1. Geestelijke gezondheidszorg

Bach Bloesem Mixen voor honden, kinderen en volwassenen. Persoonlijk contact en persoonlijke vragenlijst.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

1 mix voor mijn teckel en 1 voor mezelf; tevreden!

Ik heb inmiddels bij Greetje een mix besteld voor mijn teckel (tegen plassen in huis) en een mix voor mezelf om beter te slapen.
Mijn teckel heeft altijd moeilijk langer haar plas kunnen ophouden en dat leidde geregeld tot een ongelukje in huis en in de nacht ook in de bench.
Sinds enkele weken gebruikt ze de mix en we merken een groot verschil! Ze kan haar plas veel makkelijker en langer ophouden. Veel fijn voor zowel haar als ons ;-)
Ik merk voor mezelf ook al verbetering in het slapen. Word nog wel vaker wakker in de nacht, maar kan weer sneller de slaap vatten... gaat weer de goede kant op!
De mixen van Greetje worden netjes en vlot bezorgd, met een uitleg hoe het te gebruiken.
Ik en mijn teckel zijn zeer tevreden!

19 april 2026

Antwoord van Bach Bloesem Mix van Greetje

Beste Els, dank je wel voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen jullie tevreden zijn. Bij vragen kun je ons natuurlijk altijd mailen. Veel succes met de druppeltjes. Groetjes, Greetje

Tevreden!

De druppels werken erg goed voor mij en bij vragen word ik vriendelijk te woord gestaan.

6 maart 2026

Antwoord van Bach Bloesem Mix van Greetje

Dank je wel Julia voor dit moment complimentje. Wij wensen je weer veel succes met de mix. Lieve groetjes, Greetje

Erg tevreden

Ik neem nu al 2 weken de druppeltjes en zie wel echt verandering, ik voel me een stuk beter. Ben ook heel goed geholpen door Greetje en ben daar erg dankbaar voor! Bedankt aan Greetje & team :)

22 februari 2026

Antwoord van Bach Bloesem Mix van Greetje

Bedankt Symo voor je lieve review

Fijne communicatie en goede werking

Ik heb al een aantal jaren gebruik gemaakt van de bachbloesem mixen. Altijd goed contact gehad en er word goed naar mijn wensen geluisterd naar wat ik nodig heb. Voor mij werkt het erg goed.

7 februari 2026

Antwoord van Bach Bloesem Mix van Greetje

Fijn dat we je hebben kunnen helpen, Kelly. Bedankt voor je review

Natuurlijke hulp in druppeltjes

Doordat er een aantal maanden geleden plotseling een strijd ontstond tussen 3 van onze 8 katten bij Greetje uitgekomen om ons te gaan helpen.
Na uitleg wat er mis was, is Greetje voor ons aan de slag gegaan,en met een geweldig resultaat!
Wij hebben steeds een update gegeven en Greetje heeft zo ook de mixen daarop aangepast.
Ook voor ons mensen boeken haar mixen een geweldig resultaat,een hele goede ondersteuning voor lichamelijke en geestelijke klachten.
Onze katten leven nu weer rustig naast en met elkaar!
Een grote aanrader voor dier én mens!
Elke dag dankbaar voor de goede zorgen van Greetje.

10 februari 2026

Antwoord van Bach Bloesem Mix van Greetje

Het is zo mooi dat jullie dieren er baat bij hebben. Fijne communicatie en ook dat je ons regelmatig even een update geeft hoe het met de dieren en met jullie gaat. Waarderen wij zeker! Bedank je wel Ingeborg.

Tevreden!

Ik merk veel verandering in het gedrag van mijn zoontje, alsof ik een ander persoon thuis heb! Erg dankbaar voor alle hulp die ik kreeg van Greetje.

3 februari 2026

Dikke merci!

Ik bestel al jaren Bach bloesems bij…

Ik bestel al jaren Bach bloesems bij deze vriendelijke dame. Greetje helpt altijd om samen een oplossing te zoeken naar de oorzaak en geeft dan een gepaste Bach bloesem mix. Ik ben fan en ga dat nog vele jaren blijven. Een echte topper

9 februari 2026

Antwoord van Bach Bloesem Mix van Greetje

Bedankt lieve Peggy voor je review

Goede persoonlijke benadering.

