Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter køb af BackEase, har den virkelig gjort en forskel for min ryg og jeg kan igen sove godt om natten, uden smerter. Leveringen var hurtig, og pakken kom i perfekt stand. Jeg sætter også pris... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Vi er en dedikeret gruppe af sundhedsentusiaster, teknologientusiaster og rygspecialister med en fælles mission: At hjælpe mennesker med at leve et liv uden rygsmerter og med optimal rygfleksibilitet. Vi forstår, at en sund ryg er grundlaget for et aktivt og smertefrit liv, og det er grunden til vores produkter derfor er i top klasse

4,3

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte en nakkepude m massage

Købte en nakkepude m massage. Den havde ingen kræfter, knagede ved det mindste modstand.
Det positive var at jeg returnerede og fik mine penge tilbage ret hurtigt

5 januari 2026

Antwoord van Back Cure

Vi er kede af, at nakkepuden ikke var det rette match for dig. Oplevelsen af massage kan variere meget fra person til person, og det er helt fair, at den ikke passede til dine præferencer.

Vi er dog glade for, at returneringen og tilbagebetalingen blev håndteret hurtigt og problemfrit – det er vigtigt for os, at man føler sig tryg som kunde.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bruger den en kvarter daglig har løsen…

Bruger den en kvarter daglig har løsen mange spænding i nakken og ryggen bare så dejlig at bruge

12 januari 2026

Antwoord van Back Cure

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at bare 15 minutters daglig brug har hjulpet med at løsne spændinger i både nakke og ryg – præcis sådan den er tænkt brugt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det betyder meget for os 💙
God fortsat fornøjelse!

Super sympatisk kundeservice

Super sympatisk kundeservice, og nemt at få penge tilbage, når nu produktet (der ellers var rigtig godt), desværre ikke levede op til det, jeg havde brug for. Stor anbefaling herfra.

12 oktober 2025

Antwoord van Back Cure

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – det betyder meget for os. Ærgerligt, at produktet ikke helt passede til dit behov, men vi sætter stor pris på din ærlighed og anbefaling 💙

De bedste hilsner,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Meget begrænset virkeområde

Det er et snævert område på nakken, som den berører. Jeg ville ønske den kunne flyttes lidt op og ned og dermed virke på et længere område af nakken. Jeg kunne også have ønsket at den nåede ned under processus prominens, den nederste nakkehvirvel som stritter mest ud. Det er det område, jeg har mest smerter i

22 oktober 2025

Antwoord van Back Cure

Tak for din ærlige feedback! 🙏
Vi er kede af at høre, at du oplever, at produktet ikke dækker helt det område af nakken, du havde håbet. Vores design er lavet til at fokusere på de øverste nakkemuskler, hvor mange typisk spænder mest, men vi forstår godt ønsket om, at den kunne nå lidt længere ned mod den nederste nakkehvirvel.

Vi tager din kommentar med i vores videre produktudvikling — netop den slags input hjælper os med at gøre produktet endnu bedre fremover 💪
Hvis du har lyst, må du meget gerne skrive til os på info@back.cure.dk med lidt flere detaljer om, hvordan du bruger produktet. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af det.
De beste hilsner
Nikolaj fra BackCure

God nakkepude til smerteaflastning

Jeg har prøvet flere nakkepuder, men denne her virker rigtig godt! Den giver god støtte til nakken og lindrer smerter hurtigt. Materialet er behageligt og nemt at rengøre. Jeg bruger den både på kontoret og hjemme – kan klart anbefale den!

24 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er virkelig tilfreds med min Backcure

Backcure er nem at bruge, og jeg kan tydeligt mærke forskel efter bare få minutters brug – især hvis jeg har haft en dag foran computeren eller løftet for meget.
Det føles som om ryggen bliver “strakt ud” på den gode måde, og det giver en slags lettelse, jeg ikke helt havde regnet med.
Kan klart anbefales, hvis du også døjer med øm lænd eller bare har brug for lidt daglig aflastning. 🤍

10 juni 2025

Min ryg takker jer!

Min ryg takker jer fra back-cure! Virkelig. Jeg har lidt lændeproblemer i mange år, men BackEase har virkelig gjort en forskel, kan jeg mærke. Jeg kan tilpasse alle behandlinger til min egne præferencer og den er super nem at bruge. Kan klart anbefales!

11 oktober 2024

Rigtig godt produkt

Rigtig godt produkt! Jeg har tit problemer med lænden pga. computerarbejde, og tendens til at svaje ryggen for meget. Oplever at Back Ease gør en positiv forskel.

27 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte en Backease fra BackCure og…

Jeg købte en Backease fra BackCure og det eneste jeg fortryder er at jeg ikke købte den for mange år siden. Der er simpelthen ikke noget bedre end at komme hjem efter en lang dag på arbejdet, ligge sig ned på gulvet med sin Backease og får løsnet op for nogle spændinger. God kvalitet og en fin pris :)

15 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

BackEase har virkelig hjulpet mig med…

BackEase har virkelig hjulpet mig med at lindre mine lændesmerter. Akupressurmassage og varmeterapi er fantastiske funktioner, der gør en mærkbar forskel. Kan varmt anbefales til alle med rygproblemer!

3 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som atlet har jeg altid været opmærksom…

Som atlet har jeg altid været opmærksom på at holde min ryg i topform. Produkterne fra Back-Cure.dk har hjulpet mig med at forbedre min rygfleksibilitet og reducere spændinger, så jeg kan træne hårdere og længere uden smerter. Jeg er meget tilfreds med resultaterne.

23 januari 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.