Lars ballonmand var en hit blandt børnene og voksne. Han kunne skabe kontakt til alle børnene og de voksne fulgte gladeligt med. Ham kan jeg godt anbefale til børnefødselsdag hvor der var plus 70 gæst... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super sjovt arrangement med kollegerne. De professionelle rammer bliver glemt for en stund, når der skal konkurreres om hvem der laver den flottest ballon-hat på tid. Underholdning, teambuilding og n... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tak for i begge 🎪 ansigstmaler og ballondame var med til at rede dagen trods styrtregnen Vigtigst for mig var og er børnene var glade Vi afholdt 50 års jubilæum for vores bebyggelse samt hø... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde fornøjelsen af Lars som ballonmand til et større arrangement med 270 deltagere – og han leverede langt over forventning! Lars var både professionel, dygtig og enormt underholdende. Han formåe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi tilbyder underholdning med ballondyr eller ansigtsmaling til børnefødselsdagen eller til firmaets familiefest. Vi har en automatiseret booking, der gør at du hurtigt får svar om vi kan den ønskede dag. Gode priser, og sjældent transport på aftaler. Vi sætter en stor dyd i at gøre børn glade!
Ejlskov Hede 8, 5471, Søndersø, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Super fint og populært event. Børnene elskede det.

Antwoord van BallonMand.dk
Vi havde fornøjelsen af og have Jasmin ude til vores arrangement.
Meget gennemført, høflig og yderst behagelig både overfor voksne og børn.
God til at fange børnene på de forskellige niveauer af alder. Og virkelig god til ansigtsmaling!! Selv de voksne var chokeret over hvor god hun var :-)
Der var en fantastisk dag og pengene værd med underholdningen til børnene og "ro" til forældrene.
Det er ikke sidste gang vi har benyttet os af "ballonmand" til festen.

Antwoord van BallonMand.dk
Det var en meget professionel, dygtig og sød ansigtsmaler der var ude til vores arrangement. Børnene var meget glade og taknemmelige og de voksne var imponerede over hende og hendes male-evner. Hun løb tør for børn men så blev de voksne også malet. Det var en god oplevelse.

Antwoord van BallonMand.dk
Vi havde fornøjelsen af at have Frans ude som Ballonmand, i forbindelse med åbningen af en ny legeplads på et Observationshjem. Frans var god til børnene og havde en god fornemmelse for de små. Og selv de voksne fik fine balloner.

Antwoord van BallonMand.dk
Utroligt uprofessionel - kan ikke anbefale at booke underholdning gennem Ballonmand.dk

Antwoord van BallonMand.dk
Vi benyttede Jer til vores Musik på Grønningen i Ganløse - super sød og prof - 3 timer uden problemer

Antwoord van BallonMand.dk
Vi har nu glædeligt benyttet os af ballonmand.dk 2 gange i forbindelse med barnedåb/1 års fødselsdag. Begge gange har været en kæmpe succes!! Den ene gang bestilte vi udelukkende ballondyr og den anden gang bestilte vi ansigtsmaling/ballondyr i hele to timer. Kunne ikke have ønsket mig nogen bedre underholdning til børnene som alle var i en alder fra 0-13. Kan varmt anbefales.

Antwoord van BallonMand.dk
Vi havde besøg af Lucca til 9 børn. Super sød pige med stort talent.

Antwoord van BallonMand.dk
I weekenden havde besøg af Frans som lavede ballondyr og Luca som lavede ansigtsmaling fra Ballonmand.dk som leveret fantastisk underholdning til vores arrangement for Olga fertliity clinic familie komsammen. Kan klart anbefales alle børn var underholdt.:)

Antwoord van BallonMand.dk
Lucca var helt fænomenal! Vi brugte hende som både ansigtsmaler og ballon-kvinde til barnedåb hvor der var 10 børn i alderen 1-9 år og de (og forældrene) var vilde med hende! 🤩🤩🤩 5/5 stjerner herfra!

Antwoord van BallonMand.dk
Vi havde søde Sofia ude til min datters fødselsdag d. 28/1. Kæmpe hit! Hun var virkelig god til børnene og de havde en fest sammen med hende.
selve den service ballonmand har ydet og kunderservice har været i top. Endda til en overkommelig pris. Stor ros herfra

Antwoord van BallonMand.dk
Vi fik ballonklovn/ansigtsmaler til en juletræsfest for ansattes børn - og det var helt kanon. Børnene var underholdt, og der var styr på det hele

Antwoord van BallonMand.dk
Super søde unge mennesker som legede med børnene og mødte dem på deres niveau. Der er blevet skabt nogle kerneminder i søndags takket være de to.

Antwoord van BallonMand.dk
Super god oplevelse, meget dygtig og underholdende ballonmand. Alle gæster var glade. Vi booker gerne igen

Antwoord van BallonMand.dk
Vi havde besøg af Jasmin fra Ballonmand.dk til et arrangement med ca. 75 børn. Det var en stor succes! Jasmin var simpelthen helt fantastisk – dygtig, sød og sjov. Og børnene var vilde med hende og alle hendes balloner - så hun havde travlt.
Det var i øvrigt super professionelt, at hun ringede et par dage inden arrangementet for at få deltaljerne på plads.

Antwoord van BallonMand.dk
Dygtig og smilende ballonkvinde var en stor succes for børnene til vores arrangement i Fredags. 5/5

Antwoord van BallonMand.dk
Vi havde den SØDESTE SKØNNESTE OG VENLIGSTE ballonmand Frans ud til vores arrangement i går. Hold nu op en fantastisk mand. Frans, tusinde tusinde tak for i går. Du kan godt sætte kryds i kalenderen til næste år. Tak for dig. Du gjorde mange børn glade.

Antwoord van BallonMand.dk
Søde og sjove ballonmænd som hygger på festivalpladsen

Antwoord van BallonMand.dk
Rigtig godt koncept, og rigtig god service.
Kan klar anbefales :)

Antwoord van BallonMand.dk
I lørdags havde vi besøg af Rebecca fra ballonmand.dk. Rebecca skulle lave ballondyr/ting og ansigtsmaling i 1,5 time til min datters barnedåb. Det er absolut de bedste penge jeg har brugt længe. Rebecca var så engageret, dygtig til sit arbejde og god til børn.
Alt i alt en fantastisk oplevelse