen bedriegt en toch ermee blijft wegkomen.

7 februari 2023

Dossier Opgelicht

BAC legal in Veenendaal is een bedrijf waar je juridisch advies kunt inwinnen. Het bestaat nog maar kort, toch komen er bij Dossier Opgelicht?! meerdere klachten binnen, met name over medewerker mevr. De Gooijer. Wanneer we een onderzoek starten vinden we een foto van haar, en dat is een enorme schok. Want juriste De Gooijer is door het programma Opgelicht?! zelfs 2x ontmaskerd als nietsontziende oplichter. Toen heette ze alleen nog Luwen Croes!

UPDATE
Dossier Opgelicht?! heeft in oktober opnieuw aandacht besteed aan BAC legal. Bekijk hier de aflevering.

21 oktober 2023

Dikke vet zwijn

Dikke vet zwijn, en haar beperkte moeder lichten al jaren lang mensen op!!!
Walgelijk voor woorden, haar kinderen moeten uit huis geplaatst worden met zo een moeder.
Hoop echt dat iemand haar goed aanpakt.

20 oktober 2023

vieze dikke snuivende oplichter

dit vieze vette kkr varken licht al jaren mensen op samen met haar junkie man en beperkte moeder. snap niet dat ze dat überhaupt al jaren hebben kunnen doen want ze zien eruit alsof ze lichamelijke en mentale beperkingen hebben. karma gaat voor jullie komen vieze honden

19 oktober 2023

oplichster

vieze vuile dikke oplichtster samen die vreselijke moeder van haar.
Het houdt maar niet op, hoe kan je zo leven ?
Die 2 horen de rest van hun zielige en trieste leven achter de tralies door te brengen.
Walgelijk, 1 ster is nog teveel

17 oktober 2023

OPLICHTER

Niet mee in zee gaan. Ook bekend onder de naam luwen Croes. Zelf al in 2018 op tv geweest op mijn verhaal te doen tegen haar in het programma Opgelicht?! Van Avro tros. Deze vrouw én haar moeder stelen al jaren en jaren geld van mensen en lijken overal mee weg te komen. Laat je niet bedotten en wees alert. Alleen de website van Bac legal is al een lachertje en staat vol spel- en type fouten.

17 november 2022

Wat een vieze dikke snuivende…

Wat een vieze dikke snuivende oplichtster. Alleen uit op mensen nog verder kapot maken die al heel veel ellende gehad hebben. Alleen maar uit op geld. Ipv dat ze geld gebruikt om wat aan der tanden en der dikke lichaam te doen. Gebruikt ze het om te snuiven en zuipen. Hopelijk gaan ze wat aan haar doen zodat ze geen mensen meer kapot kan maken

1 september 2023

Voor 1500 euro opgelicht

Ik ben voor ~1500 euro opgelicht door mw. de Gooijer van BAC-Legal. Na een initieel goede start met een voorschot nota van €500 kwam het verzoek om het voorschot met €1452 te verhogen. Aan dat verzoek heb ik voldaan en daarna heb ik ondanks mijn aandringen nooit meer iets mogen vernemen van mw. de Gooijer. Ik heb intussen een andere partij moeten kiezen voor mijn juridische bijstand.

Ik heb later uitgevonden dat BAC-Legal en met name mw. de Gooijer onderwerp is geweest in het programma Opgelicht?! een zoekopdracht naar AvroTros Opgelicht?! Bac-Legal kan dat bevestigen.

29 augustus 2023