Gebeld met de klantenservice (op dag…
Gebeld met de klantenservice (op dag van leveren, althans dat was de bedoeling )
met hun gebeld omdat ik geen track en trace had gehad ze kon me niet helpen en moest mailen met de klantenservice.... nou die is dus niet tot 2100 zoals vermeld op internet maar tot 17.30, zoals verwacht de order waar ik notabene extra voor had betaald om tussen 17.00 en 22.00 af te laten leveren, was niet geleverd, zaterdags nog een mail dat ik mijn geld terug verwacht. Maandags gebeld en toen zei de mevrouw dat ik in de loop van de middag gebeld zou worden.... uiteraard niet gebeld... dus ik zelf bellen dinsdag, zelfde mevrouw.... met hetzelfde verhaal wat ze tegen blijkbaar iedereen zegt, aangezien ik het riedeltje nu 3 x heb gehoord over dat het druk is en dat ze het door zal geven aan de desbetreffende afdeling....nou tot op heden (1week nu dus) nog geen mail/belletje/enig soort van ander contact. Vanuit de pareltjes van ballongifts.nl morgen ga ik wederom bellen en als ik dan weer afgepoeierd word dan gaan we maar is in hoogvliet op kantoor kijken of ik daar wel serieus genomen word.... want dit is echt onacceptabel!
NA DE REVIEW IS ER EINDELIJK CONTACT OPGENOMEN MET MIJ VIA MAIL, HIERIN WERD OOK GEVRAAGD OF IK DE REVIEW KON VERANDEREN ALS HET NAAR WENS ZOU WORDEN OPGELOST... DIT DOE IK BIJ DEZE... HET IS OPGELOST GELD IS TERUG GESTORT, EN IK KRIJG EEN GRATIS BALLON.... DE REDEN WAS DAT HUN PARTNER DE BESTELLING WAS KWIJTGERAAKT.... (DUS NIET HUN SCHULD... MAAR DIE VAN HUN PARTNER.... 😵)
MAAR ER IS WEL PAS GEREAGEERD NADAT IK DE REVIEW HEB GEPLAATST..... EN OP ALLE TELEFOONTJES EN MAILTJES WERD NIET GEREAGEERD, DUS WAT DAT BETREFT IS HET NOG STEEDS NIET GOED MAAR VERDER NETJES OPGELOST!
AANPASSING 2:
na het hele verhaal van hiervoor,
Heb ik mijn geld teruggehad, en de belofte van een gratis te versturen ballon.... maar pas nadat ik mn review zou aanpassen, of verwijderen, en of ik hiermee akoord zou gaan,
Mijn antwoord hierop was dat ik mijn review zou aanvullen met dat het naar tevredenheid was opgelost.
Hiermee was 1 van de "pareltjes" van ballongifts.nl het eens en zou ik dus mn ballon krijgen.
Maar zoals het blijkbaar hoort bij deze zaak,
Moest ik vragen om een code of bon voor die ballon want ik kreeg deze dus niet gelijk.
Ik zaterdags een mail gestuurd met de vraag hoe dit zat, en dat ik me nu voor de 2e keer aan mn afspraak hou, en ballongifts.nl dus wéér niet.
Het antwoord hierop was dat als ik mn review zou verwijderen ik de code zou krijgen,
Anders niet.
Hierop heb ik hun heel duidelijk gemaakt dat een review niet te koop is, en dat ik hoop dat ze daar in hoogvliet een heliumlek hebben of iets dergelijks.... want dat zou hun absurde gedrag verklaren....
Hierop kreeg ik een antwoord van Jay Vogelenzang van ballongifts.nl.
(degene die me de eerste keer alles had belooft en miet was nagekomen)
Hierin werd ik wederom gevraagd mn review aan te passen maar nu omdat we dan "opnieuw konden beginnen"
Wederom was mijn antwoord hetzelfde....
Alleen nu ook met de mededeling de ballon ergens te parkeren waar ze dat wilde (of eigenlijk het liefst niét wilden!)
En dat ik mijn review helemaal voor niks zou gaan aanpassen!
Dit heb ik bij deze gedaan!
Ik ga never nooit meer iets met dit bedrijf te maken hebben... laat staan iets bestellen!
Als er een optie zou zijn om sterren in de min te zetten dan krijgt BALLONGIFTS.NL het hele melkwegstelsel in de min wat mij betreft.
Wat een zelfingenomen kwallen zeg....
(Mijn mening uiteraard!)
Groet danny lindhout