Dacht exclusieve oorbellen te ontvangen, blijken ze na 2 weken wachten uit China te komen. Bij Aliexpress voor €1,45 te koop. Bijna €33 betaald voor deze nep rotzooi. Hoezo " glas in lood", plastic... Toon meer
Zoals velen Vaderdag hamer in houten kist met spijkers en mooie tekst besteld. Uiteindelijk na lang wachten alleen hamer ontvangen á € 6,00 van Alie express. Hiervoor 60 euro betaald!! Je reinste opl... Toon meer
Zoals andere hieronder ook de vaderdag hamer besteld. 60 Euro lichter en een lelijke beschadigde hamer zonder de mooie doos die het juist zo speciaal zou maken. Balova een mail gestuurd, wacht nog... Toon meer
Wat een mooi vaderdag cadeau had moeten zijn is op een grote teleurstelling uitgelopen. Mijn zoontje zelf 60 euro gespaard voor een mooie hamer met tekst en houten doosje met spijkers. Wat krijg je? E... Toon meer
Handdoeken
Heb augustus 24 3 handdoeken besteld met de namen van kleinkinderen ik denk dat jullie echte oplichters zijn ik wacht nog steeds op mijn handdoeken in ieder geval bedankt voor de mensen zo hun geld aftetroggelen als ik geen handdoeken aankrijg wil ik wel mijn geld terug aub het gaat tenslotte om 60 euro
mijn ervaring
Er staat dat er twee maanden geleden een bestelling is geplaatst en tot nu toe nog niet is aangekomen... ze reageren niet op mijn e-mail. Order #4594
Handdoeken met naam
Bij balova 3 strandlakens besteld met de namen erop van mijn 3 kinderen . We zijn maanden verder en ik heb nog steeds niets ontvangen. En heb alles betaald! Weg geld!! Pure oplichters zijn t!!!! Bahbah
Het is pure oplichting
Het is pure oplichting, ik wil mensen vragen aangifte te doen. De website blijft gewoon online en ze gaan door met hun praktijken! Aangifte doen is mogelijk helpend.
Oplichters!!
Drama
Drama! Geen contact met ze te krijgen! Ook geen levering helaas.. Trap er niet in mensen.
Bestelling is nooit aangekomen
Bestelling is nooit aangekomen, bedrijf onbereikbaar. Bestel hier niet (zie andere reviews hier met soortgelijke ervaringen).
Oplichters!
Opgelet, oplichting!
Het bedrijf stuurt niks op en is nadien onbereikbaar.
Na meermaals mailen wordt er een standaardmailtje teruggestuurd dat de levering vertraging heeft.
Terugbetaling wordt geweigerd.
Niet bestellen hier!
Verkeerde artikel thuis gehad
Verkeerde artikel thuis gehad, 4 mail gestuurd, retour aangevraagd, totaal geen respons. Ook nog proberen te bellen daar krijg je gelijk een bandje te horen en voordat je je boodschap heb ik kunnen spreken wordt de verbinding verbroken
Oplichters
Puur oplichterij !!!
Puur oplichterij !!!
t-shirt besteld 35 euro en inderdaad waardeloze bril ontvangen.
criminele praktijken!!!
Oplichting
Exact als een van de andere reviews. T-shirt besteld en een waardeloze zonnebril gekregen met een waarde van nog geen 50 cent. Oplichting, NIKS bestellen !!!
Nog geen 1 ster waard
Nog geen 1 ster waard, het is een grote oplichtersbende, 1 maand geleden een t'shirt besteld, 2 dagen geleden een mailtje gekregen dat mijn t' shirt was bezorgd wat dus niet het geval was maar ik kreeg gisteren wel een pakketje binnen met een waardeloze zonnebril die nog niet goed genoeg is voor in de bak op de kermis, ik heb geen zonnebril besteld, maar nu blijkt dat deze zonnebril hetzelfde nr heeft als het nr in de mail, ik denk dus dat deze oplichters je wel iets sturen zodat je niet kan zeggen dat je het niet ontvangen hebt, en terug sturen kost meer dan de waarde van het ding en dat weten ze want het retouradres is Bantian street longgang district. ik kan alleen maar mezelf de schuld geven dat ik bij zulke lieden iets heb besteld, weg 35 euro.
Ik wacht al weken op mijn bestelling…
Ik wacht al weken op mijn bestelling echt een slechte zaak ik hoop dat ik mijn bestelling wel binnen krijgt. Ik bestel hier nooit wat meer
Oplichting
Blouse 49,95 besteld en betaald. Nooit iets ontvangen. Reageren niet meer.
Pure afzetterij
Pure afzetterij. Canvas besteld,netjes betaald nooit iets aangehad. 1x reactie op mail dat er vertraging was. Pure criminelen die incasseren en niets leveren.
Pure oplichting!
Pure oplichting!! Volgens track n trace is het aangekomen . Niks ontvangen , gewoon weg ! .
Email contact wordt niet op gereageerd , telefoon krijg je automatische voicemail .
Zelfs 1 ster is te weinig
Zelfs 1 ster is te weinig, bestelling gedaan begin april, dadelijk betaald nog steeds NIETS ontvangen, pure oplichting!!!
Goede raad: niets bestellen. Je bent geld kwijt !!!
Exact een maand geleden een canvas…
Exact een maand geleden een canvas besteld. Nog steeds niks ontvangen. Ze beloven een track&trace maar die heb ik ook niet gekregen, ook niet als ik er via mail meermaals naar vraag. Via mail telkens als antwoord dat ik geduld moet hebben.. laatste mail (29juli) dat ik terug kreeg was dat het pakket onderweg is en ik het binnenkort zal ontvangen. Ik verwacht niets meer als ik het hier zo lees..
Canvas besteld dacht ik…
Canvas besteld dacht ik….
Krijg alleen een doek opgerold in een koker binnen. 4 dagen levertijd heb 2 weken gewacht. En dus absoluut niet zoals op de website. Nooit bestellen!!