Schoenen voor 35 euro gekocht, 3 dagen later op Ali express precies dezelfde voor 3 euro... vond al dat ze in zo'n raar doosje binnenkwamen..
Ook hier opgelicht, verkeerde schoenen na ruim 6 weken pas ontvangen, geretourneerd en daarna niet meer kunnen contacten, geen schoenen dus en weg geld..balen nog een bewijs van mn retour, helpt ws... Toon meer
Ik was opzoek naar flexibele leuke schoentjes. Besteld en wij zijn er super blij mee! 🤩 was even ongerust toen mijn pakket verzending lang duurde, maar naar wat chatten met de klantenservice werd ik... Toon meer
Hele slechte website met oplichting! Schoenen komen zoals eerder vernoemd via China (waarschijnlijk AliExpress) en worden vervolgens pas na ruim een maand geleverd. Ik stuurde de schoenen terug om... Toon meer
Hippe Boots voor uw Bambino
Maastricht, Nederland
- info@bambinoboots.nl
- bambinoboots.nl
Belachelijk
Stelletje oplichters zijn het schoenen…
Stelletje oplichters zijn het schoenen besteld en betaald, maar nooit ontvangen. Zijn ook niet bereikbaar, reageren niet op emails, dus oplichters!!
Tsja zelfde verhaal..
Tsja zelfde verhaal... juiste maat schoenen besteld volgens de maattabel en veel te grote schoenen ontvangen. Vervolgens retour gestuurd voor nog eens 7 euro. Verzendbewijs gestuurd, toen kreeg ik reactie op welk rekeningnr terug mochten storten, doorgegeven maar niks meer ontvangen. Nu een mail gestuurd waar mijn geld blijft maar de mail komt niet meer aan. Alles uit de lucht ook inderdaad. Geen website, facebook of insta meer te vinden. Wat raar dat mensen dit doen!!
Nog een keer hetzelfde verhaal
Nog een keer hetzelfde verhaal, na ruim twee weken hele leuke schoentjes binnen gekregen. Waren iets te klein. Retour gestuurd voor €7,50!!
Mail gehad dat ik dezelfde 1 maat groter zou krijgen. Moest foto van retourbewijs ook terug mailen..
dit is nu al 1 maand geleden en nog niks gekregen. Op mail wordt niet gereageerd :(
Ook hier opgelicht
Ook hier opgelicht, verkeerde schoenen na ruim 6 weken pas ontvangen, geretourneerd en daarna niet meer kunnen contacten, geen schoenen dus en weg geld..balen nog een bewijs van mn retour, helpt ws niet veel..
PAS PP ZE GAAN JU VERDER OP FB ONDER ANDERE NAAM FASHIANS ZELFDE gasten
Smerig, gaan onder andere naam verder, kees vd spek inlichten;-)
OPGELICHT
Ook hier opgelicht. Site, facebookpagina, instagram alles is uit de lucht gehaald. Ik heb wel het retouradres via de retourzending en dat is in de buurt..
Ook hier opgelicht
Ook hier opgelicht. Eind december twee paar schoenen besteld en betaald. Na ruim 2 weken kwamen ze aan, veel en veel te groot. Ik kon het terugsturen op eigen kosten, waarna mij twee nieuwe paren in de juiste maat zouden worden gestuurd. Uiteindelijk 1 paar binnen van een enorm slechte kwaliteit (zelfde model maar echt een andere kwaliteit dan eerder ontvangen) Ander paar na ruim een maand nog altijd niet binnen. E-mailadressen, website en social media kanalen zijn niet meer bereikbaar. Dus het klinkt aannemelijk dat ik dit ook niet meer ga ontvangen.
Schandalig!
Bestelling 16 jan gedaan tot op heden…
Bestelling 16 jan gedaan tot op heden niks ontvangen.
Contact gehad met verkoper.
Werd aan lijntje gehouden dat door corona en de drukte bestelling later binnen komt.
Blijkbaar is dit een oplichter website en fb bestaan niet meer.
Weg geld.
Goede middag
Goede middag.
Heb ook schoen bestel bij bambino 2 paar . Duurde heel lang .
Maar bij binnen komst heb ik ontdekt dat ze van Ali kwamen dat stond er niet bij !!
1 paar laarsjes gehouden mijn dochter vondt ze toch wel mooi voor erbij , en 1 paar schoentjes terug gestuurd. Waren veel te ruim .
Heb ze terug gestuurd 7.25 verzenden.
