Ballonen jeg havde bestilt, blev leveret i en flot stor æske som beskyttede. Da byen som ballonen skulle leveres til var udenfor listen ift. brug af egne chauffører, blev ballonen sendt med postno... Toon meer
Som andre gange jeg har bestilt, har mine venner modtaget en festlig og fin ballon, der har både overrasket og glædet dem. Fantastisk og tak for det.
Ballonen kom desværre først en uge efter, selve dagen for min datters fødselsdag. Trods fejlen lå på postnords side, fik jeg mine penge refunderet af ballonkompagniet - super sød og fin service🫶🏼
Vanvittig god oplevelse! Jeg bestilte en speciel designet ballon mandag kl. 13.40 og allerede kl. 15.10 modtager jeg en bekræftelse på, at bestillingen nu er fikset. Dagen efter kl. 10.05 modtage... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi har fyldt en hel webshop med balloner, om du vil købe dem i løs vægt eller ønsker at få leveret en hel dekoration til dit arrangement, det er din beslutning, alt kan lade sig gøre i samarbejde med Ballonkompagniet.
Jernbane Allé 97, 2720, Vanløse, Denemarken
- info@ballonkompagniet.dk
- ballonkompagniet.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice , samt nægter at påtage sig ansvar .
Ballongaver holder max
Hvem skulle have troet at en ballon også er en betænksom, sjov og anderledes gave at give. Det er den.
Begejstret kunde kommer igen igen
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse.
Ballonen blev afleveret den dag jeg ønsket. Og min kusine blev meget glad for den.
En overraskelse der altid giver smil som tak!
Den overraskelse og glæde det giver når modtageren får ballonen, er bare ubeskrivelig. Det gælder både når ballonen bliver leveret med chauffør som når den bliver leveret i en kasse med post. Vi har sendt ballonen til både gode ting der skulle fejres men også bare for at give et smil i dårlige tider. En fantastisk gave til en overkommelig pris.
Anbefales 100%
Nem bestilling. Præcis levering til aftalt tid. Ballonen holder nu på 10 dag.
Nemt at bestille
Nemt at bestille, leveret til døren på den aftalte dag, modtager blev overrasket og glad.
Bedre bliver det ikke.
Tårerne fik frit løb
En glad far og bedstefar fik en ballon med et billede af den nærmeste familie på, som en god bedring hilsen i en svær tid. Han blev så overrasket og rørt, at tårerne fik frit løb. Den reaktion havde han ikke haft med en buket blomster, tror jeg.
Fantastisk service endnu engang
Fantastisk service endnu engang - tusind tak 🤩🤩🤩🤩🤩
Kom til tiden som lovet og bragte glæde
Stor fleksibilitet
Jeg bestilt en ballon til levering til Rigshospitalet i dag. I morges fandt jeg dog ud af, at modtager var blevet udskrevet i går aftes, og jeg skyndte mig at skrive til Ballonkompagniet. Til min store glæde blev ballonen leveret til modtagerens hjemadresse få timer senere. Tusind tak for den gode service 🙏🏻
Altid god service hurtig levering
Altid god service hurtig levering.
Der er tjek på det
En super sjov / festlig idé hvis man…
En super sjov / festlig idé hvis man vil prøve noget andet end blomster.
Altid en fantastisk service . Kan varmt anbefales.
Virkelig god ballon leveret til døren
Håbløs hjemmeside (og ulovlige…
Håbløs hjemmeside (og ulovlige oplysninger) hvis du ønsker at afhente ordren selv.
1. Ballonkompagniet beder (ulovligt) om oplysninger på modtager, selv om man selv vil hente ballonen. Det bliver anmeldt til Datatilsynet.
2. Det fremgår at man kan hente i deres åbningstid. HUSK at læse at deres åbningstider kun er beregnet til mennesker der ikke går på arbejde.
Tilføjelse:
Ballonkompagniet har nedenfor svaret at hvis deres hjemmeside er ulovlig, så er samtlige hjememsider det. Det er faktuelt forkert. ballonkompagniet beder om modtager af ballonens adresse og telefonnummer SELVOM de ikke skal levere den! det er IKKE lovligt. De kan jo være ligeglade hvem der skal have den, hvis jeg selv henter den.
OG: det var medarbejderen (som udgav sig for ejer...) der opførte sig helt uanstændigt.

Antwoord van Ballonkompagniet
Genial overraskelse at sende i stedet…
Genial overraskelse at sende i stedet for blomster 🙏🏼
Levering til dør.
Levering til dør.
Flot ballon leveret til døren. Det er ikke sidste gang jeg benytter Ballonkompagmiet
Lees meer over geverifieerde reviews.