Goede persoonlijke benadering.
Bachbloesemmix voldoet aan verwachtingen

9 februari 2026

Antwoord van Bach Bloesem Mix van Greetje

Bedankt Marion, voor je review en je vertrouwen telkens weer. Lieve groet, Greetje

Super producten

Super producten. Mijn hond is een stuk rustiger maar nog steeds erg vrolijk sinds ze aan de druppels is.

2 februari 2026

Dank je wel!

Werkt goed

Werkt goed, veel gehad aan de mix voor kaakklemmen.

16 januari 2026

Antwoord van Bach Bloesem Mix van Greetje

Bedankt Mick, en fijn dat je baat hebt bij de mix voor kaakklemmen. Groetjes, Greetje

Doet helemaal niets

Doet helemaal niets. Ziet er op de website veelbelovend uit, maar wees gewaarschuwd. Het is gewoon lucht dat ze verkopen. Trap er niet in.

22 december 2025

Beste Demet,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de druppeltjes voor je zoon niet het resultaat hebben gegeven dat je had gehoopt.

Bachbloesems zijn geen medicijnen en de ervaring kan per persoon verschillen. Wat bij de één goed past, kan bij iemand anders minder effect geven.

Je gaf destijds aan dat er meerdere dingen speelden bij je zoon. In zulke situaties kan het voorkomen dat één flesje niet voldoende is om verandering te merken.

We hopen dat je inmiddels iets hebt gevonden wat beter bij hem past en waar hij baat bij heeft. We wensen jou en je zoon het allerbeste.

Hartelijke groet,
Greetje
Bach Bloesem Mix

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice, denken niet mee ookal vermelden ze dat wel. Mijn geld kwijt en geen product, dit is wettelijk verboden

10 november 2025

Ze sturen verkeerde producten voor mijn…

Ze sturen verkeerde producten voor mijn dochter , voor een zeer slechte etertje , wat ik gestuurd kreeg is kind die boos is en slecht gedrag!! Helemaal niks
Mee te maken ! Ik ga mijn dochter geen troep geven ! Nu ben ik bij de incasso door deze tyf... bedrijf ! Nooit meer bestellen bij hun!

14 oktober 2025

Druppels doen niks

Druppels doen niks. Verdacht veel goede reviews op hun eigen site maar koop het niet. Zonde van het geld. Retourneren en geld terug krijgen is niet mogelijk. Voor mij is het niks meer dan een heel duur flesje water.

18 juli 2025

Geen baat bij helaas

Ik had in het verleden 2 verschillende soorten druppels gekocht bij een winkelketen. Die waren goed maar wel prijzig helaas. Klein flesje van 20ml.
Daarom op zoek gegaan naar voordeligere druppels en bij dit online bedrijfje uitgekomen.
Druppels besteld en prachtig ingepakt ontvangen. Alleen maar lof. Maar,... ik heb geen enkele baat bij deze druppels. Nam ik van die vorige 2x en vaak zelfs maar 1x per dag zo'n 3 druppels, die effectief waren, van deze druppels neem ik er 4x per dag zo'n 5 en ik merk gewoon niks. Erg jammer en teleurstellend.
Mijn review is meegeteld maar wordt niet getoond. Enkel die van 5 sterren. Hier heeft het bedrijf een score van 3,7, gebaseerd op 1 review van 5 sterren, dus daar klopt iets niet.

3 juli 2025

Schijnzwanger klachten hond

Mijn hond Ivy had telkens na haar loopsheid last van schijnzwanger klachten en sinds ik een week of drie bachbloesem druppels geef heeft ze nergens last van.
Je krijgt een mail na je bestelling met een vragenlijst zodat ze de druppels naar aanleiding van de klachten het product op maat voor je maken. Echt erg netjes en kundig.
Product kreeg ik na een dag of 3 ontzettend netjes verpakt binnen.
En gisteren een mailtje met daarin de vraag hoe het nu gaat.
Ik ben ontzettend tevreden!

23 oktober 2024