2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

gewoon goed en betrouwbaar.

Ik vind de site wel gewoon goed en betrouwbaar, ik had zaterdag een hoesje besteld en die was na 3 dagen al gewoon aangekomen. Ongeveer een jaar geleden had ik ook al een hoesje besteld en die was ook gewoon aangekomen. dus...

22 november 2013

K@&€ bedriegers

Hier ook ruim een week geleden een telefoontoestel besteld.28-6 kreeg ik een email dat het was verzonden. Tot heden niets ontvangen. Heb meerdere emails gestuurd maar krijg geen reactie. Zie ook nergens een telefoonnummer staan enz. Ik ga morgen naar de politie en doe aangifte! Het was namelijk een verjaardagscadeautje voor m'n zoontje die als zaterdag jarig is :-(
OPLICHTERS!!!!! Raad het iedereen af bestel daar niets je krijgt niets maar bent wel je geld kwijt

4 juli 2013

OPLICHTING!!! ZEER ONBETROUWBAAR

Heb een case besteld en direct betaald met paypal. na een week nog steeds geen reactie wanneer ze het gingen verzenden. 4x een mailtje gestuurd met de vraag wanneer het opgestuurd wordt. KRIJG GEEN REACTIE!!!
Het zijn oplichters en ga aangifte doen bij de politie. Heeft u ook iets besteld bij hun en niet gekregen......ga direct aangifte doen bij de politie!!! Deze man moet zo snel mogelijk opgepakt worden.

HEB EEN TELEFOON NUMMER GEVONDEN!!!!! van de OPLICHTER!!!!
0653708440 bij aangifte kun je dit doorgeven aan de politie

28 juni 2013

Volledig onbetrouwbaar!!!!

Een leuke webwinkel met een fantastisch uitgebreid assortiment, maar wees gewaarschuwd en koop hier niets.
Ik heb een telefoonhoesje voor mijn dochter besteld en betaald via Ideal, inmiddels 3 weken geleden.
Wel mail bevestiging ontvangen, maar geen hoesje.
Inmiddels al 3 mails gestuurd met de vraag waar het hoesje blijft, maar 0,0 reactie ontvangen.
Totaal onbetrouwbaar, dieven zijn het!

22 juni 2013

Dit kan gewoon niet

Ik heb op 22 juli 2012 een telefoon hoesje besteld voor mijn telefoon. Het geld werd afgeschreven en het zou binnen 5 werkdagen binnen zijn. Naar 1 week nog niks afgeleverd. Vervolgens ben ik gaan bellen maar het nummer bleek niet bereikbaar te zijn. Vervolgens heb ik e-mail verstuurd maar daar werd niet op gereageerd. Nu bijna 5 weken verder heb ik nog niks ontvangen! Ik heb ze nog 1 e-mail verstuurd dat als ik binnen 1 week mijn telefoon hoesje OF mijn geld niet heb. Ga ik hoger beroep. En het doet er mij niet toe of het om 100 euro of 10 euro zal gaan. Geld = Geld. En zo ga je niet met mensen om. Mvg Kim Teunissen ;-)

13 augustus 2012

Geen goede ervaring

Helaas 0 sterren, ik heb een telefoonhoesje besteld wat na een week nog niet bezorgd is. Bellen met de klantenservice helpt niet, er wordt niet opgenomen. Op mails wordt niet gereageerd. Het is dat het zo'n klein bedrag is, anders zou ik aangifte doen. Ik voel, en ben, in ieder geval bestolen.

11 juli 2012

Astrid

Ook ik heb dezelfde ervaring met deze website. Ik had namelijk een bescherming gekocht voor mijn blackberry 9700. Deze bleek bij aankomst kapot te zijn. Ik heb contact gezocht met de klantenservice en heb direct de volgende dag een nieuwe toegestuurd gekregen zonder extra kosten. Echt een topservice!

9 mei 2011

Prima service

Onlangs een case voor een HTC wildfire gekocht. Na enkele dagen ging deze totaal onverwacht kapot. Na contact met Bagg.nl werd direct een en zonder kosten of voorwaarden een vervangend exemplaar verstuurd. Toen het vervangend exemplaar ook niet ok bleek te zijn, werd direct het geld teruggestort met daarbij de welgemeende excuses voor de overlast.

Dit alles klinkt misschien als de normaalste zaak van de wereld, maar helaas is dit vaak niet het geval en gaat het kopen (in met name Nederland) een stuk makkelijker dan het oplossen van klachten.

25 april 2011

Is dit jouw bedrijf?