Jeg bestilte bakervarer på vei fra Hirtshal til ferie i Tyskland. Når vi var i Ribe noen timer senere, var alle varene klar til avhening, kun få timer etter at de ble bestilt. Jeg ble forøvrig f... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Stor ros til bagekurset. Bent beriger med opskrifter og video, og varer man ikke bare lige kan købe i enhver butik/supermarked, har han på lager. Samtidig levere han varerne lynhurtigt.
Det er rigtige gode råvarer og bageværktøjer er også rigtige gode. Videoerne fra bagekursus er rigtige gode, da de er beskrevet og vist af en dygtig bager. De bedste anbefalinger fra Anna Marie
Hurtig levering … besked hvis der er længere levering pga ferie Fantastiske videoer som opfyldning fra de to bage kurser jeg har deltaget i 🥨🥖🍞🥐
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Her finder du gratis instruktionsvideoer og opskrifter samt webshop med bageprodukter og -udstyr. bagekurset.dk. Så kan du lære det!
Contactgegevens
Industrivej 50, 6760, Ribe, Denemarken
- bent@bagekurset.dk
- bagekurset.dk
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hurtig ekspedition
Det er rigtige gode råvarer og…
Det er rigtige gode råvarer og bageværktøjer er også rigtige gode.
De bedste anbefalinger fra Anna Marie
Super hurtig og god betjening
Det er super nemt at bestille
Det er super nemt at bestille, og Wupti så kan man hente det.
Produkterne er bare så gode, det kan ikke blive bedre 😊
Hurtig levering … besked hvis der er…
Hurtig levering … besked hvis der er længere levering pga ferie
Super surdej
Varerne er hurtigt pakket og afsendt
Varerne er hurtigt pakket og afsendt. Opskrifterne er lige til at gå til og dejligt ukrukket. Se videoerne på YouTube.
Altid hurtig levering af bageprodukter…
Altid hurtig levering af bageprodukter til afhentning 😊
Gode produkter og levering dagen efter…
Gode produkter og levering dagen efter bestilling 👏🏻💪🏻
Har fået god vedledning og har fået…
Har fået god vedledning og har fået mine ting meget hurtigt
God og hurtig ekspedition mv.
At handle hos Bagerkurset, er for så vidt rigtigt godt. Man får hvad man bestiller og som regel allerede dagen efter. Opskrifter og videoer på hjemmesiden er virkelig gode, og produkter man køber er af god kvalitet. Kun EN ting afholder mig fra at give 5 stjerner og det er, at kundepleje ved at besvare mails , ikke er noget man praktisere, desværre. Men ud over det, må jeg sige, at jeg altid har været fuldt tilfreds med, at handle hos Bagerkurset, og jeg har handlet ret meget der efterhånden.
God service
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.