Maar wat blijkt naar 4 weken nog geen geld terug . Ben gaan mailen 3 keer toe .
Krijg mail elke keer terug
Wat blijkt tot mijn verbazing dat de site op FB ook eraf is .
Ja dan ben je gauw klaar .. OPGELICHT natuurlijk
Dat deze mensen nog bestaan 😡 dus geld kwijt .
Oplichters!!!!!!
Schoenen besteld en €35 voor betaald. Kreeg de schoenen pas na 4 weken binnen (zogenaamd druk bla bla) en ze waren van Ali expres! Direct de klantenservice een bericht gestuurd via Facebook, ik zou zogenaamd nieuwe krijgen. Nu is de site uit de lucht, Facebook ook. Opgelicht dus.
Oplichters!!
Oplichters!!! Pas op voor de reclames die via social media weergegeven worden. Net zoals dit bedrijf echte oplichters. Dus helaas geld kwijt. Ik hoop dat ze er gelukkig van worden om mensen in deze tijd geld afhandig te maken
Slecht slecht slecht!
Slecht slecht slecht!! Na 40 dagen en veel mail contact eindelijk schoenen binnen gekregen. Eerst zouden ze bij dhl kwijt zijn geraakt.....?
Schoenen zitten in een Chinese doos, komen gewoon van Ali expres! Oplichters. Website, Facebook en Instagram ineens uit de lucht gehaald. Zegt genoeg toch!
Ik heb aangifte gedaan van Internet oplichting.
Wat een oplichters
Wat een oplichters! Een maand wacht ik al op mijn bestelling. Contact opgenomen en 1 keer reactie gehad , mijn bestelling zou ik binnen 5 dagen ontvangen. Niet dus! Weer contact via Messenger gezocht, geen reactie , en opeens site uit de lucht gehaald 😡 lekker dan.
Hele slechte website met oplichting
Hele slechte website met oplichting!
Schoenen komen zoals eerder vernoemd via China (waarschijnlijk AliExpress) en worden vervolgens pas na ruim een maand geleverd. Ik stuurde de schoenen terug omdat ze niet passen en daarnaast ook nog eens veel duurder waren dan die van de welbekende Chinese App. Het is inmiddels 3+ weken geleden betreft de retour en guess what? Facebook offline, Instagram offline, mail werkt niet meer en website offline. Aangiften doen dus !
Slechte ervaring
Schoentjes besteld voor mijn zoontje, 2/3 weken moeten wachten op de levering, wat blijkt komen deze gewoon uit China... 1 paar was dan wel goed maar het andere paar was kapot. Mails gestuurd en een retour formulier gekregen, schoentjes opgestuurd weer verzend kosten betaald, en ineens is de hele site uit de lucht... Ik eis wel mijn geld terug heb ze ten slotte ook retour gezonden
Zeer Slecht!
Zeer Slecht!
Kwaliteit is slecht (kwaliteit vanuit China)..dus niet wat ik had verwacht voor dit geld..maargoed. Het design van de schoentjes vond ik nog best leuk. Maar over de service en levering ben ik al helemaal niet te spreken!
2 paar schoentjes besteld voor mijn dochter.. veel geld voor betaald. Na ruim 3 weken wachten..eerste paar binnen..bleek dit de helft van mijn bestelling te zijn.
De andere paar schoentjes niet binnengekomen. Wel voor betaald! Eerst geprobeerd contact op te zoeken..geen gehoor.. nu wil ik een klacht indienen en me geld terug..wat blijkt??..Is de hele website uit de lucht gehaald en het Facebook account verwijderd ..😤. Schofterig! Oplichters dus!
Nu maar melding maken van internet oplichting.. Erg jammer dit
Ze verkopen troep uit China van Ali…
Ze verkopen troep uit China van Ali express voor veel geld
Schoentjes blijken gewoon van ali…
Schoentjes blijken gewoon van ali express te komen. Slechte kwaliteit.
Troep!
Troep! Echt troep met een hele slechte klantenservice!!
Alie express spullen verkopen voor heel…
Alie express spullen verkopen voor heel veel geld. Mensen blokkeren op allerlei soorten manieren wanneer ze er iets van zeggen. We hebben 1x wat gekocht bij dit tuig. Schoenen vallen al uit elkaar bij het uitpakken. Nooit meer en ik raad het niemand aan.
Gelukkig blokkeert trustpilot niemand ;) Jammer he!