1. Zoekmachine

Over Ballie Live Ballie Live is hét platform voor voetbalfans dat één simpele, maar krachtige vraag oplost: waar kijk jij voetbal? Of je nu thuis wilt kijken via een stream of juist de sfeer zoekt in een kroeg of sportbar — met Ballie Live weet je altijd waar je moet zijn. Onze app brengt alles samen wat een supporter nodig heeft. Met Ballie Maps ontdek je eenvoudig welke locaties in jouw buurt live wedstrijden uitzenden. Daarnaast bieden we een compleet overzicht van live scores, wedstrijden, nieuws, blogs en poules, zodat je altijd up-to-date bent — allemaal in één app. Wat Ballie Live uniek maakt, is de verbinding tussen fans en locaties. Wij helpen voetbalfans de beste plekken te vinden om samen wedstrijden te beleven, terwijl we bars en horecaondernemers zichtbaarder maken voor een groeiende community van supporters. Daarnaast introduceren we een innovatief systeem met Ballie Coins. Gebruikers verdienen Coins door actief gebruik van de app, zoals inchecken bij locaties of dagelijks engagement. Deze Coins kunnen worden besteed binnen het platform, bijvoorbeeld aan exclusieve deals en producten in de webshop. Zo ontstaat er een dynamisch ecosysteem waarin gebruik wordt beloond. Ballie Live is ontwikkeld door een team van ondernemers en voetballiefhebbers die geloven in beleving, verbinding en gemak. Ons doel is om dé standaard te worden voor iedereen die wil weten waar je live voetbal kunt kijken — thuis of in de kroeg.

Geen reviews

Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen.